Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.828
Cevap
29
Favori
217.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirtualFrog

    Kopma sorununu yaşayan ve çözüm bulabilen var mı ? Malesef Netspeed bu konuda yardımcı olmuyor bizden değil sorun diyerek kestirip attılar aslında çok büyük bir sorun değilmiş gibi duruyor anlık kopuyor modemle ilgili bir sorun olabilir mi ? deneyimi olan varsa

    kesinlikle çözümü yok, 1 yıldan fazladır kullanıyorum her ay mutlaka internet ışığı gidiyor, bazen haftada 3-4 kez yapıyor, kaç kez şikayet talebi oluşturdum ama çözüme ulaşamadık Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türktelekomda hız azalması veya kopma sorunları yaşamayıp netspeede geçip hız azalması veya net kopması yaşayanlar oldu mu?

  • Sahtekarlar tamamen haksiz yere para kazan için kendilerinin uydurdukları bir gerekçeyle iptal işlemimi gerçekleştirmediler şu an benden 3 aylık internet parası istiyorlar. Yaptığımız görüşmenin kaydını istedim ve bunu benimle paylaşmayacaklarını söylediler çünkü her şey konuşulmuştu vs vs diyeceğim bu firma tamamen bu yollarla para kazancının peşinde hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk Telekom un sabotajı olabilir bu kopmalar belki de yıldırma taktiği O operatör kötü gel bize iki katını öde kurtul tarzı.. Bunlardan her şey beklenir.

  • Emrah nlb E kullanıcısına yanıt

    3 ay niye bekledin dilekçeyi gönderdikten sonra 10 gün içinde iptal olur olmamışsa ödemezsin olur biter. Dilekçe göndermeden iptal istediyseniz bir şey yapamazsınız ödemek zorunda kalırsınız.

  • Merhabalar, Daha önce Türk telekom'dan 24mbps/6mbps hızında limitsiz VDSL internet kullanıyordum. Dün itibariyle netspeed'e geçtim. Öncesinde Türknet'e geçmeyi düşünürken fiyatların daha uygun olması ve upload hızının 6mbps olması nedeniyle netspeed'e geçmeye karar verdim. Beğenmezsem taahhüt olmadığı için kolayca iptal ederim diye düşündüm.


    Geçtiğim tarife 35 mbps 100G kotalı. İlk günümde günün farklı saatlerinde test yaptım. Aldığım en yüksek hız 33.6 mbps,en düşük ise 29.7 mbps oldu. Ping 3-7 arası değişiyor. Jitter 1ms.


    Kotalı olmasına rağmen kotayı geçseniz bile en fazla limitsiz 35mbps kadar ödüyorsunuz. Hız düşümü olmuyor. Ki bunu yazın evde olmadığım dönemlerde düşük fatura ödeyebilmek için yaptım.


    Ben gayet memnun kaldım. Türknette upload hızı 4mbps olması da benim için bir eksiydi. Netspeedde 5.7 mbps'den aşağı upload hızı görmedim. Umarım böyle devam eder. Sorusu olan arkadaşlara seve seve cevap veririm.

  • Arkadaşlar az önce netspeedi aradım ön görüşmede bi ton soru sordular kimlik seri numarası vs açıkçası insan korkuyor bu normal mi?

  • AEXI3160 A kullanıcısına yanıt

    Bu bilgiler olmadan hiç bir firmadan hizmet alamazsınız gayet normal hocam

  • yani bana tuhaf geldi bu kadar sorması, telefon dolandırıcılarını hatırlattı açıkçası, zaten kimlik fotokopimi gönderdiğimde her şey orada görünüyor onu da gerçekten ben miyim diye devlete göstermek için alıyorlar, ISS benim sıra numaramla niye ilgilensin. Şöyle bir şey var mesela ben bi ara otel resepsiyonunda çalışıyordum kimlik bilgilerini tek tek sisteme giriyorduk her detayını ama telefonla böyle tek tek sorulduğunu ilk defa görüyorum tuhaf geldi.

  • windwind W kullanıcısına yanıt
    son durum nedir?
  • bouninboun kullanıcısına yanıt

    Kısmen düzeldi hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben netspeed kadar kral bir firma görmedim. Dsmartta taahüt bitince arıyon iptal için telefonu yüzüne mi kapatmazlar meşkülemi atmazlar. hakem heyetine gidersin dileçler vs. yine iptal etmez fatura gönderirler. Yaw netspeedi denemek için aldım. 1 hafta sonra bide türkneti deneyim dedim. Netspeede internetten dilekcenin resmini mailş attığım attığım gibi hemen aradılar dedim memnun değilim teşşekür edip hemen iptal ettiler 2 saatte teşekkür edip yine bekleriz diyip işlemi gerçeklertirdiler ya. Şimdi kardelerim evlerini iş yerini babamın evini komple netspeede geçirdim. Sırf bu kadar kolaylık sağladıkları için. 3 senedirde kullanıyoruz. müşteri hizmetleri iletişim Valla memnunuz umarım çizgilerini bozmazlar. Teşekküürler netspeed

  • 3 aydır kullanıyorum, gün yüzü göremedik hala. sürekli kopuyor, 35mps olarak aldım, 24>18 e kadar düştük. Hala hat stabil değil. şimdi de dünden beri sinyal yok. Lokasyon İzmir Bornova. Muhtemelen kapattıracağım.

  • Yeni netspeed hat bağlattık. Bağlattığımızdan beri sürekli kopuyor, sürekli derken 2-3dkda bir. İç hattınızda sıkıntı var dediler, iki defa elektrikçi geldi baktı bi problem yok diyor. Modemi biraz eski o yüzden olabilir mi, fikir verebilecek varsa memnun olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: In_ceron

    Yeni netspeed hat bağlattık. Bağlattığımızdan beri sürekli kopuyor, sürekli derken 2-3dkda bir. İç hattınızda sıkıntı var dediler, iki defa elektrikçi geldi baktı bi problem yok diyor. Modemi biraz eski o yüzden olabilir mi, fikir verebilecek varsa memnun olurum

    cumartesi günü bağlandı benimde ttnetteydim herhangi bi sorun yoktu modemi 1 hafta önce aldım önceki iss de deneme durumum oldu hiç sıkıntı yoktu netspeede geçince sizin kadar olmasa da 1 saatte 1 gitmeye başladı

  • Daha önceden türk telekom kullanıp netspeed e geçen var mı acaba aradaki farkı açıklayabilirseniz çok yardımcı olursunuz

  • In_ceron kullanıcısına yanıt
    Hocam hat değerlerini atabilir misin bakalim.
  • mcrew kullanıcısına yanıt

    Hocam modemi değiştirince düzeldi sorun, hat değerlerimiz biraz düşük ama bi sorun teşkil etmiyor şuanda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REZALET UZAK DURUN, iptal ettiricem 3 günde bitti gözümde,tüknet millenicom netspeed speed net vs vs uzak durun bu firmalardan eziyet başka bir şey değil allahtan alternatif bağlantı var evde.

    Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi?
  • kızmamın sebebi şu DNS değiştirip ilk testi yapınca problem yok,sonrasında işin rengi değişiyor, hop bağlantıya dizgin vuruyorlar

  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.