Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.367
Cevap
243
Favori
132.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redditop

    Haberi zaten alman gazetesinde okudum

    Gazete

    Pazar gunu ilk girisini yapmis Tr saati ile 9:14'de 18.460 dolardan islem gormus

    Chicago borsasi 24 saat uzeri calisiyor aynen digerlerinden cok farkli

    Nasdaq ve NYSE gibi degil haliyle

    Şuan Koineks'de 68500 ile 69500 arası gidip geliyor. Az da olsa Tr piyasası için olumlu etki yaptı. Şuan için fazla işlem yok sanırım olumlu etki edecek ya da daha bize yansımadı.




  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    Cex.io 'dan hesap açıp 200$ yatırdım btc aldım withdraw yapacagım ancak 2fa sistemini yanlışlıkla kapattım ve şuan açamıyorum tekrardan . QR kodu taratıp authenticator kodunu girdigimde sürekli hata alıyorum . Mobil sms veya arama ilede açamıyorum. Nasıl halledebilirim bu sorunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkkorrrayyy

    abi hangi siteyi açsam kenarında reklam var, bitcoin ile hayallerime kavuştum, istediğim arabayı (BMW X6) çalışmadan yatarak aldım, tatil yaparak para kazanıyorum vs. vs.

    sanki insanları bu yöne çekme çabasındalar gibi, pek güven vermiyor bana bu iş.
    Yatırım yapan arkadaşlara da başarılar diliyorum...

    O tarz reklamlar genelde ikili opsiyon ve foreks gibi yerlere yönlendiriyor. Hikayede zengin birini gördüm o söyledi, 1 gecede binde bir ihtimali tutturdum zengin oldum. Bitcoin biraz göz boyama. Ne zaman o reklamı görsem sonuna kadar okur güler geçerim.
  • fkhan kullanıcısına yanıt
    Zor bir duruma düşmüşsünüz açıkcası. Başıma daha önce böyle birşey gelemediği için net bir şey söyleyemem fakat cex.io ile iletişime geçip, bir şekilde hesabın size ait olduğunu kanıtlamanız gerekiyor.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    ben bitfinex'i kullanıyorum.
  • Cumartesinden beri Ne btcturk ne paribu hiç birinden işlem yapamıyorum hesabım güvenli kullanıcı olmamış bütün evrakları göndermeme rağmen.Para yatıramıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTCTURK e yatırdıktan 24 saat sonra hesaba geçer. Açıklama kısmına btcturkün verdiği şifreyi yazmazsan hesabına para geçmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah261

    Cumartesinden beri Ne btcturk ne paribu hiç birinden işlem yapamıyorum hesabım güvenli kullanıcı olmamış bütün evrakları göndermeme rağmen.Para yatıramıyorum.

    Evet onaysız Paribu hesabından işlem yapılamıyor şu an.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    Papara ya para yükledim ama btcturk e geçiremiyorum var mı yolu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorf -- 11 Aralık 2017; 16:22:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Atmin

    Ben buyuk A firmasiyim.1Milyar dolarlik c coin aldim sonra basina bu coin ile is yapabiliriz gibi bise soyledim.Millet deli gibi c coin aldi degeri 3x oldu Ben buyuk a firmasi 2 gunde parami 3 e katlayip coini elden cikardim.Ben cikarinca millet afalladi satanlar az zararla satamayanlar 0 oldu.

    Kesin olacakmış gibi geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Front-Back

    Bu yıl içerisinde IOTA cüzdanının çıkması bekleniyor. Fakat cüzdan çıktıktan sonra sizin gibi IOTA saklanmasına karşı güven eksiği olan insanlar da yatırım yapmaya başlayacağı için bu fiyatlardan bulabileceğinizi düşünmüyorum. Bitfinex gibi sitelerden satın alıp, cüzdanın çıkmasını bekleyebilirsiniz.

    Bu cüzdan usb gibi fiziksel birşey ki yoksa sanal parayı güvene alan yazılım tariz bisey mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • litecoin coştu.
  • btc çok karışık bu aralar. o yüzden iota almak için eth almayı düşünüyorum. bitfinex eth dan iota ya döndürür mü? binance yapıyor sanıyorum.

    iota çok takip etmeden uzun vadeli yatırım için uygun mudur sizce? yoksa uzun vadeli ripple büyük risk mi? çünkü küçük değerler çok talep görüp yükselirse iyi yükseliyor. 0,25 dolarlık ripple 1 dolar olsa bile 4 kat artmış oluyor.
  • Hitbtc de şuan çevirebileceğiniz coinler Polo-Hvn-Ero bugünki günlük kazancım 0.018 btc. Bunun büyük bi kısmı ero sayesinde oldu. Fakat şuan biraz daha duraksadı gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Front-Back

    ben bitfinex'i kullanıyorum.

    bitfinexte onaysız hesaplarda withdraw yapabiliyor muyuz?
  • papara dan btcturke geçirmek için btcturkün verdiği bir açıklama şifresi var. Onu paparadan transfer ederken açıklama kısmına yazacaksınız. O açıklamadaki şifreye göre sizin hesabınıza geçiriyorlar.
  • Fee transfer ücreti herhangi bir btc cüzdanından başka bir cüzdana aktarım yaparken kesilen tutar 0.0005 btc olması lazım. Alt coinler ile btc dışındaki diğer coinler genellikle btc ile alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 11 Aralık 2017; 17:50:32 >
  • NeutronS N kullanıcısına yanıt
    Fee transfer ücreti herhangi bir btc cüzdanından başka bir cüzdana aktarım yaparken kesilen tutar 0.0005 btc olması lazım. Mesela bir altcoin alacaksın türk sitelerinde yok birçoğu ordan btc alıp yabancı borsalara btcni aktarman lazım o esnada kesiliyor sonra o altcoini nakite çevireceksin tekrar türk sitesine atıyorsun btcyi ordanda kesiliyor toplamda 2 kere kesiliyor düşük miktarda girersen zaten para kalmıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalDamage -- 11 Aralık 2017; 17:50:19 >
  • ETC yükselecek diyorlar bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isolmaz

    Fee transfer ücreti herhangi bir btc cüzdanından başka bir cüzdana aktarım yaparken kesilen tutar 0.05 btc olması lazım. Mesela bir altcoin alacaksın türk sitelerinde yok birçoğu ordan btc alıp yabancı borsalara btcni aktarman lazım o esnada kesiliyor sonra o altcoini nakite çevireceksin tekrar türk sitesine atıyorsun btcyi ordanda kesiliyor toplamda 2 kere kesiliyor düşük miktarda girersen zaten para kalmıyor

    TÜRK LİRASI OLARAK NE YAPIYOR DOSTUM FEE KESİNTİSİ
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.