Şimdi Ara

GEOMETRİ İÇİN YARDIM SİNİR KRİZİNİN EŞİĞİNDEYİM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geomteri, matematiğin uzamsal ilişkiler ile ilgilenen alt dalıdır. Geometri, arazi ölçümü sözcüklerinden türetilmiştir.

    Geometri günlük yaşamın hemen her alanında gereklidir. Geometride uzunluk, alan, yüzey, açı gibi kavramlar bazı nicelikleri belirlemede kullanılır. Geometrinin en çok iç içe olduğu dallar; cebir ve trigonometri, mimarlık, mühendislikler, endüstriyel alanlar, simülasyonlar, bilgisayar programları ve grafikleri, sibernetik, tasarım, sanat vb.dir. geometrinin kullanılmadığı meslek yada alan yok gibidir.

    Geometri dersi ve özellikle YKS Geometri konuları, öğrencinin sınavlarda en çok puan alabilecekleri bir derstir, bu nedenle geometri dersine hazırlanmak ve diğer öğrencilere göre fark oluşturmak bu ders sayesinde mümkün olmaktadır. Geometri daha çok görme ile alakalı olduğundan özel ders ile öğrenciler hangi sorularda nasıl bir görme yeteneği gösterilmeli öğrenmektedirler. Geometri dersini okullarda öğrendiğiniz şekli ile sınavlara girdiğinizde ilk karşılaştığınız sorun süre yetmezliği olmaktadır. Özel ders öğretmenlerimiz geometriden özel ders anlatırken siz öğrencilere pratik yolları, görme tekniklerini öğretmekte size maksimum soru çözme hızını kazandırmaktadırlar.

    Okul derslerine yönelik özel ders almak isteyen öğrencilere, geometri özel ders öğretmenlerimiz ise, bu dersi pratik şekle dönüştürmüşlerdir. konu anlatımları ve konu eksiklerini bu yöntemle tamamlayan öğrenciler okul derslerinde de yüksek başarı elde edebilmektedirler.

    Geometri öğretmenlerimiz, çıkmış YKS soruları ile çözümlü soru örnekleri üzerinden konu anlatmaktadırlar. bu şekilde hızlı öğrenim gerçekleştiren öğrencilerimiz sınavlara yeterli zamanda yeteri kadar hazırlık yapmış olmaktadırlar. Geometri Nasıl Çalışılır
  • Hocam mat kaç netten yukselttiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de fen konuları sıfır değil ama fen konularının çok azınlığı bitmiş. İki üç haftada mpsde merkezlere geldim. Bir şekilde biter. Ayrıca sanırım 204 değil de 193 gün var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.