Şimdi Ara

Netspeed kullananlar yorumlarını yazabilir mi? (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.828
Cevap
29
Favori
217.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sürekli internet kopuyor üşendiğimden iptal etmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Netspeedde davet kodu var mıdır geçiş yapacağımda,
  • absfr A kullanıcısına yanıt
    Davet kodu kampanyası yok ama bir kaç yerde bazıları paylaşmıştı nasıl oluyor bende anlamadım.
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    davet kodu falan yok ben hiç bir yerde rastlamadım
  • Samsun'dan Adana'ya neti taşımak için başvuru yaptım 15 Mayıs'ta evraklar ulaştı daha gelip giden yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturanı düzgün şekilde yatırırsan ne kesinti oluyor nede hız azaltması oluyor gayet stabilize oluyor .. ama fatura kesildikten sonra aradan 1 hafta geçti ise fatura yatırmadınız ise hafiften hafiften kesiyorlar hızı ve gitmeler oluyor belki bunu çok kişi fark etmemiştir ama öyle düzenli yatırır isen hiç 1 kere bile kesilme olmuyor..
  • ilk defa internet kullanacak bir yakınımiçin başvurduk.Bina girişinde ki kutudan dairenin kablolaırnı ben bulmuştum. Türk telekom ekibigelin kendi kablolarını bulmuş ve daire numarasını yazmış. Tek iş kabloları birbirine baglamak.

    Başvuru yaparken telefonda ki müşteri temsilcisi bize kurulumun zorunlu oldugunu söyledi.İki taksit halinde toplam 100 TL ödeyecegiz.

    Netspeed gelen eleman türk telekonum kablosunu çıkardı daireden gelen kabloları orda ki klemese çaktı. Kabloları elle baglasam yine aynı şey. Ondan sonra modem kurulumu yaptı.

    Evrakları imzalayıp kimlik resmini vs çekti.

    Bunları bende yapardım.Ama müşteri temsilcisine ısrarla kurulum zorunlu mu dedigimde zorunlu dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 25 Haziran 2020; 13:26:10 >
  • hotman007 H kullanıcısına yanıt
    Ben muhasebeye düşmeden ay başında yatıyordum ama sınavda internetim kesildi, o kadar telefona bağlanmakla uğraştım birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitelerinde yayınladıkları altyapı sorgulama kısmında adresimde 31mbit internet alabileceğim göründü. Bunun üzerine kendilerini aradım.
    Dedim hattımın daha önce 24mbit desteklediğini fakat hat değerlerimin kötü olduğu için sorunlu şekilde 18mbit alabileceğimi söylemiştiniz. Sizin bu açıklamalarınıza göre 16mbit olarak başlatmıştım hızımı dedim. Zaten onu da 11-12mbit olarak veriyorsunuz diye de ekledim(TTNET'te 15mbit'ti).
    Ne deseler beğenirsiniz. Binadaki Ankastre kutusundan modemime kadar gelen kabloların birisinde sıkıntı olduğu söylendi. O yüzden 1.5 yıldır bu hız ile idare ediyormuşum. Bildiğin boş yere çekiyormuşum.
  • Alma aldırma sıra sorun sana gelecek !

    Netspeed iptal başvurusu yaptım.Nedeni 1 haftadır bağlantımı kuramadıkları içindi.

    Üstelik yapamadıkları bağlantı için 144 tl lik bir fatura çıkarmışlar.

    Şaka gibi resmen! TÜRKNET veya SUPERONLİNE geç kurtulun beyler.

    Dolandırıcı firmalara ezilmeyin.

    yaşadığım sorun

    linki:https://forum.donanimhaber.com/netspeed-iptal-ettigim-internet-icin-144-tl-lik-fatura-cikarmis--144698354#144700408
  • Netspeed güzeldir sıkıntısız en sağlam firma bir bağlattım bir bağlatmadım bir kullandım bir kullanmadım diyorsun firma değilde sen dolandırıcıymışsın gibi geliyor.
  • yusobreak Y kullanıcısına yanıt
    Netspeed çalışanı seni :D :D
  • Bağlatalı 2 hafta oldu. Anne ve babamın yazlık evine aldım. 2 haftadır kendim de kullanıyorum. Canavar gibi hiçbir sıkıntı yok. İlk 5ogb kullanıma 40TL fatura kesiliyor. Max ücreti 66tl.

    Evin altyapısı 30 senelik o yüzden 16mbit değil 12mbit alabiliyorum. En ufak bir kopma donma yok. 1080p Youtube twitch sorunsuz. Bilgisayarımı getirip competitive oyunlarda da deneyeceğim.

    Babamın asıl evinde Türknet vardı aylık 85ltye. Onu da iptal edip bu tarifeye geçireceğim.

    Bence en f/p internet bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 4 Ağustos 2020; 23:28:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • 2 yıldır sorunsuz, gündüz gece demeden stabil bu hızda kullanıyorum nadiren telekomun altyapı çalışması oluyor toplu internet kesintisi oluyor onun dışında sorun yaşamadım.
  • Benimki her zamanki gibi parçalıyor ortalığı. Siteye giriş yap dedim ve yüklenmesi için bıraktım, 15sn sonra geri geldim. Bağlantı (Trabzon)35mbps vdsl bu arada.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gökkubbe



    2 yıldır sorunsuz, gündüz gece demeden stabil bu hızda kullanıyorum nadiren telekomun altyapı çalışması oluyor toplu internet kesintisi oluyor onun dışında sorun yaşamadım.
    İst un neresi hocam
    ben de netspeed e geçeceğim yüzde 90
    Büyükçekmece ye taşınıyorum
  • Hocam iki yıla yakın Netspeed deneyimim oldu. Başlarda ping süreleri ve kesilmeler hız düşmesi gibi sorunlar neredeyse yoktu. Ama ETS2MP oynayan arkadaşlar bilirler ''Unreliable Connection'' hatası ile serverden kick atıp duruyordu,o sorunu MTU ayarı değiştirerek çözmüştüm. Daha sonrasında kendi kendine hız düşümü csgo'da packet loss gibi sorunlar da yaşadım. Destek sağolsun bir çok sorunumu çözdü fakat bir süreden sonra kale almamaya başladılar,sürekli aynı cevaplar vs. derken birden bire 75mbps olan hızımı 30 civarlarına çekince TurkNet'e taşıdım ve kurtuldum. Özetlemek gerekirse Netspeed kanımca eskisi gibi değil. Sağlıklı günler..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Edit: TurkNet'e taşırken anlamadığım bir şekilde onay vermediler,ancak şikayet ettikten sonra taşıma işlemini yapabildiler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet1001 kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı sorun olduğunda turknette müşteri hizmetleri bile yok yağmurdan kaçarken doluya tutulma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet1001

    Hocam iki yıla yakın Netspeed deneyimim oldu. Başlarda ping süreleri ve kesilmeler hız düşmesi gibi sorunlar neredeyse yoktu. Ama ETS2MP oynayan arkadaşlar bilirler ''Unreliable Connection'' hatası ile serverden kick atıp duruyordu,o sorunu MTU ayarı değiştirerek çözmüştüm. Daha sonrasında kendi kendine hız düşümü csgo'da packet loss gibi sorunlar da yaşadım. Destek sağolsun bir çok sorunumu çözdü fakat bir süreden sonra kale almamaya başladılar,sürekli aynı cevaplar vs. derken birden bire 75mbps olan hızımı 30 civarlarına çekince TurkNet'e taşıdım ve kurtuldum. Özetlemek gerekirse Netspeed kanımca eskisi gibi değil. Sağlıklı günler..
    derken birden bire 75mbps olan hızımı 30 civarlarına çekince

    hocam bunun sebebini sormadınız mı




  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.