Şimdi Ara

TELEFONDAN PARA KAZANDIRAN UYGULAMA WHAFF REWARDS!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar yanlış duymadınız. Televizyonda çıkan bal vs. gibi reklamlar gibi giriş yaptım Fakat bu olay gerçekten mümkün ve çok basit. İhtiyacınız olan tek şey bir akıllı telefon. Bu işle az veya çok (orası size kalmış) miktar paralar kazanabilirsiniz. "Nasıl olacak peki bu?" dediğiniz duyar gibiyim.

    Şimdi öncelikle telefondan google playe girerek "WHAFF REWARDS" isimli uygulamayı indirmemiz gerek. Nedir bu whaff rewards. Whaff Rewards google playdeki uygulamalardan reklam alarak, onları indiren kullanıcılara belli miktarda paralar ödüyor. Aslında bu paralar ufak miktarlar $0.10, $0.15 vs vs. (Yüksekleri de var tabii.) İlk kazanç kaynagımız burası. İkinci kaynak ise, referanslarımız. Program bize Referans başına $0.30 veriyor. Bu da yaklaşık olarak 1.15 . Lira felan yapıyor. Yani 100 kişi 110 lira felan demek, muhteşem para. Şimdi siz diyeceksiniz Adam neden benim referansım olarak gelsin? Program diyor ki Referans koduyla kayıt olan da olduran da $0.30 kazanır. Yani sıfırdan başlamak istemiyorsan referans koduyla kayıt ol diyor.

    Benim referans kodum AJ18904 girerseniz beraber kazanalım. Sorularınız varsa eğer yanıtlarım.

    ÖDEME KANITLARI
    TELEFONDAN PARA KAZANDIRAN UYGULAMA WHAFF REWARDS!!

    ESKİ Bİ ÖDEME KANITI. ÇÜNKÜ UZUN ZAMANDIR BIRAKMIŞTIM UYGULAMAYI. Paypal türkiyede aktif olmadıgı için. Bir gün tekrar bakmak istediğimde bitcoin ile ödeme geldiğini gördüm (google play,steam, amazon vs vs) çeşit çeşit ödeme yöntemleri mevcut zaten. Ben de tekrar başlamaya karar verdim.
    Uygulama gayet sağlam arkadaşlar yıllardır devam ediyor ve +10 milyon kullanıcısı var. Bugune kadar tek başına 25 bin dolar çeken kullanıcısı var.

    Kayıt olurken Sizden istenen invite cod kısmına AJ18904 yazarsanız ikimizde $0.30 kazanmış olacagız. Bol kazançlar herkese..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.