Şimdi Ara

Konteyner İle Kaliteli Yaşam Alanları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
55
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konteyner İle Kaliteli Yaşam Alanları

    Konteyner İle Kaliteli Yaşam Alanları
    Yeni bir yaşam alanı oluşturulması ve geçici konaklama alanları için konteyner kullanımı günümüzde birçok farklı noktada tercih edilmektedir. Bu ürünler hızlı bir şekilde üretilebilen ve istenilen her yere nakledilebilen özellikleri ile her alanda kolaylıkla montajları yapılabilen bir özelliğe sahiptir. Bu yapılar, içerikleri sayesinde özellikle inşaat sektöründe mobil bir şekilde konaklama alanlarının oluşturulması, yemekhane alanlarının oluşturulması veya mülteci kampları ve afet bölgelerinde geçici konaklama alanları için de kullanılmaktadırlar. İstenilen alanlarda kişisel olarak kamp kullanımı veya bahçe evleri gibi ihtiyaçlar için tercih edilebilir. Firmamız bu kullanım alanları için özel bir şekilde yapılar üreterek yüksek bir farklılık ve kalite oluşturmaktadır.

    Konteyner Üretim Şekilleri
    Bilgisayar teknolojilerinin kullanılması ile özel tasarımlar uygulanarak üretilen konteyner ürünleri kaynaksız bir yapı teknolojisine sahiptir. Montaj işlemleri yapılırken cıvata ve somun bağlantıları kullanılan ürünlerde kullanım bölgesine göre tek katlı, iki katlı ve üç katlı alternatifler oluşturulabilir. Kat ve kullanım yapısına göre 3 farklı türde üretilen ürünler monoblok, de-monte veya birleşimli olarak üretilirken yapı içlerinde elektrik ve sıhhi tesisatlar uygulanabilir. İstenilen durumda üst kısımlarında çatı uygulamaları yapılırken yalıtım işlemleri de eklenerek ev ve ofis gibi kullanımlarında tercih edilebilir. Bu gibi kullanımlarda yapılara, kapı ve pencere uygulamaları da eklenerek tam bir görsellik oluşturulabilir. Firmamız farklı çözümler için tüm bu uygulamaları yüksek bir mühendislik çalışmasıyla gerçekleştirmektedir.

    Açık Alanlarda Konteyner Kullanımı
    Toplumsal bir şekilde kullanılan açık alanlarda ve kamu alanlarında özel teşebbüsler veya resmi kurumlar tarafından konteyner ürünleri kullanılarak çözümler oluşturulabilir. Bireysel kullanımlarda konut ve ofis çözümlerinin oluşturulması veya şantiye noktalarında birçok farklı ihtiyacın sağlanması için kullanılan yapılar, ticari olarak satış noktaları veya büfe gibi kullanımlarda da tercih edebilir. Açık alanlarda geçici bir şekilde kullanılacak wc-duş çözümleri veya plajlarda kullanılan soyunma kabini gibi işlevler için tercih edilen ürünler farklı geliştirmeler ile üretilebilir. Firmamızın özel üretimleri kapsamında kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu eğitim, sağlık ve güvenlik yapıları için bu ürünler kullanılabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyalin95 -- 17 Kasım 2017; 11:50:41 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.