Şimdi Ara

Mercedese gönderilen tasarıma geri dönüş aldık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
9.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçen sene mercedes sprintera taban alçaltması yapılması için onay verilsin diye mercedesten inceleme istemiştik, (müşterimiz) onlarda yetkili mühendislerinden birini gönderdiler. amcamız geldi, hoş sohbetini etti ve çok güler yüzlüydü. işin teknik çizimini ben yaptım, imalattaki ustalarla konuşarak, yapılmış işin üzerinden ölçü alarak (bu işle uğraşanlar bunun sıfırdan çizmekten daha zor olduğunu bilirler) çok uğraştıran bir iş olmuştu, amcamız işine oldukça sağdık çıktı ve aracı öyle bir inceledi ki! imalatı yapan ustaların bile gözden kaçırdığı kaynakları, çıkıntıları, kaynak çapaklarını, boyasız alanları hepsini teker teker saydı, sıraladı. bakın bu iş sadece aracın alt şasisinden taban alçaltma işi ve görsel olarak herhangi bir görünecek nokta değil ama amca her noktada eşsiz iş istedi. her şeyini tamamladık, hazırladığım montaj talimatında da eksik olarak civataların standartlarını yazmamamı bulmuş

    demem o ki mercedes bu işte kesinlikle çok titiz ve mükemmeli arayan bir firma, öyle bir firmadan böyle bir mektup aldıysanız bunun üzerine yoğunlaşın. amca benim çizimi beğendi onayladı fakat ben ne uzadım ne kısaldım, patron kendine bir araç daha aldı müşterinin bu iş sonunda tadil edip piyasaya sürdüğü minibüsler ile şuan günlük giymeye bin lira üstü gömlek alır duruma geldi.
    işinizi iyi yapıyorsanız bir yolunu bulun ve kendiniz yapmaya çalışın, karın tokluğuna çalışıp başkasını milyoner etmeyin.




  • Adam 2 sene sadece form olustururken ruzgar tunelinde sürtünme testleri yapsin elin türkü deftere cizip utanmadan göndersin vay arkadas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuya ilişkin ekşi yorumu : ''abartılmaması gereken cevaptır.benim de bağcılar oto sanayiden cevap almışlığım vardı, sonrasında 1 ay kadar hastanede yattım.'' (eksi peace nickli üyeden)
  • İronik olan kafası az basan gençlerin soluğu yurt dışında alması. Bizim markalar onların yanında lego oyuncakları gibi. Kafayı kullanın ve gidin tavsiyem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya da sevdiğim 2 ırk var biri Almanlar biri Japonlar adamlar yapılan işe saygı duyuyor ve kaliteli bakıp mütevazi oluyorlar.



    Güzel bir şey oto tasarım dünyada en geniş ve en sıkıntılı yerdir adam akıllı tasarımları istikrarlı bir şekilde göremiyoruz maalesef BMW bu işi çok iyi yapıyor orayada mail atıp şansınızı deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: w_wallace

    Autocad değil Mercedes Siemens NX uygulamasını kullanır,bende öğrenmiştim kullanmasını okulda.NX zor bulursunuz lisans olayı kasıntı.Catia'yı edinmeye çalışın oda benzeri ve çok daha yaygın kullanılır.

    Otomativ okumasınızda makine mühendisliği ilede ilerleyebilirsiniz.

    nx cimatron vs bu gibi programların lisanlarına binlerce euro veriliyor
    kaçak olarak kullanımında cezalar 100 bin euro ları bulabiliyor
    öyle yaptırımları var ki 50-100 bine anlaşanlar seviniyor
  • Siz mail atmışsınız adamlar dikkate alıp taa Almanya'dan ıslak imzalı mektup yollamışlar. Mercedes kalitesi diyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hani la araba nerede tasarım için geldim
  • Bunun bir tık üstü demir adam çizip hadi bunu tasarlayalim demek teoride üzerinize yok azıcık realist olun . Biride göbeğini kasiyan hiçbir şeyi beğenmeyen eksici tayfa demiş he yavrum he sen git şahin resimleri çizip devrim arabası yapcam de hadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam bu beyler . Bence kendisi atmamıştır asistanı falandır





    Mercedese gönderilen tasarıma geri dönüş aldık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.