Şimdi Ara

Koca Mahallede İnternet Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Tam 10 gün evvel birden internet kesildi, olur öyle deyip sallamadım ama sonraki gün iş dönüşü komşumla karşılaşınca o da internetinin kesik olduğunu söyledi. Müşteri hizmetleri ile görüşürken durumun kablo hırsızlığından ötürü kaynaklandığını ve en kısa sürede çözüme ulaştırılacağı söylenmişti, hatta 2 kasımda kopan bağlantının 9 Kasım saat 19.00'a kadar çözüleceği bilgisi verilmişti.

    Tabii yalan dolan bunlar, çözüm için taahhüt ettikleri tarihin üstüne 3 gün daha geçti, yok internet. Sadece bende, komşuda değil... Koca mahallede yok internet, rezalete bak!

    Müşterisi olduğum Superonline'ı arıyorum, beklemekten başka yapacak bir şey olmadığını, altyapının Türk Telekom ile alakalı olduğunu söylüyorlar. Türk Telekom'u arıyorum, müşterisi olmadığım için bilgi bile vermiyorlar.

    Öyle kalakaldık.

    Hayır, yani hani hizmet vermeyecekseniz açıkça söyleyin, bizde başka bir yol bulalım, ne bileyim kablonet felan...

    Bulsam sözleşmeyi feshesecek bir yol, onu deneyeceğim. Zamanımıza yazık.

    Uzun lafın kısası; Türk Telekom altyapısı kullanan adı ne olursa olsun tüm servis sağlayıcılardan kaçın. Hele ki Superonline'dan... Uzak olsun.

    Sağlıcakla...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • BTK'ya başvurun hizmet alamadığınız için ücretsiz iptal bile edilebilir.
  • Arkadaşın dediği gibi herkesi şikayete dvtt edin mudurlugede gidin arayıp soylemey ılgılenmezler pek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski mahallede bende TTnet kullanırken olmuştu bu olay 2 ay sonra kabloyu takmışlardı. Neden olarak ise tekrar çalınmasına karşı demişlerdi tabi ben o sırada kablonete geçmiştim.

    Baya uzun sürebilir aklınızda olsun
  • Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.



    Biraz araştırma yaptım, şöyle bir şey buldum.

    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2013/11/20131128-1.htm



    6502 sayılı TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN'un madde 52/4'te diyor ki; "Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir."



    24 aylık taahhüt yapılmıştı, 7 ayım kaldı. Yani sözleşmem 17 aydır sürüyor. Ceza ödemeden feshedebilirim. Ama bunu nasıl yaparım? Direk tüketici hakem heyetine giderek mi?



    Kanun maddesi burada kalsın ki arama yapanların direk önüne çıksın, amme hizmeti olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kablo hırsızlığı pek inandırıcı gelmedi bence telekomun altyapısında bir sorun oluştu bir bahane arıyorlar hırsızların işleri güçleri yok üç kuruşluk fiber veya bakır kabloyu çalıcaklar o kadar ufak paralar için uğraşmazlar bence o kabloyla başka birşey vardır muhakkak sizin türk telekom ekipleri düzgün çalışmıyolar belli bizim bu bölgede çok hızlılar bi kere kepçe çalışıyordu önümde boru tamir etmek için yeri kazıyolardı o sırada türk telekomun kablosunu kopardı adamlar 30 dakika sürmeden türk telekom ekibi geldi tamir ettiler gittiler sizinkilerin canı istemiyodur gelmek adamların ücretini mi düşük tutuyorlar napıyolarsa çoğunun yüzü asık oluyor zorla çalıştırıyolar sanki
  • Öncelikle geçmiş olsun müşteri hizmetlerinde verilen bilgi kablo hırsızlığı anladığım kadarıyla.
    Bu durumun(Kablo Hırsızlığı)superonlineda prosedürü vardır lütfen arayıp iptal servisine bağlanın teknik sebeplerden kaynaklı İptal Bedelsiz iptal işlemi yapabilirisniz o şekilde hatırlıyorum.
  • MesutBY kullanıcısına yanıt
    Bildiği kadarıyla İSS'ler BTK kurallarına tabi ve Btk der ki;
    Bu konuda insanların kafası karışık ve özellikle sizin söylediğiniz yanılgı çok oluyor haklı bir gerekçeniz yoksa 13.ay ben kafama göre iptal ettiririm gibi bir şey yok bu gerekçe ile davada açsanız dava aleyhinize sonuçlanacakdır.Ama sizin durumunuz farklı iptal bedelsiz iptal talep edin 21 gün içinde sinyal verilemez ise kablo hırsızlığında TT tarafından haklı nedenle iptal yaparsınız.21 gün arıza kaydını açtığınız tarihten itibaren başlar

    https://tuketici.btk.gov.tr/tr-TR/Sik-Sorulan-Sorular/Internet-Hizmetleri

    Taahhütlü tarife aboneliğimi istediğim zaman sonlandırabilir miyim?Taahhütlü sözleşmenizden caymanız halinde İşletmeciler taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamını cezai şart veya cayma bedeli olarak talep edebilmektedirler.

    Cezai şart veya cayma bedeli ne demektir?Taahhütlü sözleşme, karşılıklı edim içeren borç sözleşmesi hükmünde olup, sözleşme süresince iki tarafın da (abone ve işletmeci) sözleşme şartlarına uyması beklenir. Elektronik haberleşme sektöründe taahhütlü sözleşmelerde abone tarafından borcun hiç veya gereği gibi ifa edilmemesi halinde, abonenin işletmeciye karşı yerine getirmeyi yüklendiği edime cezai şart ya da cayma bedeli denilmektedir. Bu nedenle taahhüt süresi içerisinde;

    • Aboneliğinizi sonlandırmak istemeniz,
    • Tarifenizi değiştirmek istemeniz,
    • İşletmeci değiştirmek istemeniz,

    durumunda, imza olunan taahhütname hükümleri çerçevesinde cezai şart ya da cayma bedeli talep edilmesi söz konusu olabilecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldinho26 -- 13 Kasım 2017; 4:19:31 >




  • Hocam siz ariza kaydini actirin ve 21 gunun sonunda iptal edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. günün şafağında doğuya bakarken internet geldi... Ama taahhütüm bittiği anda bırakıyorum seni superonline. 5 yıllık aşk burada biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir yıl önce hiper internet için dilekçe vermiştim port yok dediler defalarca aramama rağmen hiç bir şey yapmadılar ttnet in ceo su paul doany ye twit attım saolsun bir gün içinde olmayan port kondu hemen bagladılar sende öyle yapabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paul doany le twitirden iletişime geç alt yapı türktelekom un olduğu için mutlaka bir çözüm bulacaktır paul dauny den bana gelen twit böyleydi Yaşadığınız sorun için üzgünüm. İletişim bilgilerinizi ve sorununuzu buradan iletirseniz konuyu ilgili ekibe aktaracağım. Ben de takip edeceğim 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MesutBY kullanıcısına yanıt
    merhaba geçmiş olsun
    7 gün üzeri internet kesintisi probleminde tam ay fatura müdahale edilir arayın bu ay fatura ödemek istemediğinizi belirtin hakkınız bu sonuçta
  • Cevaplar için tekrar teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi görüştüm ve faturayı iptal ettiler. Üstüne turk.net ile konuştum, sene sonuna kadar bölgemde 100mbit altyapısı olacakmış, taahhüt bitimi oraya geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.