Şimdi Ara

KRİPTO PARALAR [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.367
Cevap
243
Favori
132.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
118 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dursun
  • abi hangi siteyi açsam kenarında reklam var, bitcoin ile hayallerime kavuştum, istediğim arabayı (BMW X6) çalışmadan yatarak aldım, tatil yaparak para kazanıyorum vs. vs.

    sanki insanları bu yöne çekme çabasındalar gibi, pek güven vermiyor bana bu iş.
    Yatırım yapan arkadaşlara da başarılar diliyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dracos

    borsa devlet kontrolünde değil mi 38 yaşındaki abim? ben sana ufak bir mevzu göstereyim, hani pump & dump gruplarından bahsetmişsin, yerli oto hikayesindeki babayiğitler açıklanmadan olan ufak bir şaka bak bu, 3 aylık görünüme al bak bakalım, devre kesiciye kaç defa düştüler sence o bull trap oluşurken

    http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/karsn-karsan-otomotiv/

    ha sonra noldu, millet sattı kağıtları karsan sanki hiç açıklanmamış gibi kaldığı yerden devam ediyor, kim üfledi bunu bir kesimin kulağına, tabii ki hükümette bu işin içinde olanlar, peki sevgili reisimiz babayiğitleri açıkladıktan sonra karsan hissesi artıyor diye projeye de güvenip yatırım yapan küçük cahil yatırımcılarımıza ne oldu, soğuk su ikramı geldi, al sana devlet garantisi

    bollinger stratejisi nedir, overbought correction nedir, bull/bear hareketleri nedir, logaritmik analiz nasıl yapılır vs. vs. bir sürü şey var bu işin peşinde ciddi para kazanmak için bilinmesi gereken, sonuç bilmeyenler btc düştü diye patlarken biz sabah 6 da patlamadan önce bcash ile margin trade açıyorduk poker de aynı şekilde %20 şans ise %80 matematiktir, kendi eline değil karşındakinin eline oynanır, bilgi ve kafa ister, ayrıca btc kesinlikle 19 bin dolar falan olmadı, yerli borsaların küçük yatırımcıyı tokatlaması piyasanın nominal değerini etkilemez

    https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin

    pump ve dump gruplarından bahsettim. Bunlar açık seçik gruplar, gizli saklı yapmıyorlar , Çünkü Kontrol olmadığından yaptıkları da suç değil. Bahsettiğin olay ise suç , hatta kendin de demişsin kulağına üflediler diye. Ortada ispat olursa yasalara aykırı bir hareket. Kısaca sendeki iddia sadece. Çünkü bunu açık şekilde yapmak suç. Ortada kanıt yok.



    Bitcoin 19 bin usd oldu dediğim ulusal ntv kanalının linkini verdim. Haber yalansa bunun sorumlusu ben değilim. Ulusal kanal yalan söylemiş.



    Finansal terimler yazmak bence buradaki insanların sadece kafasını karıştırır. Konuştuğumuz konu sanal para. ABD nin iki dudağının arasında bütün akıbeti. Onun için bu işten kazanabiliyorsanız , şansınız yaver gidiyorsa kazanın tabii. Ben bilerek kazanma olduğuna inanmıyorum.



    15 yaşında çocuk 2010 yılında 300-500 bitcoin koyuyor kenara. Bugün servet sahibi oluyor. İş bilmiyor yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkkorrrayyy

    abi hangi siteyi açsam kenarında reklam var, bitcoin ile hayallerime kavuştum, istediğim arabayı (BMW X6) çalışmadan yatarak aldım, tatil yaparak para kazanıyorum vs. vs.

    sanki insanları bu yöne çekme çabasındalar gibi, pek güven vermiyor bana bu iş.
    Yatırım yapan arkadaşlara da başarılar diliyorum...

    Buna da katılıyorum. Global ölçekte bir çekim var sisteme. Berberden taksiciye, fırıncıdan ofisboy a kadar herkes bundan bahseder oldu. 3 koydum 13 aldım , 2 koydum 220 kazandım araba aldım ev aldım. İnsanlara milli piyangodan daha cazip gelmeye başladı olay.



    Ev kirasını buna yatırıp yükselsin diye dua etmeye başlayanlar var. Önceki mesajımı belirttim. Çok kısa sürede büyük bir kazanç söz konusu ise risk çok fazladır. Asla değişmez. Risk ne kadar çoksa kazanç o kadar çok olur. Bunu göz önüne alın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezerve

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crypterium diye yeni bir altcoin'in ico'su devam etmekte. İnceleme şansı olan oldu mu? Ekim ayında %33 bonusla coin satışı yapmış, şu anda %10 bonuslu dağıtım devam ediyor. 13 Ocakta ico etkinliği bitecekmiş ve söylediklerine göre mart ayı gibi kripto para borsalarında olacaklarmış. İddiaları ilk kripto para bankasını kurmak ve kripto para dünyasının JP Morgan'ı olmak.
    Küçük bir miktarla (400-500 TL gibi) gibi girmeyi düşünüyorum ama değer mi emin olamadım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sirmehmet

    Crypterium diye yeni bir altcoin'in ico'su devam etmekte. İnceleme şansı olan oldu mu? Ekim ayında %33 bonusla coin satışı yapmış, şu anda %10 bonuslu dağıtım devam ediyor. 13 Ocakta ico etkinliği bitecekmiş ve söylediklerine göre mart ayı gibi kripto para borsalarında olacaklarmış. İddiaları ilk kripto para bankasını kurmak ve kripto para dünyasının JP Morgan'ı olmak.
    Küçük bir miktarla (400-500 TL gibi) gibi girmeyi düşünüyorum ama değer mi emin olamadım...

    %30 bonus döneminde görmüştüm. Qr kod ile kripto ödeme sistemi geliştirmekten falan bahsediyorlar. Kısa video var sayfasında. İco ların bir çoğu çöp deniyor. Çok değişik akla yatkın fikirler var. Çoğu kripto para borsasına giremiyor bile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hotas H kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda nasıl alınabileceğini detaylı şekilde anlattım.
  • Arkadaşlar merhaba

    Kredi kartndan 500 tl tna cekip aydan aya peyder pey ödeyip bunlara yatırmayı düşünüyorum.

    Sizce nasıl bi hamle olur? Hangisne yatırmak suan daha mantıklı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurs59 O kullanıcısına yanıt
    aynen ya simdi 18.000 Dolarda geziyor daha gecen hafta 12.000 idi yuh. 580 Dolardan alsa idim buyuk ihtimalle bende 2.000'de filan satardim. Biri bana dese Bitcoin 18.000 dolara cikacak baska yerimle gulerdim

    Amerika'da borsaya acililacak Bitcoin o yuzden acayip tavan yapti.
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    iota nın geleceği parlakta alıp nasıl 2-3 sene saklayacağız. Borsalara da güvenilmiyor.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    Bu yıl içerisinde IOTA cüzdanının çıkması bekleniyor. Fakat cüzdan çıktıktan sonra sizin gibi IOTA saklanmasına karşı güven eksiği olan insanlar da yatırım yapmaya başlayacağı için bu fiyatlardan bulabileceğinizi düşünmüyorum. Bitfinex gibi sitelerden satın alıp, cüzdanın çıkmasını bekleyebilirsiniz.
  • usnn U kullanıcısına yanıt
    paribu dan sadece btc alabilirsiniz. iota henüz türk borsalarında yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redditop

    aynen ya simdi 18.000 Dolarda geziyor daha gecen hafta 12.000 idi yuh. 580 Dolardan alsa idim buyuk ihtimalle bende 2.000'de filan satardim. Biri bana dese Bitcoin 18.000 dolara cikacak baska yerimle gulerdim

    Amerika'da borsaya acililacak Bitcoin o yuzden acayip tavan yapti.



    Chicago borsası saat kaçta başlıyor işlemler? 24 saat esasına göre çalışıyordu sanırım.
  • Arkadaşlar binance.com da iota, cex.io da bch, btg, eth ve xrp var



    Bunları bu sitelerde tutmak riskli mi, ayrı bir cüzdana mi taşımam lazım, eğer öyleyse tavsiye cüzdanınız var mı



    Bir de cüzdana transfer işlemleri ne kadar sürer tahminen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Haberi zaten alman gazetesinde okudum

    Gazete

    Pazar gunu ilk girisini yapmis Tr saati ile 9:14'de 18.460 dolardan islem gormus

    Chicago borsasi 24 saat uzeri calisiyor aynen digerlerinden cok farkli

    Nasdaq ve NYSE gibi degil haliyle
  • Front-Back kullanıcısına yanıt
    bitfinex mi? Bittrex mi? hangisi daha iyi
  • Payeer'den bitfinex'e coin aktarımı yapılabiliyor mu?
  • Ardor hakkında ne düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosverin kimin dedigini ilk gunden beri herkes patladi patladi diyor ama sonuc ortada dusse bile geri cıkar fazlasiyla bitcoin artık coinlerin atası oldu çıktıkca çıkar bir kac sene sonra ulasilmasi cok guc olur suanki dunyada bulunan pırlanta gibi oyuzden imkanı olan azda olsa atsın koseye beklesin yatırım yapmak isteyende kısa surede dusunebilir ..risk almadan kimse para kazanamaz suan cok yuksek dersin bidaki sene 100bin dolar olur 10 bin dolarda olur..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.