Şimdi Ara

Arkadaşlar soyuldum [Konu güncellendi. Bıçak geri alındı. Polise bildirildi.] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bizimde başımıza geçen yıl bir teamspeak3 dolandırıcısı denk gelmişti. 30 lira para yolladık şahısa bize ts3 satmak yerine ortadan kaybolmuştu :) daha sonra banka dekontunu bu verdiğim adrese yollayınca polisler tarafından aranmış, abi biz onlara geri ödeme yapıcaz yanlış anlaşılma oldu demiş :D paramızı geri almıştık. bu arada bu kısmı çok önemli birilerine atm veya bankadan para yollayacağınız zaman "açıklama kısmına" muhakkak ne için yolladığınızı beyan edin" ki şikayet ettiğinizde haklı duruma çıkınız dostlarım.
  • sezer oldu sezercik baktı bıçağı alamadı bari awp ile glock sıyırayım demiş ne diyeyim allah ıslah etsin böylelerini garip garip insanlar ufacık yaşlarıyla boylarından büyük işlere kalkışıyolar alagavatlar
    Çiğdem kola aldım sezonluk dizi izler gibi ilzedim valla olayı eline koluna sağlık
  • Elemana baya güldüm ya Bir de gelmiş ailesine acıyorum şikayet etmeyelim şimdilik, bir daha yaparsa ederiz falan diyor. Ulan bari Türkçe konuşmaya çalış da insanlar anlamasın aynı lavuk olduğunu. ahahaha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukgns -- 10 Aralık 2017; 6:13:17 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Dexter Morgan Dostum geçmiş olsun umarım bir sıkıntı çıkmaz ilerleyen süreçlerde.

    Arkadaşlar bu konuyu gördükten sonra benim de dolandırılma olayım aklıma geldi de bir danışayım dedim iş işten geçti tabi bu saatten sonra olur mu bilmem ama..

    Temmuz civarı csgokill mi killcsgo mu diye bir sitede geziniyordum Jackpot sitesiymiş aklı sıra. Herkes de oynuyor gözüküyordu fakat sadece sitenin bize gösterdiği birşeymiş ben bunu anlamadım tabi heves.. Bende oynayayım dedim ve kazandım fakat bildirimde en az 2 kez kazanman lazım diyordu ve kazandığım itemler gelmemişti ikisini de kazanmadan gelmez falan diyordu. Bende telaşlandım oynadım ve kazanmama rağmen itemler gelmedi o zaman anladım sitenin Scam site olduğunu kazanan kişilere baktım Fake profillermiş. Sonradan da site kapandı. Kısacası itemler Temmuzdan beri yok. Bu konuşmaları görünce aklıma geldi bu olay. Yabancı domainli bir siteydi. Herhangi bir şey yapmam mümkün mü bu durum için? Yardımcı olursanız sevinirim.




  • 1 domain alıp site açmak 10 dolara mal oluyor, csgoLive sitesinin "warez"ini alıp sistemi kurdum mu bir kaç güne milyarder olunur aslında işinde iyi ve güvenilir bi "web maker" bulmak lazım. 1 haftada dünyayı kaldırır gidersin aslında. O yüzden sitelerin tamamından uzak durmak fayda var diye düşünüyorum. Şahsen yıllardır cs:go oynarım hiç bir siteye idem deposit etmedim. Genelde key alıp kasa açarım hem heyecanlı hemde garanti.
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim kardeşim takipçiliğin için.
    Yapanın yanında kalmaması ne güzel ya
  • Bakalım kapısına polis gelip ifadeye çağırınca ne olacak, annesi babası ne diyecek.
  • Bu taktiği ilk bende denemişlerdi internet yoktu o gün profile felan bakıyodum ben şarj da %3dü aceleyle onaylıyım gitsin dedim o gün kaptırmıştım bıçağımı amcam avukatdı korkuttum felan tam alcakken facesini kapattı çocuk gitti 300tl lik bıçak :( Bu sezer adında küçük çocukta benim yeni bıçağa göz dikmiş ekledi dalgasına kabul ettim yok bynodan alırım vs başladım sövmeye sonrada silip engelledim
  • geçmiş olsun peşini bırakmayın görsün gününü. bu arada bıçak neydi merak ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeyX_X

    geçmiş olsun peşini bırakmayın görsün gününü. bu arada bıçak neydi merak ettim

    Gut knife lekeli eskimiş
  • hocam aynısı benimde başıma gelmişti ama üstünden 2 aydan fazla zaman geçti benimde geri alma şansım olur mu aynı kişi ?
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Tabiki olur aynı şekildehttps://www.egm.gov.tr/sayfalar/ihbar.aspx buraya yaz hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.