Şimdi Ara

Didim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil Villa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Didim’de İngilizden acil satılık 4+1 havuzlu eşyalı villa
    Didim merkez efeler mahallesi liman yolu mevkiinde ingilizden çok uygun fiyata acil satılık 4+1 havuzlu, eşyalı villamız satılıktır. Villamız konum olarak ulaşımı kolay olan Adnan menderes bulvarına yakın; Fener Caddesine sıfır konumdadır. Villamız oldukça geniş ve ferah bir villadır.Full eşyalı,klimalı,demir korkulukları yapılmış,bahçeli araba garajlı,bbq,alarm sistemli masrafsız tam anlamıyla kaçırılmayacak fırsat evidir. Didim’in en hızlı gelişen ve popüler bölgesindedir. Etrafında Yönder Koleji ve onaylanmış yeni üniversite projesi bulunmaktadır. İskan ruhsatı alınmış evrakları tam olup satışa hazırdır. Banka konut kredisine uygundur.Evimizi görmek yada detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

    ALTINKUM SAHİL EMLAK
    Aydın’ın incisi Didim, Altınkum’da Emlak ve Yatırım Danışmanlık Hizmetleri olarak amacımız, siz yatırımcılara, son zamanlarda Türkiye'nin en gözde turistik beldelerinden biri olan Didim, Altınkum ve çevresinde hem lüks, hem de uygun fiyatlarda satılık daire, dubleks, villa, işyeri, turistik tesis, arsa, arazi ve kiralık gayrimenkulleri hizmetinize sunmak; kaliteyi daha ucuza mal edecek imkanları ve çözümleri üretmek, her şeyden önce müşteri memnuniyetini vazgeçilmez ve güvenilir kılmak.
    Siz müşterilerimize hizmetlerimiz sadece satış öncesi değil, satış sonrası da devam etmektedir.
    Gayrimenkul alım - satım -kiralama taleplerinizde sizlere hizmet vermeye hazırız.
    Didim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil VillaDidim Altınkum Satılık 4+1 Müstakil Villa



  • fiyat ne kadar hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.