Şimdi Ara

BEHZAT'TAN SONRA NETLERİNİZ!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Matematiğe 1 netle başladım behzat aldıktan sonra çok şükür 40 ın altına düşmüyorum bazen 40 ın üstüne bile çıktığım oluyor elhamdüllah
  • Herkes komedyen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neinname

    Dershanede soru çözümünde cozduruyorum. Şunu söyleyeyim ama çözümleri olmadığı halde çözmeye değer o kitap.

    hocam öyledir ama çözdürebileceğim birisi yok maalesef :(
  • hocam sakın geometriyi bırakmak gibi bi sacmalık yapmayın. mf misiniz tm misiniz bilmiyorum ama çok da fark etmez hangi alanda oldugunuz. artık fark yaratmak istiyorsanız geometride fark yaratacaksınız. çünkü son yıllara bakarsanız sınavda eleyici sorular net geodan ve problemlerden gelmeye basladı. bu saatten sonra olmaz filan yazmıssınız bide :D daha aralıktayız.


    geonuz çok kötuyse antenmanlarla geo 1,2 veya biray a alıp üstüne birey b gelişim çözebilirsiniz hem de çözumleri de var gelişim serisinin. ben birey b gelişim çözuyorum. çözumleri anlatan hoca çok iyi anlatmıs. temelim sıfır değil, az cok bi şeyler biliyorum diyosanız karekök mps1 ve mps2 alın. kitaplar çok kalın ama çok güzel kavratır konuyu. gunluk 20 sayfa gibi bi hedef koyarsanız çok rahat yetiştirirsiniz. ben su an mps1'in yarısındayım ve birey b gelişimle beraber göturuyorum. üstüne de birey b beyaz kapak ya da karekök lys ve bir de analatik geo fasikulu çözmeyi dusunuyorum. siz yeter ki çaba sarf edin. meyvelerini zamanı gelince toplarsınız elbet.




  • Orası sıkıntı işte :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf hocam benim elimde şu an baya geometri kaynağı var simetri,40 seans,sonuç üçgenler,antremanlarla geo,birey a gelisim birey b gelisim geometri seviyemde işte kotu hangilerini kullanmaliyım ? Öneriniz nedir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde bayağı kaynak varmıs gercekten. simdilik baska kaynak almana gerek yok bence. söylediğin kaynaklardan sadece birey b gelişimi çözdüğüm için diğerleri hakkında pek bilgim yok. çözen arkadaslar yardımcı olsa iyi olur.

    benim önerim şöyle: önce sonuc üçgenlerden üçgenleri çok güzel ögren. kitapların içeriklerini bilmediğim icin seviyeleri nasıl bilmiyorum biray a gelişim, antenmanlarla geo ve 40 seanstan birini seçip çöz. hatta birey b gelişimi bu sectiğin kaynaklardan biriyle beraber götur. en son da bunların ustune simetri çöz. ama karekök lys'yi mutlaka çöz bence. sınava girmeden önce mutlaka çözulmesi gereken kaynaklardan. yine de dediğin kaynakları çözen arkadaslardan bilgi alırsan daha sağlıklı olur.
  • Hocam eğer çok kotuyseniz ant geo 1çozun benimde temelim yoktu ama ben çozmedim direk ceyhun yavuz un pdfleriyle çaliştim şimdi tam isabet biticek egitim vadisinin bundan sonra birey b yi kafkarla çozucem sonra karekok lys sizde boyle yapin ucegnleri halledeeseniz çok rahat oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.