Şimdi Ara

removed (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
12.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
189 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ee bundan sanane?

    başkalarının işine gücüne karışmaktan vazgeçin artık.
  • Sen belki hiç yapmadığın için bilmiyorsun. bira tuzlu fıstık sigara üçlüsü falan. ya da kallavi rakı masası. Ayda 1-2 yap o kadar zararı da olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alkol dünyadaki en güzel şeydir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrslimshady

    O parayla herhangi bir spora yazılabilirsin , ağırlık kaldırmak falan sevmiyorsan.

    Bir müzik aleti alıp , onun kursuna gidebilirsin.

    Giyime para harcayabilirsin , çok yakışan bir gömlek alıp özgüvenini artırıp mutlu olabilirsin.




    Gidip 20 bira , 2 paket sigara içmek yerine

    hiç sarhoş oldun mu
  • Hadi alkole yılda bir iki, çok nadir.. ama sigara, uzak olsun.
  • sigara içmem ama alkolü her türlü içerim



    kafası müthiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenmek için ospir çekene de acıkmak lazım. Yazık laa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integral çözerek eğleniyorum diyenler beyene tık seri
  • Başkasının hayatından koca bir SANA NE
  • LA SANANE SANANEEEEEE

    SEN İÇMİYOSAN İÇME NİYE KARIŞIYON MİLLETE YETER ULANNN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan arkadaş ve şakşakçıları hayatlarında hiç bir ortama girmişler mi acaba sormak gerekiyor. Ortam dediysem öyle cubba cubba club değil, meyhane ve türevlerinden bahsediyorum. Bizim ülkemizde çoook eski zamanlardan kalma meyhane kültürü vardır. Mezeler de bu kültürün büyük bir parçasıdır.

    Kısa bir bilgi vereyim Osmanlı zamanında Istanbul'da özellikle çok fazla meyhane varmış. Pek çok içki tarihlerinde yer alır.Tüm bu içkilerin genel adı çakırdır ve "çakırkeyif" tabiri bu sözcükten gelir.

    içine giren en normal insanı bile şair yapan... kalabalık bir grupla gidilmiş ise grup içinde daha önceden muabbeti olmadığı insanları kanka yapan...insanı derbeder yapan mekandır meyhaneler... en onemlisi kicla degil agizla icmektir. bi hafif anason koklasan bu konuyu açmazsın birader :)

    Sigara da alkolun oro...sudur.






  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 9:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asosyal bir ergenin isyanı. Noldu canım ortamlara giremedin mi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigara çok eğlenceli aaağbi kesin denemen lazım. İki tane yakıp ağzına sokuyon sonra paketin üstüne oturuyon süper oluyor

    Sigaranın "eğlenilen" bir şey olduğunu sandığına göre, ya 11 yaşındasın dünyadan haberin yok ya da ömrün boyunca hiç arkadaşın olmadı ve hayattan kopuk yaşayan, odasından çıkamayan bir asosyalsin.


    sigara+alkol=ortam denklemini nasıl kurdun ayrıca merak ediyorum. Kendi özgüven yoksunluğunu ve silikliğini "alkol kullanmadığım için arkadaşım(ortamım) yok" telkinleriyle mi bastırıyorsun?

    Üniversite defalarca evinde kaldığım, aynı sofradan yemek yediğim yakın arkadaşlarımdan birisi oldukça inançlıydı ve inancı gereği hayatında ağzına alkol, sigara almamıştı. Ama hepimizden fazla çevresi ve arkadaşı vardı. Hepimizden fazla dışarıda sürtüyordu

    Yalnızlığına bahane üreteceğine git biraz özgüven kazan. Eğer sen düşüncelerinin ve sebeblerinin arkasında sağlam durursan insanlar seni dışlamaz, aksine kendine ve vucuduna verdiğin değere saygı duyarlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 9 Aralık 2017; 11:43:29 >




  • İçki sigara içen umrumda olmaz kafası onlara. Fakat bu ikili insana bir süre mutluluk veriyor ve sonrasında mutluluk geçiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda bir kaç haftadır sigara konusu açılmıyordu, böyle büyük bir boşluğu doldurduğun için teşekkür ederim.













    sigarayla eğlenmek nedir ak ?
  • Ah bir yaşasan insanı on sene gençleştiriyor.. Hayat üniversite öğrencilerinin yaşadığı şehirlerde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu baştan okusana güzel kardeş içmek yerine saydıklarımı yapabilirsiniz demiş adam
    Boş herif

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alkol kullanan biriyim. Aşırı değildir 2 3 ayda bir iki bira, çerez alıp ayaklarımı uzatıp maç izlerken içerim. Bazen arkadaşlar gelin iki dertleşelim diye çıkar içeriz.

    Sigara lise çağında bile özentilik edip kullanmadım. Millet o dönem sigara kullanırsam ortam yaparım, asi görünürüm, bir renge cisme sahip olurum diye başlayıp, bırakamıyor. Öyle nargile kafeye gitmem. İçmeyen adama o sigara ve nargile kokusunun üstüne sinme durumu o kadar iğrenç bir durum ki eve geldiğimde hemen duşa girer, kıyafetleri atarım.

    Ek olarak buna sosyalleşme diyen mevcut. Bakın bu nargile kafeye gitmeye, bir puba gitmeye sosyalleşme diye bakan varsa lütfen kafayı aldırsın. Sosyalleşmek denen şey bu değil. Sosyalleşmek kendine bir şeyler katmaktır. Bu bir dil öğrenmek olsun, bir ülke gezisi olup o ülkenin tarihini, dokusunu öğrenmek olsun, çalıştığın alan ile ilgili bilgi birikimi kazanmak adına kendine kattıkların olsun bu tür şeyler sosyalleşmektir.

    Adam diyor ki ben çok sosyalim. Her akşam bilmem ne ile şu barda, şu pub da takılıyorum. Pek hoşuma giden bir tabir olmasa bile bunun dediği yerlere zamanında lise kıyafetim ile giriyordum ben. Bunu yazdım diye bak bak lise kıyafeti ile giriyormuş ne kadar coolsun abi demeyin. Dememde ana sebep yaş vs gibi kriter farketmeksizin herkesin yapabileceği basit şeyler size bir gelişim sağlamıyor.

    Bu tür durum sosyal medya yüzünden daha bir ayyuka çıktı. Bakıyorsun herkes orada burada eğlenerek sosyalleştiğini sanıyor. Evde kös kös oturan adam vay be ne hayatlar var diye düşünüyor. Adam olduğunu konuma sevinmek yerine, olamadığı konuma üzülüyor. Bunun için intihar eden adam var ben boş yaşıyorum diye. İnan bana boş yaşamıyorsun. Boş yaşamak için kendini zorluyorsun sadece bu. Abi yurtdışına nasıl gideyim, gezeyim diye düşünenler mevcuttur. 2 aylık çalışma ile bir haftalık, 10 günlük yurtdışı gezileri var bir sürü. Yol vs dahil. Gezin iki yer görün pişman olmazsınız. Hele sürekli sigara alkol kullanan varsa o harcadığınız para ile en pahalı ülkelerin şehirlerini gezersiniz.




  • S A N A N E?

    Konu açtığına göre aşırı bir kıskançlık içindesin. Onlar öyle eğleniyor, sen de git farklı şekilde eğlen. Sanane insanların o şekilde eğlenip, gülmesinden? Sana niye battı genç?

    Kıskanıyorsun ve kılıf arıyorsun. Büyük ihtimal o ortamın içinde olmayı istiyorsun ama olamıyorsun ve bu da sana batıyor. Bence insanların eğlencesine laf atacağına, biraz kendini geliştir, pozitif yaklaş.

    Zira buradan ona buna mok atan, asosyal bir ergene benziyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.