Şimdi Ara

Yerli otomobilin danışmanı belli oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yine türk mühendisler isşiz kaldı desenize . Önemli olan zaten o yazılımı kendimizin yapmaya çalışarak edindiğimiz bilgileri gelecek nesillere devretmek. Şimdi bu yazılımlara dünyanın parasını verir üstüne de istediğimiz araçta kullandırmazlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence murat günak da baş tasarımcı olsun

  • İnşallah hayırlara vesile olur.
    Ama arkadan itişli olmasın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacenet

    Ne kadar ucuz olabilir ki, tek pili 30.000 civarı tutuyor.

    Çinliler 4-10 bin dolar arasında elektrikli araç üretiyor. 10 bin olan SUV. Menzil 100-150 km. Bu 4 bin olanlar smart benzeri küçük arabalar. Şehirde Berlinde olduğu gibi Yerli otomobilin danışmanı belli oldubedava park ve parası ile şarj imkanı verilir ise elektrikli motorlara benzer şekilde peynir ekmek gibi satılır.Yerli otomobilin danışmanı belli oldu




  • pej P kullanıcısına yanıt
    Bizim millet hurda toros, şahin alır bunu almaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renault zaten şimdi daha uzun menzilli, ama tabii 400 km. değil, elektrikli araba yapıyor ve yanlış hatırlamıyorsam 100,000 TL üzerinde satıyor. Tabii kimse almıyor. Düşük vergili ve en fazla 25,000- 30,000 TL civarı ve 200 km gibi menzili olur ve şehirlerarasında Tesla'nın yaptığı gibi çift şarj fişi ile yarım saatte doldurulabilirse satar.
  • Pilden ziyade yakıt hücresi teknolojisine yönelmemiz lazım, gelecek burada. Uygun fiyatlı da olursa dünyada çığır açabiliriz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumu kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Hava durumu sunar gibi haber yapmak yerine daha somut adımlar görmek istiyorum. Bu da minimum 10 yıl.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Edit: Mesaj yazıp gönder diyoruz mesaj gitmiyor sadece ifade çıkıyor. Forumun çivisi çıktı ne yazacağımı da yazmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 9 Aralık 2017; 19:27:28 >




  • Her yerli otomobil veya savunma sanayimize dair konularda bol bol sallayanların arasından neden seçmemişler ki ?
    Burası uzman dolu.
  • Otomobil yerli diyoruz ama danışmanı baştan yabancı seçiyoruz. Kılavuzu karga olanın... misali olmaz inşallah. :)

  • bu adminlerde az değil, işlerine gelmedi heralde mesajımı silmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • justaprogrammer J kullanıcısına yanıt
    Mesela ben ehliyetimi aldım. Arabayı sürebiliyorum ama yine de yanımda biri oturuyor sonuçta trafikteyiz nerde ne yapayım diye ona danışıyorum. Şimdi arabayı ben değil de o mu sürmüş oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak çok müthiş ucuz olmasına gerek yok. Daha 2 sene önce vergisiyle bilmem nesiyle Toyota corolla 50bine satılıyordu. Fiat aegea keza 50bine çıktı. Sedan, 50bin lira, elektrikli, 400km menzilli hadi 250 bile olsa yeter bize yeter ki hızlı şarj olsun ve şarj istasyonları olsun. Bu şekilde bi araba çıkar hondasını Toyotasını Volkswagenini satmayıp almayacak adam yok.



    Ha bu işi adam gibi yapcam Mercedes BMWye rakip olucam, en azından ülke içinde diyorsanız konfor fiyattan önce gelecek bir model daha yapın. Gerçi o işin sonrası.



    Bir de bu işin güveni var. İyi güzel yaptın da ben mesela Casper, vestes almıyorum. Çünkü elimde patlıyor. Araba konusunda da ya bozulursa yenisini alırız diyecek kadar ucuz bir araba üreteceksiniz ya da güveni tam olarak vereceksiniz. Yoksa çıktıktan 2 gün sonra 400km menzilli diye aldım 200kmde pert oldu, yazılımında sorun çıktı kullanıcı hatası dediler vs haberleri çıkmaya başlarsa bu işin sonu gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hiç kusura bakmayın ama yerli otomobil yıllardır çıkacak ama çıkamadı bir türlü, ki ben sadece halkın gözünün boyandığına inanıyorum

  • Polyanna olsun bence danisman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LambayaFunfDe

    Mesela ben ehliyetimi aldım. Arabayı sürebiliyorum ama yine de yanımda biri oturuyor sonuçta trafikteyiz nerde ne yapayım diye ona danışıyorum. Şimdi arabayı ben değil de o mu sürmüş oluyor?

    amma sacma sapan yorumlar yahu.


    yok kardes. sana arabanin kac litre benzinle, her pistonun kac ml benzin yakip, yakin pompasinin duzeneginin nasil calisip, nasil eletronik aksanlar ile calisacagini anlatmiyor.

    senin o arac ile kendi kendini veya bir baskasini oldurmemen icin ders veriyor. sen trafik hocasi ile muhendisligi dahi ayirt edemiyorsun.
  • justaprogrammer J kullanıcısına yanıt
    SEN DE DANIŞMANLIK KELİMESİNİN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYORSUN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacenet

    Pilden ziyade yakıt hücresi teknolojisine yönelmemiz lazım, gelecek burada. Uygun fiyatlı da olursa dünyada çığır açabiliriz.

    Tubittak bazı prototipler yapmıştı hayvanat bahçesi müdürü gelmeden önce başa. Ramazanda daha çok gerekli diye LED lambalı ekmek kutusu ve organik hoşafa çevirmişti o projeyi.

    Arabanın gençler arasında epeyi talep göreceğini düşünüyorum. Ben bile böyle bir arabayı alırdım. 200 lira ile 19,000 km yapıyormuş. Hadi AKP her zamanki alışkanlığı ile %1000 salladı desek 1900 km de fena değil.

    Tabii OECD ülkeleri arasında eğitim kalitesinde sonuncuyuz ve Alman okullarında yapılan araştırmalarda %20 zeka geriliğimiz çıktı.Son Tubitak projeleri de buna işaret ediyor zaten.Böyle projeler için Elon Musk gibileri Türk vatandaşı yapış sonrasında da bir sünnetle müslüman yapmak elektrikli arabada ve şarj sisteminde daha olumlu sonuç alabilir.Yerli otomobilin danışmanı belli oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 10 Aralık 2017; 15:58:12 >




  • haftalık yerli haber otomobili
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.