Şimdi Ara

Şimdiye kadarki en hızlı Firefox yayınlandı: Firefox 57 Quantum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
3.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şimdiye kadarki en hızlı Firefox yayınlandı: Firefox 57 Quantum

    İnternet tarayıcılarının her yeni sürümle daha iyi hale geldiği bir gerçek ancak bu gelişmeler çıplak gözle fark edilebilecek kadar çarpıcı olmuyor. Ancak Mozilla bugün popüler web tarayıcısı Firefox için son yıllardaki en önemli güncellemelerden birini yayınlayarak bu geleneği bozdu. Şirket kullanıcılara şimdiye kadarki en hızlı Firefox'u sunduğunu söylüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Top500 süper bilgisayar listesine damga vuran Çin, ABD'yi geride bıraktı
    Firefox 57 Quantum bugün itibariyle indirilebilir durumda. Tarayıcı yeni bir kullanıcı arayüzüne sahip olurken, Mozilla'nın Quantum olarak adlandırdığı ve çok çekirdekli işlemcileri daha iyi kullanan bir sürü yeni aracı da beraberinde getiriyor. Şirket o kadar iddialı ki yeni nesil tarayıcıyla kullanıcılara 2 kat daha iyi performans vadederken Google Chrome'dan %30 daha az bellek kullandığını iddia ediyor.

     

    Şimdiye kadarki en hızlı Firefox yayınlandı: Firefox 57 Quantum

    Eski eklentiler artık çalışmayacak


    Öte yandan eklentiler için de önemli bir güncelleme var. Firefox 57 artık eski uzantılara kapıyı kapatmış durumda. Tarayıcı artık sadece standart WebExtension API'si kullanılarak oluşturulmuş eklentileri destekliyor. Firefox'u yeni sürüme yükseltmek için yazılımın Yardım -> Firefox hakkında bölümünü kullanabilir, kurulum dosyasını indirmek için ise buraya tıklayarak Mozilla'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.



  • Yıllardır chrome kullanıyorum herşeyim google chrome a entegreli düne kadar chrome dan da gayet memnundum taki bu şerefsiz quantum u indirene kadar. Oğlum nasıl bir tarayıcı lan bu bayıldım ya chrome u hayatımdan çıkarmam 5 dakikamı falan aldı bunu kullanınca hem çok stabil hem çok kullanışlı hemde çok hızlı. Mükemmel bir tarayıcı helal olsun adamlara bayıldım resmen
  • 2 haftadır beta olarak kullanmaktaydım. gerçek anlamda vaadettiklerini yerine getiriyor. sanırım chrome'un hakimiyetine son verecek ve eski günlerine dönecek. mutlaka deneyin

  • Sevgili DH siz test etseniz de bize söyleseniz. Mesela bir inceleme videosu yapsanız. Olmaz mı?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: simbolmina

    Sevgili DH siz test etseniz de bize söyleseniz. Mesela bir inceleme videosu yapsanız. Olmaz mı?

    Eskidendi o, simdi apple haberleri daha cok tik aliyor.
  • En iyi Tarayıcı Opera. Chrome ve mozilla kullananlara acıyorum :D

  • Şimdi güncelledim 10 numara olmuş. Bir de vpn koysalar şahane olacak.

  • Firefox kastığı için sadece 1-2 site için kullanıyordum umarım bunun performansı iyidir
  • Bir kaç haftadır Nightly ve Beta sürümünü kullanıyorum. Önceki versiyon firefoxa göre çok daha hızlı çalışıyor. Bir defa dahi çöktüğüne,kitlendiğine şahit olmadım. Yeni logosu ve tasarımıda oldukça şık.

  • Android telefon sürümü facia ama masaüstü sürümünde hissedilir bir hızlanma var. Masaüstü konusunda tebrik ederim Mobil tarafta ise bırakın uğraşmaya değmez boşuna kaynak harcamayın.

  • Deneyelim bakalım.
  • Şuan kullanıyorum epeyi memnun kaldım . Epeyi gelişmiş hızlanmış o firefox ağırlığı gitmiş crome dan hızlı mı hızlı ama çok değil bir tık daha hızlı buda benim için crome dan firefox a geçmek için yeterli firefox u bırakmamın sebebi crome un çok gerisinde kalması idi.

  • Yıllar sonra tekrardan Firefox'a dönmek ister miyim; seve seve 👍🏻

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel tavsiye ederim.

  • yılardır kullanıyorum. indirdim. cidden akıyor şu an.

  • Yaklaşık 10 Yıldır kullanıyorum. en hızlısı, bu en iyisi oldu. Ancak eskiden beri kullandığım süper eklentilerinden bazıları kullanılamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 10 Yıldır kullanıyorum. en hızlısı, bu en iyisi oldu. Ancak eskiden beri kullandığım süper eklentilerinden bazıları kullanılamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Operadan döndüm . 1 aydır kullanıyorum. Ama bazen işlemciyi fazla kullanıyor gibi. Sonuçta sen tarayıcısın.

  • Eski eklentiler zaten sıkıntılıydı, yani yük bildiriyordu ekstra tarayıcıya. Bu yüzden Eklenti desteğini kaldırma fikri tam isabet olmuş. Bunun dışında henüz denemedim ama youtube'de testi var, iddiasını yerine getiriyor gibi görünüyor. Hoş ben zaten hiç Chrome kullanmadım (test için yükleyip tahmin edersiniz, silmiştim), bunun yerine Opera kullanıyorum. Mobil de ise Samsung İnternet Browser muazzam zaten, diğerlerine gerek yok artık.

  • classf2re kullanıcısına yanıt
    Yalnız Firefox hep işlemciyi kullanıyordu zaten. Opera, Chrome ve Firefox'u tek tek test ettiğimde; Chrome'un Ram'e, Firefox'un CPU'ya, Opera'nın ise her ikisine de yüklendiğini görmüştüm fakat Opera'nın farkı şuydu, hem Ram hem de CPU kullanmasına rağmen yine de Firefox ve Chrome'den daha az kullanıyordu :) Opera'yı bu yüzden sevmiştim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel de bu foto galeri sıkıntısını hala çözememişler. Örneğinhttps://www.erdoganlarbisiklet.com/bisiklet/yol-bisikletleri/cyclocross-bisikletler/cube-2017-cross-race-pro-cyclocross-bisiklet.html sitesine girip büyüteç ikonuna tıklayıp bu bisikletin fotoğraflarına bakmak çok yavaş oluyor. Bir sonraki ya da önceki fotoğrafa geçmek için tıkladıktan çok sonra geçiyor. Opera'da ise sanki daha tıklamadan geçiyor. O derece fark var. Bu sayfa sadece bir örnek, başka sitelerde de yaşadım ama hangi siteler olduğunu hatırlamıyorum. Edge, IExplorer, Chrome, Opera hiçbirinde sorun yok ama Firefox ile çok yavaş. Sadece bende mi böyle bilmiyorum ama zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.