Şimdi Ara

TRT: İsrail'in başkenti Kudüs!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YORUMSUZ...



    TRT konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle denildi: "Son günlerde artan ve bilinçli olarak tasarlandığını düşündüğümüz asılsız iddialarla Türkiye’nin ekranı TRT’ye zarar verme çabaları ve artan ‘Kudüs’ hassasiyeti üzerine bu açıklamanın yapılması zaruri hale gelmiştir. Amerika Birleşik Devletleri’nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesi, başta Türkiye olmak üzere birçok ülkede büyük tepkiyle karşılanmıştır. TRT ‘Kudüs’ konusunda; Türkiye Cumhuriyeti’nin devlet politikası doğrultusunda ve Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın görüşlerini merkeze alan bir yayın yapmaktadır. Bu çerçevede, TRT kanallarında yer alan siyaset, iç-dış politika ve haber programlarında bu konu detaylı olarak işlenmiş, Türkiye’nin eleştirileri dile getirilmiş ve tepkiler ekranlara taşınmıştır."

    http://www.milligazete.com.tr/haber/1435182/israilin-baskenti-kudus-diyen-trtden-aciklama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 10 Aralık 2017; 0:9:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Cumhurbaşkanımız ayağıysa 16 nisanda bitti o Cumhurbaşkanımızdan Cumhurbaşkanına döndü.Sırf böyle bir açıklama bile skandaldır. Tarafsızlığını kaybetmiş birinin görüşleri tarafından yayın yapmak hangi medya etiğine uygun?



    Eğer Erdoğanın görüşlerini dikkate alıyorsan Türk halkı yerine git paranıda Erdoğandan al ben ve benim gibi milyonlarca vatandaş her faturamda sizin gibi gereksiz hiç olmaması gereken bir kanalın parasını ödemek istemiyoruz. Şuana kadar zorla verdiğim ve kalkana kadar vericeğim tüm paraları helal etmedim etmiyorum da. Ben sana devlet kanalı ol diye para veriyorum ahaber vol2 ol diye değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz yıllardır bunu anlatmaya çalışıyoruz. AKP her zaman en çok ta dış politikada seçmeninin duymak istediğini söylemiştir ancak uygulama hep tam tersidir. Anlayın artık RTE ne ülkeyi ne dini zerre önemsemiyor, tek derdi kişisel çıkarları ve sülalesinin çıkarları
  • TabletlereFısıldayanAdam T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.

    Seçmene konuşurken duymak istediklerini söylüyor ama iş icraata gelince, seçmenin duymak ve bilmek istemediğini yapıyor. Hâliyle yandaş medya da kendi seçmeninin duymak istediğini yayınlarken, muhâlifler de tersine yaptığı icraatları yayınlıyor. Ve bu bölünmeden de sadece AKP ve RTE besleniyor ama kaybeden, ülke ve milletin tamâmı oluyor.

    Ne zaman anlayacak bunu yandaşlar? Belki RTE ve AKP'nin ucu kendilerine dokunan yanlış icraatları iyice arttığında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKP'liler böyle konuları görünce, yeni taktik olarak ölü numarası yapıyorlar artık.



    İnsanlıkları da, vicdanları da öldü mü ki ne de insanlık ve vicdan adına gelip iki kelâm edemiyorlar yâhu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.