Şimdi Ara

PS4 - ViewSonic VX2476 - Siyah ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    YouTube'daki videolar üzerine PS4 ve Bilgisayarım ile kullanma amacıyla ViewSonic VX2476 monitörü satın aldım. Eve bugün geldi ve bilgisayarımı direkt hdmi ile bağladığımda bi sorun yaşamadım görüntüyü sesi her şeyi sıkıntısızca alıyorum. Bir de PS4'e takayım denemek için dedim ve 1 saat oldu bu sorunla uğraşıyorum. PS4 açılıyor, mavi ışıktan beyaz ışığa dönüşüyor fakat bir türlü monitöre görüntü gelmiyor.

    Güvenli modda açıyorum ve çözünürlük değiştir diyorum, PS4 açılıyor 480p çözünürlükte ve ekrana çözünürlüğünü seç diyor. Otomatik denedim siyah ekranda kaldı, 480p denedim siyah ekranda kaldı 720p denedim siyah ekranda kaldı, 1080i ve 1080p denedim hepsinde siyah ekranda kalıyor sorunu çözemedim. Evdeki eski monitörüme bağlıyorum PS4'ü sıkıntısız bir şekilde açılıyor, LG TV var ona bağlıyorum onda da sıkıntısız bir şekilde açılıyor ama bu monitörle bir türlü ekrana görüntüyü alamadım. Daha doğrusu 1080p olarak alamadım. HDCP aktifti onu deaktif ettim hala sorun devam ediyor.

    Hdmi değiştirdim sorun devam ediyor, bilgisayara takınca da iki hdmi ile sıkıntısız görüntü alıyorum. (Retina Macbook Pro)

    PS4 tamamen açılması için çözünürlüğü 480p yapmam gerekiyor. Sadece 480p çözünürlükte tamamen açılıyor. Hala sorunu bulamadım...

    Sizce ne olabilir sorun, bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim.







  • Bu benimde başıma geldi. Cihaz slim mi ? eski kasa ps4 mü ? eski kasalarda hdmi'da ufak bir sıkıntı var. Bende de yeni birtane aoc monitör vardı hdmi'dan takıyorum takıyorum sorun görüntü yok. E tv'e takıyorum canavar gibi kabloları değiştir güvenli modda kurcala et yap olmadı.Daha sonra ps4 pro aldım bunda mesela öyle bir sorun yok. Demek ki oradan da şu sonuca vardım eski fat kasa ps4'de hdmi ile alakalı bir sıkıntı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 18 Kasım 2017; 16:46:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.