Şimdi Ara

Seat Ateca 1.6 TDİ 115 BG Manuel Detaylı İnceleme,Test

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Youtube Türkiye de gördüğüm kadarıyla dizel Ateca testi yoktu arkadaşlar. Otomobil kanalları genelde benzinli üniteyi test etmişler. Bende dizel almayı düşünen arkadaşlar için olumlu olumsuz tüm yönlerinden bahsetmeye çalıştım. İyi seyirler :)

    https://youtu.be/X8Fsb89NGkI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 10 Aralık 2017; 20:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • eline sağlık suvcuk ateca benim 120 bin üstünde para verip alacağım bir araç değil
  • Bende 1,4 Dsg Ateca sahibi olarak yorum yapıyorum:



    Yakıt Tüketimi: 6,9 çok fazla. Neden fazla? Biz de İstanbul şehiriçinde 7,5 civarı geziyoruz. Dizel litre olarak daha ucuz bu yüzden kârlı gözüküyor ama dizel style ile tsı dsg style aynı fiyat. Ve kesinlikle o kadar para versem otomatik alırdım.



    Süspansiyon: Yolda giderkenki sönümlemeleri iyi çizgiler vs. falan ama tümseklerden geçerken çok kötü. Böbrek taşı düşürüyor resmen araç.



    Yol tutuş: Yol tutuşu o kadar övdüğünüz gibi değil bence. Yerden yüksek bir araç sonuçta. Evet güvenilir olarak virajları dönüyorsunuz ama direksiyon hissiyatsızlığından ötürü araç yolun neresinde napıyor kestiremiyorsunuz. 2005 1,6 corollamla virajları daha iyi hissedebiliyorum. Bu yüzden aracın yol tutuşunu sorgulamanın bir sınırı var.



    Aracın en sevdiğim bir özelliğide gerçekten sessiz olması. Dizel bilmiyorum ama bazen motor çalışıyor mu çalışmıyor mu belli olmuyor. Otoban hızlarında da gerçekten çok sessiz. 120 ye kadar motor sesi almıyor nerdeyse. Asfalt kaymak gibiyse yol seside almıyor. Ama diğer asfalt türlerinde yol sesi rahatsız ediyor.



    Videoda bana doğru bulmadığım yerleri eleştirmek istedim geri kalan dediklerinize katılıyorum. Bir de arabaya ağır ve geniş demişsiniz. Klasik sedan bir araçlara bakın ağırlıkları ve genişikleri nasıl. Tsı dsg 1350 kg. Bence gayet hafif bir araç. Genişlik olarakta çoğu c sınıfı sedan araçtan daha dar ve kısa.Bu sebeple ön park sensörü vurguladığınız kadar gerekli değil. Zaten araç yüksek önü gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Yakıt konusunda hak veriyorum. Zaten videonun sonunda benzinli üniteyi tercih etmelerini söyledik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.