Şimdi Ara

Instagram için bağımsız mesajlaşma uygulaması geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •   

     

    Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, tıpkı Facebook'taki Facebook Messenger gibi Direct adlı bağımsız bir mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışıyor. Şimdilik Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Şili, İsrail, İtalya, Portekiz ve Uruguay olmak üzere altı ülkede iOS ve Android platformları için kullanıma sunulacak. Tıpkı Messenger'daki gibi faaliyet gösterecek olan Direct uygulaması Instagram deneyiminizi yarıda kesebilir zira bir mesaj geldiğinde Instagram'a uyarı düşecek ancak bu mesajı okumak için Direct uygulamasını açmak zorunda kalabilirsiniz. 
     
    Instagram ürün müdürü Hemal Shah bu konu hakkında, "Instagram'ın tüm anlarınız için bir yer olmasını ve yakın arkadaşlarınızla yapmış olduğunuz özel paylaşımların bunun önemli bir parçası olmasını istiyoruz. Direct, son dört yılda Instagram'da oldukça benimsendi ancak Direct, tek başına bir platform olursa bunu daha da iyi hale getirebiliriz." açıklamalarında bulundu.
     
     
    Facebook'ta bir arkadaşınızın size mesaj atması durumunda, yukarıdaki görselde de görüldüğü üzere bir bildirim geliyor. Bu bildirime tıkladığınız takdirde uygulama sizi otomatik olarak Messenger'a yönlendiriyor eğer cihazınızda Messenger yüklü değilse mesajı da okuyamıyorsunuz. Instagram Direct uygulaması da tıpkı Messenger'da olduğu gibi çalışacak.
     
    Facebook , Messenger'ı ayrı bir uygulamaya dönüştürdüğünde kullanıcılar bu duruma tepki göstermişlerdi ancak Messenger, zamanla Facebook ekosisteminin vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Messenger'ın zaman içerisinde benimsenmesindeki en önemli neden ise uygulamaya sürekli yeni özelliklerin eklenmesi oldu. Özellikle oyun ve chat botlarının dahil edilmesiyle birlikte kullanıcılar Messenger'a daha çok ziyaret eder hale geldi.
     
     
    Instagram'da Messenger'ın bu başarısını göz önünde alarak daha fonksiyonel bir bağımsız mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Direct olarak adlandırılması beklenen uygulamanın yakın zamanda çıkış yapması bekleniyor. 
     








  • Bu güncellemede emeği geçen herkese selam söylüyorum.

  • Bez getir cafer

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dm için ayrı uygulama olsun, story için ayrı uygulama olsun, paylaşmak için ayrı uygulama olsun, stalk için ayrı uygulama olsun, ayrı uygulamaların birleştiği ayrı bir uygulama olsun.

  • sanırım şirkette böyle bir diyalog oluyor "mark zuckerberg : ya çocuklar yeni birşey yapmalıyız hadi birşeyler yapalım oradan bir yönetici vs şöyle diyor instagrama sonradan amacı dışında soktuğumuz dm kısmını instagram mesajlaşma olarak ayıralım. mark : bravo bu olur hemen yapalım. bu ne biçim iş politikası veya modelidir arkadaş iyice sapıttılar ortalama 3 senedir sosyal medya kullanmıyorum hiç birini (wp hariç gerçi mark satın aldıkdan sonra oda sosyal medya yolunu tuttuda neyse şimdilik idare ediyoruz) eskiden pc açtığımda veya telefon ekranı açtığımda elim direk fb vs giderdi ilk kapattığımda da yanlışlıkla bir kaç kere gitmişti sonradan topunu sildim ve bir süre sonra fark ettim ki hiç bir yararı yok aksine en büyük zararının boşa zaman harcatmak olduğunu anladım çok şükür geç olmadan kurtuldum bu boş uygulamalardan

  • Allah belasını versin bunların. Önce ayrı uygulama olur. Daha sonra bir güncelleme gelir bu sefer mesajları görmek için o uygulama zorunlu hale gelir. Lanet messengeri de lanet facebooku da kurmuyorum bu yüzden telefonuma. Arasıra bakarsam web tarayıcıdan bakıp kapıyorum. Böylelerine prim vermeyeceksin bildiğin çöplük oluyor cihaz.

  • insanı canından bezdirir ha bunlar. facebook ve messenger, foursquare ve swarm derken şimdi de sıra instagrama mı geldi?bokunu çıkardınız

  • bir sosyal medya platformunu daha bırakma zamanı geldi galiba. Şimdi ana programdan önce mesajlaşmayı engeller sonra da bu programı çıkartıp illa yükleyeceksiniz derler ondan sonra da yok 1 milyar indirildi yok bilmem kaç milyon indi derler.

  • ayrı uygulama istemiyoruz bunlar bunu nasıl anlamıyorlar hayret

  • Evet
    Hoş geldin Facebook...
    Bakalım bunun da vaadi doluyor gibi.
    Şimdi bizleri nasıl bir uygulama bekliyor acaba...
    Facebook
    twitter
    instagram
    snapchat
    Coming Soon...

  • 2017 kötü bir yıl olmaya devam ediyor.

    Zaten sana ait Messenger var, WhatsApp var harici yeni bir uygulamaya ne gerek var! Uygulama içi mesajlaşma seviliyordu.

    Facebook'tan vazgeçebilirim + Messenger'dan.. zamanla..

  • Hangi bitanesini kuralım

  • Facebook'tan özendi bunlarda.

  • Bu haber forumdaki çoğunluğu ilgilendirmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman elveda İnstagram

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadirirdem

    Facebook'tan özendi bunlarda.

    Sahipleri aynıysa demek ki.
  • barballow16 B kullanıcısına yanıt
    Öyle ama uygulama amaçları biraz daha farklı böyle o farkı kapatıyorlar.
  • merhaba.bur konuda yardiminiza ihtiyacim var.instagram da takipte olmadigim kullaniciya nasil mesaj atabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.