Şimdi Ara

Üniversitenin liseden farkı yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lisenin iyi olduğunu düşünenler kesinlikle ya üniversite kazanamamıştır ya da puan nereye yetiyorsa oraya giderim abi kafasında olup, gittiği bölümden memnun olmayanlardır.

    Lise Sabri ise üniversite Messi'dir.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Bir noktaya kadar kampüs önemli. Ben mesela liseyi daha saf ve masum buluyorum üniversitede herkese güvenemiyorsunuz bir de bizi fazla sıkıyorlar ondan haz etmedim.. Zaman makinem olsaydı lise sona geri dönmek istiyorum lise arkadaşlarımı daha fazla seviyorum açıkcası hatta üniversite arkadaşlarıma kıyasla 3-4 kat daha fazla.
  • Ne bekliyordun ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah huzurlu dertsiz lise günleri. Rahat evim. Mutlu hayatım. Hepsi çöpe gitti. Belkide sonsuza dek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kıyaslamayı şehir içi şehir dışı olarak, kampüs ortamıyla sağda soldaki 10 11 katlı binalara açılan ünileri katarak kıyaslarsak şehir dışında büyük bir kampüsü olan ünide okursanız her şey çok farklı ortamsa ortam istediğin ortamı bulursun merak etme
  • Yıldız Teknik Üniversitesi için konuşacak olursam;



    "mühendislik bölümleri için konuşacak olursam;



    - dersi anlatan hocaların çok azı zevk alarak anlatıyor ve dersi hemen bitirme peşinde, bazen ders işlenmiyor bile, hocalar teoriği biliyor ama pratikten bihaber, aynı sınava kendisini soksan muhtemelen 100 almayı bırak, 60 - 70 ancak alır. (bahse varım, çoğu hoca için) slayttan oku oku dur, ben bunları evimde de okurum, bir de yoklama zorunluluğu getiriyorlar.



    -öğrenciler dinliyor havasında ama soru sorulduğunda kimse cevap veremiyor, derse ön bilgisi olmadan geliyor.



    bonus;



    -sınavlar (neredeyse tamamı) çıkmış soruların çok benzerinden oluşuyor. öğrenciler bunları saatlerce ezberleyerek sınavlara giriyorlar ve ortalama not cc veya cb.



    gerçekten bir üniversitemsi, ilk 20'ye girmeyi hak etmeyen bir üniversite. hayatımın pişmanlığısın ytü!!! mühendisler mühendis olmalarını bir kağıda borçlu olduklarını sanırlar ve yüksek maaşlar alabileceklerini düşünerek mezun olurlar. pratik namına zerre bilgisi olmayan bu öğrenciler, mezun olduklarında 2 bin tl'ye başladıklarında şükrederler. (gerçekten kendini geliştirmişleri tenzih ederim)"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı şeyin laciverti.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açmayın şöyle konular, üniversite sınavına hazırlananların hevesini kırıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise bir başkaydı arkadaşlar üniversite tam sürünme alanı benim için

    iş imkanınız yoksa bile istediğiniz bölümü okuyun üniversite de

    sırf ataması iyi diye güzel bölüm diye seçmeyin beynim eridi resmen dayanamıyorum !
  • Üfürükten bir üniversiteye gidersen böyle dersin tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaların hepsi slayttan anlatıp geçmiyor. Genelleme yapmayalım. Calculus anlatan hocamız anlamamız için kendini yırtardı ve herkese öğretirdi gerçekten. Bi programlamacımız vardı, ne anlatıyor ? Konu nereye gidiyor ? Biz o konuya ne zaman geldik ? Niçin geldik ? Ne işimiz var lan burada ? Düşüncelerini yaşatıyordu resmen. Dersi kendi çabalarımızla öğrendik geçtik.
  • Üniversitede milletin gerçek yüzünü görüyorsun.Şu 4 senede öyle tipler tanıdım ki

    Lisede böyle bir imkanınız olmuyor pek
  • sevgili öğrenci kardeşlerim, mesele üniversitede veyahut yerleşkesinde kalite aramak değildir. biliyorum ki bazılarınız zor yollardan geçerek gidiyor bazıları da baba parasıyla elbette üniversiteler ilim yuvası olmalıdır lakin mesele siz de bitmektedir üniversite veyahut hocalar ufuk açarlar yol gösterirler ve dersini anlatırlar. sürekli birbirimizi kötüleyerek bir yere varamayız unutmayın sız yol gösterici olum iyiliğo emredin kötülükten men edin insanlar size saygı ve sevgi ile yaklasacaktır ve toplum huzura erecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yaşınızdan olgunsanız; yani tek başınıza kalabiliyor, yemek yapabiliyor, herkesle iletişim kurabiliyor, kadın muhabbetlerinden anlıyor, yurt dışına çıkmışlığınız varsa vb. üniversite hayatının yavan gelmesi çok normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Of Earth

    Bu durum genel de Üniversitenin kötü olmasından kaynaklanır doğru düzgün kampüsü yoktur öğrenci kalitesi düşüktür vb.

    Yoksa Odtü'ye Hacettepe'ye gidip liseden tek farkı giyim kuşam serbestliği gibi bir şey söylemeniz pek beklendik bir şey olmaz.

    Bu dediğin doğru değil Hacettepe'nin tıp fakultesinin kampusu yok Ankara Tıp'ın Gazi Tıp'ın kampusu yok aynı şekilde neredeyse bütün tıp fakültelerinin kampusleri ayrı ve kendi başına biraz işin içinde olsaniz böyle bilmeden yorum yapmazdiniz herhalde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitenin herkesin dediği gibi olmayacağını, fırsatları benim oluşturmam gerektiğini bilerek geldim. Ama oluşturmadım henüz ve eminim ki oluşturamayacağım gelecekte de. Üniversite sıkıcı geliyor ama kesinlikle liseden daha iyi. Liseyi özlemiyorum asla. Lisedeki koşullarım da gayet iyiydi arkadaşlarım vardı buluşurduk evim çok yakındı ama bunların hiçbiri üniversite hayatını tutmaz. Lisede doğru düzgün ders işlediğimi hatırlamıyorum, yalnızca son sene. Tek başına yaşamanın, güçlü durmanın tadı başka. Üniversiteye ortam yapmaya geldiyseniz bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askere gittiğinde aradaki farkı daha net anlarsın.
  • Wesker0005 W kullanıcısına yanıt
    google.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuldan okula degisir o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise çok çok daha iyiydi ya. Lisede yapamayıp ta üniversitede yapamadığım bir şey de yok ayrıca. Bende her şey ters oldu lisede içki sigara kumar ne varsa yapıyordum üniversiteye başlayınca üçünü de bıraktım kendi halimde takılıyorum arkadaş ta yok üniversite baya sıkıcı liseye göre. not :hacettepe
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.