Şimdi Ara

12000TL'lik ekran kartı | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Akış:
     
    00:10 Enerjiyi yükseltiyor ve pozitif çağırıyoruz
    00:30 12000TL'lik ekran kartı nasıl oluyor? Düyanın en güçlüsü
    03:06 Snapdragon 835 işlemcili Windows 10 dizüstüler geliyor
    07:29 The Game Awards 2017 sonuçları açıklandı
    08:18 Yılın Oyunu nasıl olmalı nedir ne değildir tartışma çıkıyor
    13:05 Kardeşilik kazanır
    13:18 The Game Awards'da A Way Out yapımcısı ağzını bozdu
    15:21 Konsolda bedava oyun nasıl oynanır incelikleri anlatılıyor
    16:25 GTFO
    18:13 Türkiye'nin en önemli gündem konusu Cam Filmi
    20:19 Türkiye Cumhuriyeti Cumhur Başkanı Tayyip Erdoğan, Hyperloop projesine sıcak bakıyor
    22:41 Enis, büyük sırrı açıklıyor
    23:30 Dead Stranding'den yeni bir intro
    24:49 PubG, sonunda tam sürüme geçiyor ve çöl haritasından ilk görüntü geldi
    27:29 World War Z'nin oyunu PC'ye geliyor
    29:13 Steam Bitcoin ile ödeme almayı durdurdu
    31:52 NiceHash hacklendi ve 4000'in üzerinde Bitcoin çalındı
    34:24 Bitcoin'in ilk Dolar milyarderleri ortaya çıktı
    36:49 Bionatta 1-2-3, Nintendo Switch için geliyor
    38:00 WitchFire'dan ilk oyun içi video
    39:35 FromSoftware'den yeni bir oyun geliyor
    40:58 Amerika'nın önemli havayolu şirketleri akıllı bavulları sınırlandırıcı önlemler aldı
    43:08 Almanya, tüm teknolojik ürün yazılımlarına arka kapı yerleştirmeyi planlıyor
    46:09 Soulcalibur VI duyuruldu
    46:31 EA, oyun diskleri uzun süre hayatımızın bir parçası olacak
    48:10 Enis, konsolda nasıl dijital oyun takası yapılır anlatıyor
    50:18 Ubisoft, Far Cry 5 ve The Crew 2'yi erteledi
    51:45 10 kentilyon Dolar değerinde maden taşıyan göktaşı
    55:01 3D yazıcı ile plastik akıllı cihazlar üretildi
    56:47 Netflix'den yeni bilimkurgu dizisi geliyor
    59:35 DayZ, beta'dan çıkoyor
    1:00:30 Devil May Cry HD Collection'da 1-2-3 bütün platformlara geliyor
     







  • Yılın oyunu konusunda Enis haklı. Bir oyun düşünelim, çok iyi, çok yenilikçi, daha önce görülmemiş şeyler sunuyor, ama PS4'e özel. Şimdi multiplatform değil diye görmezden mi geleceğiz bu oyunu? Çok saçma olur. Yılın oyunu seçilirken oyunun kendisine bakılmalı, ne kadar kişiyi memnun ettiğine değil.
    Enis Bey'e katılmakla beraber. Kimse üstüne almasın da direk PUBG incelememi buraya yapıştırıyorum. ( Artık PUBG noktasında dilimde tüy bittiği için direk steamımdan yapıştırıyorum. Steam TR'de ayın incelemesi olmuştur. )

    "ENCHELIOPHIS

    Ne demek? : Kayışsılar sınıfında bir tür inci balığı olan zatı muhteremdir. Başlıca özelliği hayatta kalmak için, başta barınak ve korunma namına; "deniz hıyarı" denen şeklen de hıyara benzeyen gariban canlıların götünde! :( yaşamalarıdır. ( Teşbihte hata olmaz, küfürbaz bir insan değilim, şurada kabaca bilimsel konuşuyoruz. :) )

    Ekseriyetle mesken tuttukları yerde! dururlar arada söz konusu delikten kafalarını çıkarıp baksalar da sakat bir durumda tekrar o deliğe geri dönerler. :) İşte Steam'in en çok oynanan oyununun %35'le "çoğunlukla olumsuz" incelemeye düşmesinin sebebi de bu balıklardır. ( Aynı zamanda oyunun eksi yönleridirler. ) Kimdir bu balıklar?

    Şimdi tahmin edebiliyorum deli sorular; -balıktan bize ne, -burası PUBG sayfası değil mi, -National Geographic'e mi geldik, -ne alaka, -bu ne biçim giriş, sen kimsin, ben kimim, neredeyim ben, ... :o Hiç panik yapmayın doğru yerdesiniz. :)

    Bu balıklar olumlu ya da olumsuz inceleme yazanlar değil veya oyun içinde gizlenerek (oyunun doğası bu) oynayanlar hiç değil.

    1.) Yapımcılar:

    - "Host closed the connection." !! 'lara bir çözüm bulamadıkları için, (nette sorun yokken birde ne hikmetse hep ters zamanlarda oluyor(!))
    - Bu kadar tepkiye rağmen optimizasyon sorununu düzeltmedikleri için,
    - Buglara yönelik ve ihtiyaç duyulan yamalardan ziyade oyuncunun cebindeki parasını almaya yönelik yamalara öncelik verdikleri için,
    - Hile almış başını gitmişken bu konuda, oyun satış rakamları ile cepleri dolduğundan umursamaz davrandıkları için,
    vaatler vaatler geliyor iş icraata geldiğinde o deliğe geri dönülüyor.

    2.) Hileciler:

    -Yaklaşık her 100 kişiden 1 kişinin kazandığı bu kadar rekabete dayalı bir oyunda tam 17 gün önce hileden 322 000 kişi banladı! Oyunun resmi anti hile şirketi BattleEye'nin verilerine göre. Hesapları doğruysa %1 ila %3'e denk geliyormuş. Ancak bu övünülecek bir şey değil. Ki bunlar bir şekilde reportla ya da fonda çalışan programlarla takılanlar. Emin olun sayıları bitmedi artarak devam ediyor. Zaten 100 kişide aim, wall, speedhack vb. kullanan sadece 3 kişi olsa dahi şansınız kalmıyor!

    -Oyun Cs'ye benzemediği için hilecileri tespitte o kadar kolay değil, ekseriyetle kim vurduya gidiyorsunuz. Kullananlarda genelde aptal olmadığından ellerinden geldiğince şu inci balığı gibi bir göt deliğine :) saklanıp herkesi uzaklardan tespit edip harcadıkları için reportlamak da kolay değil bu karaktersiz insanları. İlk inanmıyorsunuz, ya da 70 tl verdiğiniz oyuna toz konduramıyorsunuz. "70 lira verdim la buna :O hile olamaz bunda olmamalı muhakkak bir sebebi olmalı, şanstır, iyi oyuncudur" diye avutuyorsunuz kendinizi. Her sakallı dedeniz olmadığı gibi acı gerçek, abudik gubudik ölümlerinizin tümünün de artık "7.8. hissi yoksa prof olsa yapamaz" dediğiniz iyi oyunculardan gelmediğini anlıyorsunuz. Düşünün millet şans pıtırcığı da bir siz mi Ofsayt Osman'sınız. :D

    Örnekle açıklarsak; dakikalar sonra gelip hiç görmeden, hiç duymadan; 20-25 camlı birçok odalı bir evin içine hiç girmeden, siz hiç bakmadığınız, önünden geçmediğiniz tek camı bulunan küçük odasındayken içeriye tek nokta atış doğru camdan bomba gelmesi gibi !!!! yuh, ohaa, çüşşş, vb. eliyle koymuş gibi rakipleri bulup indirme olaylarına direk ölerek ya da ölmeden şahit olduğunuzda diyecek söz kalmıyor. :( Bunun gibi çok anı sayarım uzamasın...

    3.) Balon Reklamlar ve Fanatikler:

    -Ahanın da geldik; en has deniz hıyarlarının götünde yaşayan inci balıklarına. Gerçi bu noktada "Encheliophis"' lere bile hakaret etmiş oluyoruz. Öhöm.. Zaten balığa laf yok onun yaşam tarzı bu saygı duyuyoruz. Herkes 12 -14 yaşlarında oldu, ancak bazı şeylerin yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden herhangi bir yaş grubu üstüne alınmasın.
    Bunlar öyle bir zihniyet ki:
    * Tüm olumsuz incelemeleri açıp okumadan direk eksiler laf atarlar, cevap veremedikleri noktada küfür ederler,
    * Onlara göre misal takım tutar gibi tutukları oyunun min. sistem gereksinimi 1060 olsa dahi 1060'ın altında sistemi olan zaten yaşamamalıdır.
    * Bu şahıslara; delillerle, istatistiklerle ortaya koysanız dahi hileci yok iyi oyuncu vardır. Olumsuz yorum yapan herkeste ya noob'dur ya sistemi tü-kaka eziktir.
    * Oyun ne kadar erken erişimde kalırsa kalsın bu süreçte yapılan hatalar ne kadar büyük olursa olsun her şey mubahtır.
    * Oyun sözde ekonomisi ile parasını çıkartır, yalandır. 28 saat oyunla satılan kasa ile 23 TL geldi ki sırf oyuna hadi bir şans daha vereyim alışılırla geçen süre. Yoksa "alırım çıkarır" diye bu sebeple sıkıntılı bir oyun oynanmaz. Zaten o methettikleri kasaların fiyatı da baş aşağı düşüyor. (steam pazarından bakabilirsiniz)
    * Kimi yayıncılarda ekmek teknesi gördükleri bu oyuna ne olursa olsun toz kondurmaz, baktı seyirci geliyor övdükçe över, reklamını yaptıkça yapar. Ama ne hikmetse oran %35 olmuş bunlardan oyun hakkında tek kelime negatif yorum duyamazsınız. Negatiflik söz konusu olduğunda bu Encheliophis'ler deniz hıyarlarının müsait yerine geri dönerler. Aman alıcı uyanmasın, umrunda mı oyun ne kadar kötü olursa olsun izleniyorsa o da para kazanıyorsa mesele yok. Bu yüzden o tip yayıncıları da bu gruba ekliyorum.
    * Oyunun gelişmesini isteyen insan eleştiriden çekinmez, yapımcıyı geliştirmeye yöneltir. Bu tipler aslında oyuna en çok zararı verenlerdendir. Sanmayın ki o kaa para verdiğim oyuna bu incelemeyi mutlu mutlu yazdım. Polyannacılık oynamaya gerek yok!

    SÖZÜN ÖZÜ

    Arkadaşlar kimse para verip de, aldığı şeyi över gibi kolay kolay kötülemez. Çünkü karşıdan "sağ olasın sen yapmışın bir yanlış bana da engel oldun"’un yanında, "Hahaha, ya oh be millet o kaa para vermiş aldıkları şeye bak çk çk yazık olmuş hepsine; iyiki de almamışım" tepkisi de gelir. O yüzden incelemeleri oyuncu sayılarına kanmadan objektif okuyun.

    Daha fazla uzatmak istemediğimden görece küçük bazı olumsuzluklara hiç değinmedim bile. Ne hikmetse "abcd123456" tarzı nickli (ya da bunun Çincesi!), levelsiz, arkadaşsız, tek ya da iki oyunlu (o da genelde PUBG-CSGO), ama steam pazarı kurdu(!) kimisi Vaclı sayısız hesap olması gibi. Alış-veriş ile içli dışlıysanız steam pazardan teyit edebilirsiniz.

    Ya işte bir zamanlar güzelim oyunun ( ben aldığımda %73 lerdeydi buralar ) geldiği son nokta budur. Bu kadar Encheliophis'in olduğu yerde deniz hıyarına dönmüş oyundan hayır gelmez arkadaşlar uzak durun. Zaten oyun geren bir oyun. Bu şartlarla da birleşince sinir hastası yapar adamı. Çoğunluğun oynuyor oluşuna da hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bakmayın ki biliyorum bu kadar emek verip yazmama da okumadan haksız eleştiriler, nice - repler gelecektir. Ancak göze aldım yeterki birkaç oyun severe katkım olsun o bana yeter. Tekrar diyorum 2 000 000 oyuncusu da olsa OYUN KÖTÜ.

    Bütün papazlar dünyanın "sabit" olduğuna inanırken ve bunu şiddetle savunurken Galile dünyanın hem kendi etrafında, hem de güneş etrafında döndüğünü söyleyerek onları yalancılıkla itham etmiştir. Kilise geri adım atmak yerine Galile'yi hasım edinmiş ve onu Hıristiyanlık inancına gölge düşürmekle suçlamıştır. Tutuklanıp ölüme mahkum edilmiştir. Ama zorla ‘Dünya dönmüyor!’ deyip tövbekar (!) olunca ölüm cezası ev hapsine dönüştürülmüştür. Sonuç olarak çevresine dediği aynı zamanda gerçeğin ta kendisi olan ise

    ‘HER ŞEYE RAĞMEN DÜNYA DÖNÜYOR!’ "
  • 16:25 GTFO, çok tehlikeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her an kavga çıkabilir 2si1..
  • kıpkırmızı olmuşsunuz. benmi yanlış görüyorum yoksa?

  • :))

  • Enis Bey'e katılmakla beraber. Kimse üstüne almasın da direk PUBG incelememi buraya yapıştırıyorum. ( Artık PUBG noktasında dilimde tüy bittiği için direk steamımdan yapıştırıyorum. Steam TR'de ayın incelemesi olmuştur. )

    "ENCHELIOPHIS

    Ne demek? : Kayışsılar sınıfında bir tür inci balığı olan zatı muhteremdir. Başlıca özelliği hayatta kalmak için, başta barınak ve korunma namına; "deniz hıyarı" denen şeklen de hıyara benzeyen gariban canlıların götünde! :( yaşamalarıdır. ( Teşbihte hata olmaz, küfürbaz bir insan değilim, şurada kabaca bilimsel konuşuyoruz. :) )

    Ekseriyetle mesken tuttukları yerde! dururlar arada söz konusu delikten kafalarını çıkarıp baksalar da sakat bir durumda tekrar o deliğe geri dönerler. :) İşte Steam'in en çok oynanan oyununun %35'le "çoğunlukla olumsuz" incelemeye düşmesinin sebebi de bu balıklardır. ( Aynı zamanda oyunun eksi yönleridirler. ) Kimdir bu balıklar?

    Şimdi tahmin edebiliyorum deli sorular; -balıktan bize ne, -burası PUBG sayfası değil mi, -National Geographic'e mi geldik, -ne alaka, -bu ne biçim giriş, sen kimsin, ben kimim, neredeyim ben, ... :o Hiç panik yapmayın doğru yerdesiniz. :)

    Bu balıklar olumlu ya da olumsuz inceleme yazanlar değil veya oyun içinde gizlenerek (oyunun doğası bu) oynayanlar hiç değil.

    1.) Yapımcılar:

    - "Host closed the connection." !! 'lara bir çözüm bulamadıkları için, (nette sorun yokken birde ne hikmetse hep ters zamanlarda oluyor(!))
    - Bu kadar tepkiye rağmen optimizasyon sorununu düzeltmedikleri için,
    - Buglara yönelik ve ihtiyaç duyulan yamalardan ziyade oyuncunun cebindeki parasını almaya yönelik yamalara öncelik verdikleri için,
    - Hile almış başını gitmişken bu konuda, oyun satış rakamları ile cepleri dolduğundan umursamaz davrandıkları için,
    vaatler vaatler geliyor iş icraata geldiğinde o deliğe geri dönülüyor.

    2.) Hileciler:

    -Yaklaşık her 100 kişiden 1 kişinin kazandığı bu kadar rekabete dayalı bir oyunda tam 17 gün önce hileden 322 000 kişi banladı! Oyunun resmi anti hile şirketi BattleEye'nin verilerine göre. Hesapları doğruysa %1 ila %3'e denk geliyormuş. Ancak bu övünülecek bir şey değil. Ki bunlar bir şekilde reportla ya da fonda çalışan programlarla takılanlar. Emin olun sayıları bitmedi artarak devam ediyor. Zaten 100 kişide aim, wall, speedhack vb. kullanan sadece 3 kişi olsa dahi şansınız kalmıyor!

    -Oyun Cs'ye benzemediği için hilecileri tespitte o kadar kolay değil, ekseriyetle kim vurduya gidiyorsunuz. Kullananlarda genelde aptal olmadığından ellerinden geldiğince şu inci balığı gibi bir göt deliğine :) saklanıp herkesi uzaklardan tespit edip harcadıkları için reportlamak da kolay değil bu karaktersiz insanları. İlk inanmıyorsunuz, ya da 70 tl verdiğiniz oyuna toz konduramıyorsunuz. "70 lira verdim la buna :O hile olamaz bunda olmamalı muhakkak bir sebebi olmalı, şanstır, iyi oyuncudur" diye avutuyorsunuz kendinizi. Her sakallı dedeniz olmadığı gibi acı gerçek, abudik gubudik ölümlerinizin tümünün de artık "7.8. hissi yoksa prof olsa yapamaz" dediğiniz iyi oyunculardan gelmediğini anlıyorsunuz. Düşünün millet şans pıtırcığı da bir siz mi Ofsayt Osman'sınız. :D

    Örnekle açıklarsak; dakikalar sonra gelip hiç görmeden, hiç duymadan; 20-25 camlı birçok odalı bir evin içine hiç girmeden, siz hiç bakmadığınız, önünden geçmediğiniz tek camı bulunan küçük odasındayken içeriye tek nokta atış doğru camdan bomba gelmesi gibi !!!! yuh, ohaa, çüşşş, vb. eliyle koymuş gibi rakipleri bulup indirme olaylarına direk ölerek ya da ölmeden şahit olduğunuzda diyecek söz kalmıyor. :( Bunun gibi çok anı sayarım uzamasın...

    3.) Balon Reklamlar ve Fanatikler:

    -Ahanın da geldik; en has deniz hıyarlarının götünde yaşayan inci balıklarına. Gerçi bu noktada "Encheliophis"' lere bile hakaret etmiş oluyoruz. Öhöm.. Zaten balığa laf yok onun yaşam tarzı bu saygı duyuyoruz. Herkes 12 -14 yaşlarında oldu, ancak bazı şeylerin yaşla alakalı olduğunu düşünmüyorum o yüzden herhangi bir yaş grubu üstüne alınmasın.
    Bunlar öyle bir zihniyet ki:
    * Tüm olumsuz incelemeleri açıp okumadan direk eksiler laf atarlar, cevap veremedikleri noktada küfür ederler,
    * Onlara göre misal takım tutar gibi tutukları oyunun min. sistem gereksinimi 1060 olsa dahi 1060'ın altında sistemi olan zaten yaşamamalıdır.
    * Bu şahıslara; delillerle, istatistiklerle ortaya koysanız dahi hileci yok iyi oyuncu vardır. Olumsuz yorum yapan herkeste ya noob'dur ya sistemi tü-kaka eziktir.
    * Oyun ne kadar erken erişimde kalırsa kalsın bu süreçte yapılan hatalar ne kadar büyük olursa olsun her şey mubahtır.
    * Oyun sözde ekonomisi ile parasını çıkartır, yalandır. 28 saat oyunla satılan kasa ile 23 TL geldi ki sırf oyuna hadi bir şans daha vereyim alışılırla geçen süre. Yoksa "alırım çıkarır" diye bu sebeple sıkıntılı bir oyun oynanmaz. Zaten o methettikleri kasaların fiyatı da baş aşağı düşüyor. (steam pazarından bakabilirsiniz)
    * Kimi yayıncılarda ekmek teknesi gördükleri bu oyuna ne olursa olsun toz kondurmaz, baktı seyirci geliyor övdükçe över, reklamını yaptıkça yapar. Ama ne hikmetse oran %35 olmuş bunlardan oyun hakkında tek kelime negatif yorum duyamazsınız. Negatiflik söz konusu olduğunda bu Encheliophis'ler deniz hıyarlarının müsait yerine geri dönerler. Aman alıcı uyanmasın, umrunda mı oyun ne kadar kötü olursa olsun izleniyorsa o da para kazanıyorsa mesele yok. Bu yüzden o tip yayıncıları da bu gruba ekliyorum.
    * Oyunun gelişmesini isteyen insan eleştiriden çekinmez, yapımcıyı geliştirmeye yöneltir. Bu tipler aslında oyuna en çok zararı verenlerdendir. Sanmayın ki o kaa para verdiğim oyuna bu incelemeyi mutlu mutlu yazdım. Polyannacılık oynamaya gerek yok!

    SÖZÜN ÖZÜ

    Arkadaşlar kimse para verip de, aldığı şeyi över gibi kolay kolay kötülemez. Çünkü karşıdan "sağ olasın sen yapmışın bir yanlış bana da engel oldun"’un yanında, "Hahaha, ya oh be millet o kaa para vermiş aldıkları şeye bak çk çk yazık olmuş hepsine; iyiki de almamışım" tepkisi de gelir. O yüzden incelemeleri oyuncu sayılarına kanmadan objektif okuyun.

    Daha fazla uzatmak istemediğimden görece küçük bazı olumsuzluklara hiç değinmedim bile. Ne hikmetse "abcd123456" tarzı nickli (ya da bunun Çincesi!), levelsiz, arkadaşsız, tek ya da iki oyunlu (o da genelde PUBG-CSGO), ama steam pazarı kurdu(!) kimisi Vaclı sayısız hesap olması gibi. Alış-veriş ile içli dışlıysanız steam pazardan teyit edebilirsiniz.

    Ya işte bir zamanlar güzelim oyunun ( ben aldığımda %73 lerdeydi buralar ) geldiği son nokta budur. Bu kadar Encheliophis'in olduğu yerde deniz hıyarına dönmüş oyundan hayır gelmez arkadaşlar uzak durun. Zaten oyun geren bir oyun. Bu şartlarla da birleşince sinir hastası yapar adamı. Çoğunluğun oynuyor oluşuna da hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç bakmayın ki biliyorum bu kadar emek verip yazmama da okumadan haksız eleştiriler, nice - repler gelecektir. Ancak göze aldım yeterki birkaç oyun severe katkım olsun o bana yeter. Tekrar diyorum 2 000 000 oyuncusu da olsa OYUN KÖTÜ.

    Bütün papazlar dünyanın "sabit" olduğuna inanırken ve bunu şiddetle savunurken Galile dünyanın hem kendi etrafında, hem de güneş etrafında döndüğünü söyleyerek onları yalancılıkla itham etmiştir. Kilise geri adım atmak yerine Galile'yi hasım edinmiş ve onu Hıristiyanlık inancına gölge düşürmekle suçlamıştır. Tutuklanıp ölüme mahkum edilmiştir. Ama zorla ‘Dünya dönmüyor!’ deyip tövbekar (!) olunca ölüm cezası ev hapsine dönüştürülmüştür. Sonuç olarak çevresine dediği aynı zamanda gerçeğin ta kendisi olan ise

    ‘HER ŞEYE RAĞMEN DÜNYA DÖNÜYOR!’ "



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 9 Aralık 2017; 18:38:34 >




  • Videonun sonunda koptum :D

  • Mesut abi banlama be çok güldüm :D.Bu arada dmc 4 ps4 xo da var.
    Her program çok güzel geçiyor :D
    12000TL'lik ekran kartı | 2si1 Teknoloji ve Oyun Programı
  • premiere 64bit te çalışıyor...

  • böyle çok güzel devam.

  • Kim dövdü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu arkadaki duvarı boyayın allahaşkına :)
  • al-ozaria kullanıcısına yanıt
    Yav bu ne kardeşim roman koyamamışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomb raider uncharted 4 ten daha iyi olduğunu kim düşünüyor . Son çıkan tomb raider bence kötü oyundu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılın oyunu konusunda Enis haklı. Bir oyun düşünelim, çok iyi, çok yenilikçi, daha önce görülmemiş şeyler sunuyor, ama PS4'e özel. Şimdi multiplatform değil diye görmezden mi geleceğiz bu oyunu? Çok saçma olur. Yılın oyunu seçilirken oyunun kendisine bakılmalı, ne kadar kişiyi memnun ettiğine değil.

  • mesut abi senin cilt efsane yağlanıyor, muhtemelen karaciğerde problem var, doktor kontrolünde legalona başla o ciltle hayat geçmez.
  • Snapdragon 835'li Windows makineler hakkında bir kaç nokta var aklıma takılan,

    SD 835 64-bit destekleyen bir işlemci, herhangi bir Virtual Machine (Oracle - VMware Workstation vb.) kullanılarak 64 bit bir sistem simülasyonu yapılamaz mı?

    AMD'nin AMD-V, İntel'in Intel VT-x gibi destekleri sayesinde (çoğu zaman bios üzerinde) sanal makinelerde işletim sisteminin kısıtlamalarından kurtulunabiliyor. Aynı yöntem Snapdragonlu Windows makineler içinde kullanılamaz mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anormal.insan -- 10 Aralık 2017; 12:24:14 >
  • Çok iyi program. O kadar enerjik neşe dolu ki. 1 haftanın stresi rahat gidiyor sayenizde. Çok teşekkür ederim. Enis Kirazoğlu gerçekten renk kattı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.