Şimdi Ara

Coinbase CEO'sundan Bitcoin yatırımcılarına uyarı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Son zamanlarda internet dünyasında en çok konuşulan başlıklardan olan Bitcoin, yeni rekorlara koşarken Bitcoin'in yükselen değeri henüz kripto para piyasasına adım atmamış yatırımcıların ilgisini çekiyor. Popüler kripto para birimi cuma günü kısa bir süreliğine de olsa 18.000$ değerini de aşmayı başarmış ve 18.353$ ile yeni bir rekora imza atmıştı. Tabi Bitcoin ağındaki yatırımcı sayısı ve yapılan işlem miktarı giderek artarken Bitcoin'e olan bu ilgiden en çok memnun olanların başında kripto para borsaları geliyor. Popüler kripto para borsalarından Coinbase'in CEO'su Brian Armstrong ise bu yoğunluğu kripto paraların geleceği adına olumlu bulsa da Bitcoin yatırımcılarının dikkatli olması gerektiğine işaret ediyor.  
     

    App Store'da Zirvede 

    Mikroblog platformu Medium üzerinden açıklama yapan Brian Armstrong, Coinbase'e olan ilginin her zamankinden daha fazla olduğunu belirtirken bu yoğunluğu karşılayabilmek adına platformda ciddi yatırımların yapıldığını ifade etti. Platformdaki ticaret kapasitesinin artırıldığını dile getiren Armstrong, Coinbase destek ekibindeki çalışanların sayısının yüzde 640 oranında arttığını vurguladı. Armastrong, geçtiğimiz hafta App Store'da en çok indirilen uygulama olan Coinbase'de, eylül ayında beri telefon üzerinden de destek hizmeti sunulduğunun da altını çizdi.
     
    1.6 milyar dolar değerinde olan şirket için, yapılan her yeni Bitcoin işlemi şirketin değerini artıracak bir unsur olarak değerlendiriliyor ancak son günlerde Coinbase'de meydana gelen yoğunluk sonucunda Brian Armstrong; Bitcoin yatırımcılarına, kripto para ticaretindeki bazı riskleri hatırlatma ihtiyacı hissetmiş. Dijital para birimlerinin değişken olduğunu ve fiyatların yukarı ya da aşağı yönde değişebileceğini vurgulayan Armstrong yatırımcılara ''Lütfen sorumluluk bilinci içerisinde yatırım yapın." uyarısında bulundu. 
     
     
    Yatırımcılara aynı zamanda bilinçli hareket etmelerini öğütleyen Armstrong'a göre yatırımcılar özellikle hesap güvenliği konusunda son derece dikkatli olmalı. Brain Armstrong, kullanıcıların hesaplarını daha güvenli kılmak adına Google Authenticator kullanmalarını ve Coinbase'deki kimlik doğrulama işlemlerini bir an önce tamamlamalarını istiyor. Son günlerde Bitcoin ağında yaşanan işlem yoğunluğuna da dikkat çeken 34 yaşındaki CEO, bu gibi dönemlerde platformda aksaklıklar yaşanabileceğini de ekledi.
     
     

    Bitcoin'de Düşüş 

    Brian Armstrong genel olarak yatırımcıların yatırım yaparken Bitcoin fiyatındaki dalgalanmaları göz önünde bulundurmasını isterken Armstrong'un paylaştığı yazıdan çok kısa bir süre sonra bitcoin'in değerinde ciddi bir düşüş yaşandı. Dün Bitcoin'in değerinde yüzde 15'in üstünde düşüş meydana gelirken akşam saatlerinde Bitcoin'in değeri 13.300$ seviyesine kadar geriledi. İlerleyen saatlerde tekrar değer kazanan ve 15.000$'ın üstüne çıkmayı başaran Bitcoin şu sıralar yeniden 13.400$ gibi son günlerin en düşük seviyesinden işlem görüyor.



  • Uyardığına göre yükseliş devam edecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bitcoin her düşüşünde yarıtırımcı sayısı artıyor. Yatırımcı sayısı artınca doğal olarak bitcoin değerleniyor. Bu şekilde bakmakta yarar var.

  • Bitcoin düştüğünde alan daha çok oluyor. An itibariyle 15.686.20 dolar oldu bile yükselmeye de devam ediyor.

  • Adamın demek istediği;

    Araştırmadan, sazan gibi atlamayın. Sonra çok ağlarsınız. Araştırıp girerseniz, para kazanabilirsiniz.

  • Bir şeyin değeri bu kadar hızlı artıp düşüyorsa iki hatta 3-4 kez düşünmek gerekir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: obsesoz

    Uyardığına göre yükseliş devam edecek

    Genelde öyle oluyor aynen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.