Şimdi Ara

Ekran kartı fan problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar.Kasam çok ağır olduğundan ve kasayı taşıyabileceğim kendime ait bir taşıtım olmadığından kasayı servise götüremedim.Donanımhaber bu konularda baya aktif bir yardım sağlıyor gördüğüm kadarı ile yani basit bir çözümü var ise sizden duyup düzeltebilecek olmam bana çok yardımcı olur.Bu sebeple sorunumu anlatmak istiyorum.Sorunum çift taraflı biri bitti ötekisi başladı.

    SORUN 1 :
    Yaklaşık 1 ay kadar önce gerçekleşti bu sorun.Normal günümü geçirdiğim gibi internet ortamında takılıp oyun vesaire oynadım.Akşam yatacağım zaman bilgisayarı kapatıp yattım.Sabah kalktığımda bilgisayarı çalıştırdım ama ekrandan görüntü alamadım.Bu sorunun ilk kısmıydıda bu sorunu detaylandırmak istiyorum.Bu olaydan yaklaşık 5-6 gün öncesinde bilgisayar ilk açılırken baya takır tukur fan sesleri geliyordu ama bir 20 saniye sonrasında ses kesilip normal çalışmaya devam ediyordu.Ekran ve kasa sorunsuzca çalışıyor gibi görünüyordu ama görüntü aktarımı olmuyordu.Bende sinirlendim ve kasayı açmaya karar verdim.Kasayı açıp tekrar çalıştırdım ve ekran kartı fanından başlangıçta takırtılar geldiğini duydum sonrasında gene geçiryordu ama görüntü vermemeye devam ediyordu.Bende
    kasa çalışır haldeyken ekran kartı fanlarını ortalarından bir kere çok hafifçe dürttüm.Ardından fanlar dönmeyi kesti ve ekrana görüntü vermeye başladı.

    SORUN 2 :
    Bir sorunum çözüldü ama bir diğeri başlamış oldu.Bilgisayarı sorunsuzca açabiliyor olmama rağmen artık fanlar çalışmıyor.Bu sorunuda hemen detaylandırayım.Bilgisayarı açıyorum ekran kartı fanları başlangıçta hemen dönmeye başlıyor ama ekranda görüntü olmuyor, ardından hemen duruyor ve ekrana görüntü veriyor.

    Biraz araştırdım ama söylediğim ilk sorun için bu konuyu buldum :
    Bilgisayar Açılmıyor ÇÖZÜM MAKALESİ
    Ama ilk sorunum zaten çözülmüş olduğundan ne kadar işe yarayacağını bilmiyorum.Bu sebeple sizden tavsiyeleriniz istiyorum.Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.Esen kalın.

    Ekran Kartı : Asus strix gtx1060
    Anakart : Msi Tomahawk z270



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borankarataş -- 10 Aralık 2017; 1:17:51 >







  • okadar yazmışsın ama ekran kartı modelini tipini yazmamışsınız. yazarsanız yardımcı olabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackal___61 kullanıcısına yanıt
    Harbiden onu unuttum ya kusura bakmayın

    Ekran Kartı : Asus strix gtx1060
    Anakart : Msi Tomahawk z270 (belki ana kartla ilgilide bir problem olabilir diye bunuda yazayım dedim)
  • borankarataş B kullanıcısına yanıt
    şimdi öncelikle o ekran kartında belli bir ısıya kadar çalışmama özelliği var. eğerki ses varsa garantiye gönderin .3 yıl garantisi oluyor onum ve mutlaka vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.