Şimdi Ara

Araba kullanırken video çekenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok sinirleniyorum. Telefona bakarak dans eden mi dersin, gözü sürekli telefonda birşeyler anlatan mı dersin ne ararsan var... bunları şikayet edebileceğimiz kurum/kuruluş yok mu yav? Otobüs şöförü(şehirlerarası) 1 dakika baksa hemen videosu çekilir haber edilir ama kendini ele veren bu insanlara neden yaptırım yok?

    Bakın ben arabayı en son sürücü kursunda kullanmış biriyim. Öyle birşey yapmaya zaten cesaretim olmaz ama cahilliğime verin; otobüs şöförü daha fazla kişi taşıdığından mıdır yoksa otobanda daha hızlı gittiğinden midir bireylere yapılmayan yaptırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bkz. Mesut Çevik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çekiyorum 15 saniyelik story ama ekrana bakmıyorum zaten benim arabam otomatik vites bir elim hep boşta 15 saniye elimde telefon olması ne beni ne başkasını tehlikeye sokuyor.
  • bende çekiyorum hoşuma gidiyo müzik dinlerken kendimi bi klibin içindeymiş gibi hissetmek
  • Bir daha düşünmesi gereken insan
  • Tamam, çekebilirsinizde tam olarak neden? Arabam olmadığı için mi acaba hoş gelmiyor. Mesela açıp milletin direksiyon videosunu izlemek zevk veriyor mu? İnstagramda konum bazlı story açıyorum ve tek gördüğüm şey direksiyon. Eğer pahalı arabaysa bolca direksiyon logosu ve içinide görüyorum.



    Yani olay hava atmak mı? Cidden anlamadığımdan soruyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende anlamıyorum bunları işin ilginç yanı benim bir tane 458 italia bir tanede Bentley Continental GT sahibi arkadaşım var bu adamlarin bir kere bu tarz story attığını görmedim ama bir bakıyorum kıçı kırık Toyota Corolla binen arkadaşım veya Renault Megane a binen adam arkadasim arabayla giderken story atmış ilginç dogrusu.Amac hava atmak desek adama demezlermi kici kirik Renault ile veya Corolla ile neyin havasini atmaya çalışıyorsun.Luks arabaya binen arkadaşlarımın hiçbiri böyle video atmaz ama ucuz veya orta halli araba kullanan tipler hep arabasıyla story atıyor anlamıyorum bunları.Bendede çok lüks olmasa da ortalama üstü bir araba var daha bir kere story atmadım arabayla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 15 Kasım 2017; 21:3:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal medyada tanık olduğumuz en malca trendlerin başını çeken durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.