Şimdi Ara

Dead by Daylight Satışları 3 Milyonu Aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Starbreeze, Dead by Daylight'ın 3 milyondan fazla kopya sattığını duyurdu. 
     
       Steamspy'in verilerine göre, asimetrik multiplayer korku oyunu sadece PC üzerinde 2.5 milyon kopya sattı. Satışların geri kalan kısmı ise doğal olarak konsol versiyonlarına ait.
     
       Dead by Daylight ilk olarak Haziran 2016'da PC için çıktı ve ardından 23 Haziran 2017'de PlayStation 4 ve Xbox One'a da geldi. 
     
       Dead by Daylight Tanıtım Yazısı:

       Dead by Daylight, çok oyunculu (4'e 1) bir korku oyunudur ve oyunda bir oyuncu azılı bir katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanları oynayarak katilden kaçmaya ve yakalanıp işkence görerek öldürülmekten kurtulmaya çalışmaktadır. Hayatta kalmaya çalışanlar üçüncü şahıs açısıyla oynamaktadır ve daha iyi bir durumsal farkındalığa sahiptir. Katil ise birinci şahıs açısıyla oynamaktadır ve avına odaklıdır. Hayatta kalmaya çalışanların amacı her karşılaşmada katile yakalanmadan ölüm sahasından kurtulmaktır. Bu her ne kadar kulağa kolay gibi gelse de etrafınızdaki ortam her oynayışınızda değiştiğinden dolayı bunu başarmak o kadar da kolay olmayacak.




  • Güzel eğlenceli bir oyun ve çıktığından bu yana hala oynuyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Paralı Freddy katili çıkana kadar her şey güzeldi. Artık parayı verince wall-hack açmanın yasal hale geldiği bir oyuna dönüştü maalesef. Adam seni rüya moduna soktuğu an haritanın her yerinden gözüküyorsun. Gelip eliyle koymuş gibi de bir güzel buluyor seni. Üstüne bir de camper çıktıysa oooh yeme de yanında yat.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru olabilir. Patch notlarını takip etmiyorum ilk çıktığında aşırı güçlü bir karakterdi sonra bir anda herkes bıraktı şimdi oynayan kök söktürüyor. Dediğin mantıklı aslında. Camper olmasına gerek de yok. Freddy oynayan %95 kazanıyor zaten. Last Surv, trap door bulmazsa tabii.



    Arkadaşımın yayınlarını izliyorum. Sırasıyla, Hag, Freddy, Nurse ve Sparky çok fazla oynanılıyor. Sparky alan zaten garanti kazanıyor. Hag da sanki buff aldı sanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.