Şimdi Ara

Türkiye - İsrail Hava Kuvvetleri karşılaştırması. Vahim durum. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
19.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İsrail'in 685 savaş uçağı yok kardeşim. Diğer bilgilerin de yanlış, ciddiye alamadım seni. Burası savunma forumu olmadığı için milletin senin verdiğin yanlış bilgiler üzerinden tartışmasını anlarım da sen hangi özgüvenle yanlış bilgiler üzerinden konu açtın ? Azcık araştırsaydın.
  • Düşündüm de İran'ın askeri stratejisi çok sağlammış ölümüne füzeye yatırım yap ani bir operasyonla abd üstüne gelse bile yapman gereken hepsinin düğmesine aynı anda basmak zaten israilin yüz ölçümü şaka gibi 100 tane gönder 99 tanesini yakalamaya çalışsın arada israili haritadan silerim diye tehdit et unutmasınlar bu stratejiyi mazallah saldırmak gibi bir hataya düşerler.

    Bir de bunun üzerine iran'ın nükleer bomba yaptığını düşünsenize 3 tane yapsa bile yeterli 297 tane içi boş 3 tane dolu gönderirsin ondan sonra ne demir kubbe kalır ne mükemmel kalkan kalır ne beyblade max defence strategy ahasudhasu.

    İşte beyler kürdistan bu yüzden amerika nezdinde böyle bir takıntı haline geldi işler karıştığında artık o son noktaya geldiğinde ortadoğu'da abd'nin tek müttefiki israil olacak olası bir kürdistanın türkiye ve iranla dost olma olasılığı yok araplarla kürtler güç dengesi açısından kıyamete kadar düşman olurlar böyle bir devlet direk abd ve israil'in kucağına oturur ondan sonra bize kurdukları füze kalkanının 3-5 katını bunlara kurarlar olası bir nükleer savaşta şöyle kaba etinle iyice bir tanklada ben dps çıkarayım derler.




  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    Bize von sandersi öğretmişlerdi.Ben fesli müridi sandığım için seni suna bi bulasiyim dedim haklisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Bana mi dedin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    kendime demişimdir hocam
  • biz israil’e karşı bir şey yapamayız diyen türk’ün damarında ki kanından şüphe ederim siz nasıl bir korkaksınız ? utanın erkekliğinizden diyeceğim de nerede sizde utanacak o erkeklik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan yanındakilerin sayısı değil, savaştığın şeyin niteliğidir.

    Arap-İsrail savaşında da Araplar üstündü ama gördüler bir şeylerini tersten.
    İsrail Filistin'de çocuk öldürürken güçlüdür. İran'a, Türkiye'ye gelince abisini çağırır.
  • 1.50 boyundaki bu korkak askerlerden mi çekiniyorsunuz?

    Türkiye - İsrail Hava Kuvvetleri karşılaştırması. Vahim durum.
  • Yav hizbullahin israili iran füzeleri ile nasil vurdugunu herkes biliyor. Siyaset icermeden konusalim. Bu yeni tüfekten mtp 76 dan butun herkese dagitilmasi lazim. Butun muhimmat yenilenmeli. Ucaklar konusunda ve asker konusunda ise zannediyorum ki en sık egitimler ve ince eleyip sık dokunan bir ordumuz var. Aslinda yapilacak sey milli savunma butcesini arttirmak olacaktir. Bir sene diyanetin 9 ayda yedigi butceyi tsk ya verin ordumuz uçar. Her mahallede 2 cami var yemib ediyorum su diyanete harcanan butceye aciyorum. Bunca para pul nereye gidiyor islami ogrenmenin yolu kurani kerimdir satin almaya kalksan cogu yerde ucretsiz veriliyor. Yaziktir ya senelerdir miletin parasini diyanet adi altinda hic ettiler. İki send diyanetij butcesi savunmaya sagliga egitime verilse hicbir sıkıntımız kalmaz. Cizre operasyonlari sonra ordumuz daki bir cok eksiklik fark edildi. Muhimmat kasklar egilmli atis yapabilen silahlar bunlsr tedarik ediliyor galiba. Suan en onemlisi mpt 76 nin dagitilmasi ve hava savunma sistemlerinin guclendirilmesi. F16 ucagin parcalarinib büyük bir kismida bizim ülkemizde uretiliyor galiba yani bu üretimi yapacak teknoloji ye sahibiz. Bu ulkenin mühendislerine imkan verilirse yapilir. Bakin mpt, 76 üretildi ve sinifinda tek diye biliyorum. Mühendislerimiz butce para verilmiyor gidip ayni mahalledeki 3 caminin imamina maas oderiz. Kendi adıma konuşuyorum haram olsun. Birtane cami yaparsin yeter zaten bu nasil bir israftir ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • durum nedir gençler ..





    ülkeleri carpıştırıyonuz sanal alemde . uçaklar toplar tüfekler envanterleri
  • Benim aklımda savaş sırasında kullanacağımız şahane bir fikir var.Madem her kola bir mermi ediyor İsrail için. Tam savaştan önce tüm ülke kola alıyoruz( böylelikle israilin kendine güveni yerine geliyor cephanesi doluyor). Tam savaş başladığında ise bütün kolaları iade ediyoruz ve İsrail’in elinde hiç mermi kalmıyor.



    Kolaları yere dökme mevzusunda biraz mantık hatası olduğu için bu fikri buldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaya uçak sayısı olarak bakan bir mısır vardı...Ne oldu İsrail Arap savaşında?? Uçak dahi kaldırmadan hava kuvvetleri yok edildi!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail'le Türkiye'yi askeri anlamda karşılaştıracak olursak;

    İsrail = Tesla

    Türkiye = Hondacı gençlik

    Kendimizi dev aynasında görmemek gerek. Maalesef bir çok konuda olduğu gibi üretim bu alanda da olmadığı sürece daha çok vahim tablolar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Silah satın alarak değil üreterek güçlü olursun.Bunun için de yatırımı silaha değil eğitime ve bilime yapman gerekir.Ben göremiyorum öyle bir ışık.
  • Şu forumda her gün bu ve bunun gibi binlerce konu görüyorum . Kimse birşey sunmuyor herkes bu neden böyle biz niye böyleyiz bizim ülkede şöyle böyle diye konu açıyor. Çözüm yada alternatif bir yol sunma çabasında yada ülkenin gelişmesini isteyecek tarzda bir çaba içerisinde görmediğim için bu eleştiriyi yapıyorum bıktım usandım artık okumaktan bu tarz haberleri. Foruma her gün giriyorum sinirleniyorum çıkıyorum. Konunuz da haklı olabilirsiniz ama tükenmişlik sendromu var forumda . Arkadaş biride çıkıp bak böyle ilginç bir bilgi var demiyor. Youtybe desen yaş ortalaması 15altina hitap ediyor. Forumun donanım haber tarafı gitti sadece siyasi tarafı kaldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraglises E kullanıcısına yanıt
    15 milyar müslüman?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Bana yobaz diyebilme potansiyeli olduğuna gore sende kendine deme potansiyelin de vardir,inanirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dötü yere yakın olandan korkacaksın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize bir tane daha Mustafa Kemal lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik savaşta asker bir hiç. Eskiden dünyanın en güçlü ordularından birine sahiptik, super güç Türkiye lafları vardi. Ne oldu bu ülke. 15 yillik aqp enkazi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.