Şimdi Ara

Project 1942 (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project 1942 sayesinde İkinci Dünya Savaşı sırasında Alman oluyoruz
    Genelde sürekli Almanya düşmanımız olurdu. Şimdi ise Almanları yöneteceğiz, alternatif bir İkinci Dünya Savaşı göreceğiz.

    Web adresi:https://www.patreon.com/Project1942

    Project 1942 (ANA KONU)


    Bugüne kadar karşımıza çıkan birçok İkinci Dünya Savaşı temalı oyunlarda Almanya bizim hedefimiz idi. Almanlar kötü taraf rolünde idi. Mesela bu durumun en güncel örneği olarak Call of Duty: WWII oyununu gösterebiliriz. Şimdi ise, Project 1942 isimli bir PC oyunu, oyunculara bu savaşı farklı bir açıdan göstermek için Almanları kontrol etmemizi sağlıyor. Yapılan açıklamalara göre Project 1942 bir FPS oyunu ve sadece PC platformuna özel olarak geliştiriliyor. Project 1942, bizlerin bildiği İkinci Dünya Savaşı zamanını yaşamayacak, alternatif bir zaman diliminde geçecek. Bu yüzden Almanları, İngilizleri, Rusları ve Amerikanları daha farklı rollerde göreceğiz.

    Oyunun geliştiricisinden gelen açıklamalara göre bu oyunda daha taktiksel bir savaş alanı ile karşılaşacağız. Yani kendinizi Call of Duty oynuyor gibi zannetmemeniz gerekiyor. Ayrıca, oyunda 10 bölüm olacak ve bu 10 bölümün içerisinde de keşif oldukça önemli bir yere sahip olacak. Çizgisel bir video oyunu ile karşılaşmayacağız. Silahlarımız özelleştirilebilir olacak, oynanış acımasız ve gerçekçi olacak. Son olarak da, 40’dan fazla silah ve 30’dan fazla İkinci Dünya Savaşı temalı araç bulunacak oyun içerisinde.

    Bu oyunun çıkış tarihi ne yazık ki henüz bilinmiyor. Geliştirici ekibin açıklamasına göre oyun Steam ve diğer dijital platformlar üzerinden çıkışını yapacak. Ayrıca oyunun ismi de muhtemelen Project 1942 olacak kalmayacak, değişecek. Ücretli olacak olan bu oyun şu an alfa sürecinin de gerisinde. Yani, geliştirilme süreci yeni başladı diyebiliriz. Bizlere soracak olursanız, bu oyun 2018 sonuna doğru Steam üzerinden erken erişim sürecine girecektir. 2019 veya 2020 sıralarında ise eğer şanslı isek oyun erken erişimden çıkacaktır.

    Kaynak:https://leadergamer.com.tr/project-1942-ikinci-dunya-savasi-alman/



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.