Şimdi Ara

Yasaklı Sitelere Giriş Sıkıntısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
3
Favori
105.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soruna Çözüm Bulan Varmı ????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyfi84

    İnterneti engellemek için koydukları azim ve harcadıkları kaynakları bu milleti eğitmek ve adam etmek için harcasalardı şimdi uzaya çıkmıştık.

    Yahu arkadaş, wikipedia yasak bu ülkede. Imgur yasak. Bir sorun için araştırma yaparken karşıma çıkan sayfada adam "şöyle bir hata alıyorum" demiş ekran görüntüsünü Imgur'a koymuş, ben açıp göremediğim için ne soruyu ne yazılan cevapları anlayamıyorum. Bu ne ızdırap bu ne sefilliktir..



    Kesinlikle katılıyorum. Bu Ülke'ye yararlı olacak şeylere erişmek o kadar zor ki şirketler de bu konuda çok sıkıntı çekiyor. İşleri kolaylaştıracaklarına zorlaştırıyorlar. Bu da Türkiye'nin yararına oluyor biz mi bilmiyoruz acaba neyin yararlı olup olmadığını çözemedim.




  • Musteri hizmetlerini aradim ama evde degildim durumu sorma amacli aramıştım. Evdeymisim gibi davrandim 93.155.107.34 yazmami istedi adres cubuguna sonra telefon kesildi bende evde olmadigim icin uğraşmadım. Ne cikiyor bunu yazinca bakarmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki sistemle istediğiniz yere girebiliyor. Bende Sorunsuz oldu

    https://www.youtube.com/watch?v=l_i6U0eM5-8
  • action16 kullanıcısına yanıt
    Firefox ve Chrome için böyle bedava VPN sağlayan eklentileri kullanırken kritik işler yapmayın kredi kartı girmek alışveriş yapmak gibi.. yani bunların ne karşılığı bu hizmeti bedava verdikleri belli değil (yorumlar kısmında spyware olduğunu iddia edenler var.)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyfi84

    Firefox ve Chrome için böyle bedava VPN sağlayan eklentileri kullanırken kritik işler yapmayın kredi kartı girmek alışveriş yapmak gibi.. yani bunların ne karşılığı bu hizmeti bedava verdikleri belli değil (yorumlar kısmında spyware olduğunu iddia edenler var.)

    Uyarınız İçin Çok Teşekkürler...
    Kredi Kartı Kullanmayı Yıllar Önce Bıraktım
    Chrome da Sadece Ulaşamadığım Sitelere Girmek İçin Kullanıyorum
    Normalde Win7 de Internet Explorer Kullanıyorum
  • Benim anlamadığım; aynı wireless ağına bağlı pc ile rarbg ye giremezken cep telefonu ile girebiliyorum. Nasıl çözülecek anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muttiii

    Benim anlamadığım; aynı wireless ağına bağlı pc ile rarbg ye giremezken cep telefonu ile girebiliyorum. Nasıl çözülecek anlamadım.

    rarbgmirror.xyz

    Burdan bağlan, yada vpn kurman gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çare opera vpn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye’de Yasaklanan Siteler
    Özellikle son dönemde Github, Dropbox gibi sitelerin yanı sıra Booking.com gibi sitelerin yasaklanması ülkemizin turizmine, milli şirketlerimize ve bireylere büyük zararlar vermektedir. Türkiye’de yasaklanan internet sitesi sayısı 3 yıl önce 30 bin, 2 yıl önce 70 bin iken geçen yıl 110 bine çıkmıştır. Özellikle 5651 sayılı yasa kapsamında yapılan bu sansür işlemleri ülkemize zarar vermektedir ve bu yasanın bir an önce daha özgürlükçü şekilde değiştirilmesi gerekmektedir.
    Türkiye’deki internet sansürü, çoğunlukla erişim engelleme, filtreleme ve yasal yollara başvurma şeklinde uygulanıyor. Son yıllarda ortaya çıkan bu sansür tipi artık Türk Kontrol Modeli olarak adlandırılıyor. Yani bu uygulamalarla sansür tarihine adımız yazıldı. Bu modelde, çeşitli yasal tedbirler kapsamında başta sosyal medya kanalları olmak üzere haber ve medya sitelerine erişim engelleniyor. Erişime kapatılan özellikle sosyal medya kanalları ise kullanıcılarını kaybetmemek için yasakları doğrudan uygulamak durumunda kalıyor.
    Türkiye’de yasaklanan internet sitelerinin listesi, uygulamayı yürüten ve kontrol eden Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından son yıllarda kamuoyuna açıklanmıyor. Dolayısıyla Türkiye’de aslında tam olarak halen kaç internet sitesine erişim engeli konulduğu bilinmiyor. Ancak yasak uygulamalarının hızlandığı son 3 yıldır bu işi ‘fahri’ olarak üstlenen Engelli Web, yasaklanan sitelere ilişkin bilgileri kullanıcılardan gelen bilgilere göre listeleyerek yayımlıyordu. Ancak Engelli Web de yasaklanan siteler arasına girmiş durumda. Yani şu an Türkiye’de hangi internet siteleri yasaklı sorusunun cevabını alabileceğiniz bir site bile yok. Ayrıca zaman zaman Youtube, Twitter, Facebook ve Myspace gibi insanlar tarafından çok kullanılan siteler de engelleniyor. Aynı zamanda kapatılan birçok gazete, televizyon, dergi, dernek, eğitim kurumu, şirket vb. kurumların internet siteleri de erişime kapatılmış durumda. Kapatılan bazı kurumların yurt dışında açtığı sitelere de erişim engeli koyuluyor.




  • en basit vpn openvpn bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

    en basit vpn openvpn bence.

    Android üzerinde mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    android'de denemedim ama android olduktan sonra tonlarca basit ve sınırsız vpn var. Ben ios için kullanıyorum, malum ios da neredeyse tüm vpnler paralı. Openvpn ile neredeyse istediğim ülkenin vpnini bulup kolayca sınırsız bi şekilde bağlanıyorum. vpngate.net sitesinden buluyorsunuz sonra da openvpn ile açıyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 9 Aralık 2017; 11:52:57 >
  • Aynı problem ile bende karşılaştım.(1 aralıktan beri)
    Bununla beraber internet hız testim 20-23mb olmasına rağmen internette gezinirken hızdan verim alamadığımı gördüm. Örn: Youtube da videoları 480p ve üzerinde açmak istediğim zaman takılıyor. Sanki vpn kullanıp giriyormuşum gibi bant genişliğim kısıtlı ama hızım 20-23mb arasında. Sitelerdeki görseller bile geç yükleniyor. Bununla karşılaşan var mı?
  • opera tarayıcıda privatix eklentisini kullanıyorum biraz yavaş ama açıyor.
  • para verip internet hizmeti alıyorsunuz, interneti bağlatma sebebiniz olan önemli içeriklerin %60'ına erişemiyorsunuz. hayır pornodan söz etmiyorum. 4chan, imgur (redditi yok ediyor), newgrounds ve bazı alakaya maydonoz siteler tamamen keyfi kapatılmış. hiçbir gerekçe yok. öylesine kapatıyorlar. internet hizmetinin üstüne bir de vpn satın almak zorundayım. bütün internet keyfimi yok ediyor.
  • opera kendinden vpnli ben onu kullanıyorum hızıda gayet iyi
  • Aynen hocam bende opera kullanıyorum. Operanın kendi içinde gelen vpn özelliği hızı düşürmeden gayette iyi şekilde her siteye girişi sağlıyor. Sorun yaşayan arkadaşlar Opera Web Browser kursunlar. Ayarlardan vpn özelliğini aktif etsinler. Daha sonra opera tarayıcı sekmesinin sol üst kısmında yer alan vpn özelliğini açıp rahatça kullansınlar. Şu an piyasadaki en hızlı ve ücretsiz vpn özelliği ( kota sınırlaması da yoktur bu arada ) opera ile entegre gelen vpn özelliğidir.
  • Merhaba;

    Cyperghost programının full versiyonunu aratın malum sitelerden kurun taş gibi full vpn istediğiniz sitelere girebilirsiniz.

    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.