Şimdi Ara

Eror_Mode_Bınd KESİN ÇÖZÜMÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Samsung smart tvlerde genellikle forumlarda rastladığım bi sorun benimde başıma geldi. EROR_MODE_BIND Ağ hatası. Bu hatayı düzeltmek için bakmadığım forum kalmadı. Hiç kimse buna çözüm bulamamış. Bende tam vazgeçicekken kurcalıyayım dedim ve sonunda sorunu giderdim. Şimdi sizede nasıl giderdiğimi aktarayım. Eğer benim gibi bu sorunla karsılasanlar varsa yardımcı olmak boynumuzun borcudur.

    *Öncelikle televizyonunuz standby iken sırasıyla kumandanızdaki INFO + MENU + MUTE + POWER tuslarına basıyorsunuz ve açılan gizli ayarlar bölümünde OPTIONS’a tıklıyosunuz. Karsınıza Factory Reset’. Yazısı gelcek ona tıklıyorsunuz ve tv yi kapatıp açıyorsunuz.
    Arkadaslae bu işlem tv yi fabrika ayarına çeviriyo ve tv yi telrardan kuruyorsunuz güncelliyorsunuz. Kurulum kısmı kolay zaten adım adım gösteriyor. Yeniden tv nizi kurduktan sonra bu hata ortadan kalkmıs oluyor. Şuan ben gayet iyi internete girebiliyorum smart tv den. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Hepiniz Allaha emanet olun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.