Şimdi Ara

Banlanan uyelerin yeni hesapla gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam

    Banlanan uyelerin devamli yeni hesap acip geri gelmesine bir care bulun. Yeni uyeler icin telefon onayi, IP adreslerinin kaydi, vb seyler yapilabilir. Adama kalici ban veriyorsunuz, iki dakika sonra yeni hesap acip geliyor. E ceza vermenin ne anlami kaliyor? Sadece mail onayi ise yaramaz, yeni mail hesabi eklemek bir kac saniye suruyor (Bkz. Outlook alias)

    Ayrica Konu Disi kismina yeni hesaplarin mesaj atmasi yasaklanmali. Ozellikle su osmanosmanoglu mu nedir, bu sahsiyet ban yiyip yiyip devamli geri geliyor.

    Daha onceden de forum yoneticiligi yapmis biri olarak boyle insanlari engellemenin gayet basit olacagini biliyorum. Lutfen sizde bir caba gosterin artik.



  • Klon hesapları şikayet sistemi üzerinden tarafımıza iletirseniz incelenerek gerekli işlemler yapılır.Onun haricinde şuan için kayıt ve mesaj sisteminde herhangi bir değişiklik söz konusu değil.
  • Ozellikle Ulke Gundemi basligina bakarsaniz 0 mesajli uyeleri gorebilirsiniz. Iki uc mesaj okumaniz bile yeterli, adamlarin tum mesajlari ayni formatta gidiyor.

    Keyword olarak, kudurun, karinizi kizinizi bize teklif ediyorsunuz, Reis, Osmanli, Lozan 2023 de bitecek, vs kullanabilirsiniz.

    Bunlara ciddi olarak bir onlem alinmasi gerekiyor yoksa ceza vermenin bir manasi yok. Adam ban yedikten bir kac dakika sonra yeni hesapla geldikten sonra bir anlami kalmiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.