Şimdi Ara

Bu tespit hakkında fikriniz nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu tespit hakkında fikriniz nedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • DOĞRU NEDEN HİÇ PARASI OLMAYAN ERKEKLER EVELENEMEZ ? ÇÜNKÜ HERŞEY PARA MAL MÜLK S....MİNİN KARILARI İÇİN. VURUN KAHPEYE. SALDIR YOK ET. BOYUTSAL TRANSFER TANRI MADDESİ.
  • Doğru tespit. Evlenenlerin çoğu niye evlendiğini bile bilmiyor. 5+ senedir evli olup da halinden memnun olan çiftler yok denecek kadar az, en azından benim çevremde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru tespit ama dugun icin cimrilik yapmak da olmaz. Maddi durum el verdigi kadariyla guzel bi dugun yapilsin esya alinsin kiz mutlu olsun ama dedigim gibi ayagi yorgana gore uzatmali bi ton kredi altina girmek yanlis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oymakus

    Doğru tespit ama dugun icin cimrilik yapmak da olmaz. Maddi durum el verdigi kadariyla guzel bi dugun yapilsin esya alinsin kiz mutlu olsun ama dedigim gibi ayagi yorgana gore uzatmali bi ton kredi altina girmek yanlis.

    Dediğin doğru ama burada konu sadece o değil insanlara "bakın evlendim" demek için evlenen insanlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluktan beri kız çocuklarına ; prensesler gibi evleneceksin, beyazlar içinde namusunla bu evden çıkacaksın, yedi düvelin konuştuğu muhteşem bir düğünün olacak herkes çatır çatır çatlayacak vs bir sürü fikirler aşılandığı için düğünü veya evliliği mükemmel birşey olarak gören insanlar çoğunlukta. Evet gerçekten beğendiğin insan ile evlenmek hayatını birleştirip beraber yaşamak güzel birşey fakat Türkiye şartlarında herkesin durumu belli iken "40 deveyle eşya taşımazsan evlenmem" gibi saçma fikirler düşünen kadınlar olayı bambaşka boyutlara taşıyorlar.. Çıkar üstüne kurulu ilişkilerde kısa sürede çatlakların oluşması kaçınılmaz oluyor sonrasında mutsuz evlilikler, asıl amacı biribirine birşey katıp hayatı daha pozitif yaşamak olan birliktelikler tam tersine biribirine eziyet veren bir kaç ortak nokta dışında çok ters yaşantılar olmaya biribirini üzmeye dönüyor. Bir kadını gerçekten seviyorsanız kokusunu içinize çekip sarılabiliyorsanız o da size sizin kadar aşıksa hele ki eğitim düzeyleriniz dünya görüşlerinizde bir ise evlenin zaten bu örnekteki insan ilk bahsettiğim kadın gibi görgüsüzlük yapıp sizleri pskolojik olarak etkileyecek bir borcun altına sokmak istemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Çocukluktan beri kız çocuklarına ; prensesler gibi evleneceksin, beyazlar içinde namusunla bu evden çıkacaksın, yedi düvelin konuştuğu muhteşem bir düğünün olacak herkes çatır çatır çatlayacak vs bir sürü fikirler aşılandığı için düğünü veya evliliği mükemmel birşey olarak gören insanlar çoğunlukta. Evet gerçekten beğendiğin insan ile evlenmek hayatını birleştirip beraber yaşamak güzel birşey fakat Türkiye şartlarında herkesin durumu belli iken "40 deveyle eşya taşımazsan evlenmem" gibi saçma fikirler düşünen kadınlar olayı bambaşka boyutlara taşıyorlar.. Çıkar üstüne kurulu ilişkilerde kısa sürede çatlakların oluşması kaçınılmaz oluyor sonrasında mutsuz evlilikler, asıl amacı biribirine birşey katıp hayatı daha pozitif yaşamak olan birliktelikler tam tersine biribirine eziyet veren bir kaç ortak nokta dışında çok ters yaşantılar olmaya biribirini üzmeye dönüyor. Bir kadını gerçekten seviyorsanız kokusunu içinize çekip sarılabiliyorsanız o da size sizin kadar aşıksa hele ki eğitim düzeyleriniz dünya görüşlerinizde bir ise evlenin zaten bu örnekteki insan ilk bahsettiğim kadın gibi görgüsüzlük yapıp sizleri pskolojik olarak etkileyecek bir borcun altına sokmak istemez.

    Erkeklerde öyle büyüse bile zamanla dünyanın farkına varıyor ama kızlarda öyle birşey yok 50 yaşına bile gelse aklı başına gelmiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.