Şimdi Ara

Toplumun en büyük sorunu aidiyet bağı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tarlasına komşunun ineği girince vuran ve kan davalı olan adama ; tekel, telekom , ege adaları ,limanlar,fabrikalar diyorsun...banane diyor..niye? aidiyet duygusu bilinci yok edilmiş...mühim olan vatandır gerisi teferruattır bilinci gitmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 9 Aralık 2017; 23:50:21 >



  • Sen aidiyet duygusu yoksunluğu dersin; ben ahlaksızlık, yozlaşmışlık, bencillik derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 12 Aralık 2017; 1:20:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalefetin samimiyetine inanmıyorum artık dhde. batı tc denen terörist konuya 150 küsür artı geldi. ben muhafazakar seçmenin içinde hiç bölünelim diyeni görmüyorum nedense. dediğiniz gibi artık bir bilinçsizlik var ama sol seçmen kendi refahı için vatanın geri kalanını klavye başında bölüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Sag taraf %49 teroristtir diyor bu ne olacak? Islerine gelmeyen bir sey oldugunda hemen terorist yada FETOcu damgasi vuruyorlar. Mecliste AKPnin reddettigi onergelere bir bakin derim.

    Hukumet sagolsun Turkiye'yi ikiye ayirmis durumda. Erdogan'i kayitsiz sartsiz destekleyenler, ve ona karsi olanlar diye. AKP CHP olayi yada Turk Kurt olayi degil. Direkt sahisa karsi muhalefet var, cunku bir adam cikip tum Turkiye'nin gelecegini degistirdi ve iyi yonde degistirmedi.
  • ben akp'ye meraklı değilim. çok çok hatalı ve geri dönüşü olmayan politikalar yürüttü ama bu kadar başarısızsa eğer muhalefet de bir şey yapsın artık. yapamıyorsa da başarısız olmuyor adamlar mantıken. ayrıca akp gittikçe radikalleşiyor. türkiyede ılımlı islam politikalı sağ parti olsa ve yüksek oy alsa ben de oy vereceğim ama 2.turda chp ip vs akp kalır diye düşünüyorum. tercihim de yine akpden yana olur. çünkü ben solculuğa tamamen karşıyım türkiyede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

    ben akp'ye meraklı değilim. çok çok hatalı ve geri dönüşü olmayan politikalar yürüttü ama bu kadar başarısızsa eğer muhalefet de bir şey yapsın artık. yapamıyorsa da başarısız olmuyor adamlar mantıken. ayrıca akp gittikçe radikalleşiyor. türkiyede ılımlı islam politikalı sağ parti olsa ve yüksek oy alsa ben de oy vereceğim ama 2.turda chp ip vs akp kalır diye düşünüyorum. tercihim de yine akpden yana olur. çünkü ben solculuğa tamamen karşıyım türkiyede.

    Muhalefet ne yapsin? Cidden diyorum ne yapabilir? Gensoru veriyorlar, red yiyor, onerge veriyorlar, red yiyor, arastirma komisyonlari istiyorlar, red yiyor. AKP tek basina iktidar ve her yeri ele gecirmis durumda. Muhalefetin soz hakki mi var? Anca gider miting yapar, uc bes AKP'nin ellemedigi TV kanalinda demec verir o kadar. Arada sirada birbirlerine hakaret davalari falan acip gaz alirlar. Baska ne yapar muhalefet? Yahu tum AKP harici partiler birlesse bir tane kanun cikartmaya oylari yetmiyor.




  • seçimlerden önce tedbirini alacaktı o zaman. eğer ileri görüşlü değillerse atatürk gibi, çürüyüp gidecektir muhalefet denen oluşum. atatürkçüyüz diyorlar ama icraat 0. tek icraat akp ne derse tersini yapmak. atatürk de hakkında yakalama kararı varken kurtardı ülkeyi. eğer akp projeyse chp de projedir tartışmasız. aklım hayalim almıyor şu kemali nasıl hala görevde tutuyor seçmen...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Valla onu bende anlamiyorum, adam yapisti koltuga resmen.

    Secimler konusu zaten saibeli oldugu kanitlanmis durumda. Oh oh evet diye basilan oylar, muhursuz oldugu halde gecerli ilan edilen 2.5 milyon oy, tekrar edilmeyen Ankara secimleri, YSK'nin AKP emriyle hareket etmesi, Haziran ve Kasim secimleri arasindaki secmen sayisi farki, mezarda oldugu halde oy kullananlar, trafolara giren kediler, vs vs vs saymakla bitmez.

    Tedbir alsada sonuc degismez ne yazikki. Iktidar partisi orumcek gibi her yere aglarini atmis durumda. Yenilecegini anladiginda Gezi cikti, PKK hortladi, FETO cikti, darbe oldu, kisacasi hep bir magdur taraf oldu. Ama bir Allah'in kulu da cikip istifa etmedi. Soma'da bile 300 kusur vefat ettiginde "olmek bu isin fitratinda var" diyecek kadar yuzsuz bir enerji bakani vardi. Madencileri asker esliginde dovenleri de unutmamak lazim. Ama yine AKP burada kazandi.
  • genel baskani secmen mi seciyo beyler parti ici delegeler vs var onlar belirliyor bu isleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.