Şimdi Ara

Esenboğa’da ‘İYİ uçuşlar’ krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki ‘İyi Uçuşlar’ ve ‘İyi Yolculuklar’ flamalarının kaldırılması krize yol açtı.

    Yaklaşık on yıldır Esenboğa Havalimanda bulunan ve ön yüzünde Türkçe “İyi Uçuşlar”, arka yüzünde ise İngilizce “Good Flight” yazan flamalar teker teker indirilmeye başlandı. Bu değişiklik, yolcuların da dikkatini çekti.
    BİZDEN KORKTUKLARININ GÖSTERGESİ”

    İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray yaptığı açıklamada iddiaların doğru olduğunu belirterek, “Ulaştırma Bakanlığı bu konuda bizzat şifahi talimat vermiş ve 10 yıldır asılı olan üç metre 70 santim ebadındaki “İyi uçuşlar, İyi yolculuklar” gibi pankartlar indirilmeye başlandı. Bu bile İYİ Parti'den ne kadar korktuklarının göstergesidir” dedi.

    Çıray şöyle devam etti:

    “İyiyi Türk milletinin kalbinden, gönlünden hiç kimse silemez. İyi, vatandaşlarımız için büyük, zengin ve güçlü Türkiye idealinin toplamıdır. Bizzat Ulaştırma Bakanının şifahi talimatlarıyla bu işe müdahale edilmiş olması, İYİ Parti lehine yapılmış ve sonucu da hemen alınmış en büyük ankettir”

    ”LOGO DEĞİŞİKLİĞİ YAPTIK”

    TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ise kendilerine bu konuda bir talimat gelmediğini söyledi ve flamaların kaldırılmasını logo değişikliğine bağladı. Demirer Sözcü’ye yaptığı açıklamada, Tepe-Akfen ortaklığının sona ermesi üzerine tüketiciyi yanıltmamak adına logolarda değişikliğe gidildiğini söyledi ve şöyle dedi:

    “Değişikliğin sebebi budur. Yeni flamalarda sadece Tepe logosu yer alacak. Bunun nedeni de ortaklığın sona ermesidir. Önce stickerlar değiştirildi, ardından flamalar indiriliyor. Farklı boylarda, yeni amblemlerle flamalar hazırlamaya başladık. Bu konuda bize kimseden bir talimat gelmedi. ‘İyi’ kelimesi yeni flamalarda da olacak. ‘İyi’ hayatımızın içinde olan bir kelime, ‘İyi uçuşlar, Güzel Uçuşlar, Hayırlı Yolculuklar’ bunların tümünü günlük hayatımızda kullanıyoruz. ‘İyi Uçuşlar’ temennisi yeni flamalarda da yer alacaktır”

    https://www.sondakikaturk.com.tr/haber/amp/66574

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • “Üstlerine alınmışlar zaar”

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç bunlarda değil suç bunlara prim veren halkta



    Senin bilboardların heryerde gezecek ama sen başka partinin ismini çağrıştırıyor diye flama kaldırtacaksın ah biraz bilinçli biraz bilgili bir halk olacaktıda sizi kedi gibi nasıl kıstırıp özür diletiyorlardı.
    Havalimanını bırakın hangi tv kanalında kaç defa görüyorsunuz İYİ partiyi? Tüm haber kanalları Ak partinin propaganda kanalı olmuş ahaber nirvana noktası zatende diğer kanallarda yavaş yavaş o noktaya gidiyor



    Bilinçli halkımız olsa vergiler içinde geçerli protesto ama prostesto kültürümüz yok malesef hadi onu geç bazı kesimin hangi rejimdeyiz hakları neler bunlar kim ondan haberi yok yok köprü yaptı şükür diye geziyorlar meydanda koyun edildik gerçekten. bizim ülkede normal gündeme düşen bir olay bilinçli bir avrupa ülkesinde olsa anında ortalık karışırdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrehan09 -- 10 Aralık 2017; 2:41:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.