Şimdi Ara

Sağ testis ağrısı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
32.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba. İnternette araştırmama rağmen kesin bir sonuç bulamadım. Bir de burada sorayım dedim. Aynı şeyi yaşamış olan illa ki vardır. Arkadaşlar benim sağ testisim sol testisimden 1cm kadar yukarda ve hassasiyet var. Geçen salı ve pazar günleri bilgisayar başında galiba fazla oturdum, oturduktan sonra sağ testis kasık bacak etrafında bi ağrı başladı orta şiddette. Çok rahatsız etmiyordu ama ağrıyordu. Yattım kalktım geçti ama şimdi de sağ testisimde hassasiyet var. Oturunca kalkınca uzanınca ani olarak çok hafif hissediyorum. Birde testisimde biraz ağır koku var eskiden oldumu böyle bir koku bilmiyorum farketmedim. Sizce nedeni nedir ? aynı sorunu yaşayan oldu mu ? Doktora gidecektim ama sorduğum birkaç kişi önemli birşeye benzemiyor dedi.



  • Selam

    Benzer şikayetlerim ve rahatsızlığım olmuştu.
    Konu ile alakalı sana pm atacagım kardeşim.
  • Testisin birinin üste olması normal diye biliyorum.Benim de öyle.Ağrınının neyden kaynaklandığını bilmiyorum ama çok ağrırsa böbrekten olabilir.Kum ya da taş düşürdüğünde testisler feci ağrıyor.Başımdan çok geçti.
  • willwill W kullanıcısına yanıt
    19 yaşındayım. Ağrı 2 aydır yok galiba söylediğin gibi sık mastrübasyonmuş çözümü. O zamanlar çok az mastrübasyon yapıyordum. Ama şimdi haftada 2-3 defa yaptığım bile oluyor. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için çok geç cevap verdim, çünkü donanımhaber sitesini çok fazla kullanmam, zaten şimdi hatırladım kontrol edeyim dedim. Tekrar-tekrar teşekkür ederim, Allaha şükür şuan hiçbir sıkıntı yok bu durumla ilgili. Pm den cevap yazamadım, çünkü telefon numaram kayıtlı değil sitede.
  • xxxxx15 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, Allaha şükür çözüldü sorunum. Kendiliğinden gitti. Mastrübasyonun da yararı olabilir.
  • willwill W kullanıcısına yanıt
    özel mesaj atamıyorum sms onayı için kod gelmiyor

    neden sordun yaşımı
  • creep2017 kullanıcısına yanıt
    hiç sorun değil kardeşim geçmiş olsun sevindim düzeldiğine herşeyin.
    bu tarz konuları deneyimleri herkes paylaşsa endişe edilecek bişi kalmaz aslında
    ama tabi çoğu kişi paylaşmaktan utanıyor oda ayrı bir durum.
  • Varikosel ya da az boşalma olabilir diyecektim ki geçti demişsin. Geçmiş olsun.
  • yorumlarınız eski,konuda ama araştıran arkadaşlar için söylüyorum. Üroloji bölümüne gidin doktor el ile testislerde şişme v.s varmı diye kontrol eder. anatomi gereği bir testisin diğerinden biraz daha üstte olması gerekir.
    ya yapısal bozukluk ya da böbrekle alakalı bir sorunlarda oluyor bu ağrı.idrar testi ve ultrason çekimi yaptırıyorsunuz.sonuçları doktor size açıklıyor.genelde sıkıntı çıkmazsa ağrı kesici yazar bırakırlar kendiliğinden bir müddet sonra düzelir.Ama vurgulayarak söylemek isterim aynı durum bende de vardı.Bu ağrıyı hafife almayın uzun bir süre devam ediyorsa gidin doktora muayene olun.Sonra ciddi sıkıntılar yaşarsınız tedbir alınmazsa ya da müdahale edilmezse testisinizi bile kaybedebilirsiniz.Erkeklerde en hassas ve duyarlı yerlerden biri testislerdir.Önemleri büyüktür.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.