Şimdi Ara

Razer kraken pro v2 karşıdakinin sesinin karşıya gitmesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Geçen hafta 400 tl ye razer kraken pro v2 kulaklık aldım.Sıkıntım şu şekildedir,karşıdaki arkadaş konuştuğunda sesini kulaklığından kendisi duyuyor.Diğer kişilerde sorun olmadığını sadece bende olduğunu iletti.Oyuna girdiğimizde kendi sesini kendi kulaklığında duyuyor.Razerin synapse programının ayarlarına kadar ekledim.Uzun denemeler sonunda sonuca tam ulaşamadık.Acaba kulaklığın bir sorunumudur?steelseries arctis 5 ile arada kaldım ve razeri aldım.Sizce hata mı ettim?
    Razer kraken pro v2 karşıdakinin sesinin karşıya gitmesi sorunuRazer kraken pro v2 karşıdakinin sesinin karşıya gitmesi sorunuRazer kraken pro v2 karşıdakinin sesinin karşıya gitmesi sorunuRazer kraken pro v2 karşıdakinin sesinin karşıya gitmesi sorunu







  • Not:İkinci resimdeki ses bölümünde Razer surroundu devre dışı bırak dediğimde arkadaş düzeldiğini söyledi fakat surroundu kapattığım için onun sesi daha derinden gelmeye başladı.Oyun videosu çektim bendeki sesi aynen duyduğunu söylüyor.Örneğin Pubg de duo modda pompalı tüfeğin şarjör sesini karşıdan direkt duyduğunu iletiyor.

    İade edip steelseries arctis 5 mi alsam bilemedim
  • -the- kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorun değil, razer surround'u aktif ettiğinizde benim logitech g231 ve snopy rx7 eagle kulaklığımda da yaşadığım bir yazılımsal hatadır.

    Sonuç olarak bu saydığım kulaklıkların hepsi stereo yapıya sahiptir tıpkı Razer Kraken Pro V2'deki gibi. Çevresel sesi deneyimleyebilmek için kulaklığında sanal sistemi desteklemesi lazımdı. Zaten razerin bir başka varyasyon olarak Razer Kraken 7.1 Chroma V2 kulaklığı mevcut. O kulaklıkla bu kulaklık arasındaki fark işte tam olarak surrounddur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.