Şimdi Ara

sinerji.gen.tr sitesi öneri tavsiye veya alternatif site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sinerji.gen.tr diye bi site uzun zamandır youtebe da da bazı kanallarda reklamını yapıyor pc ve parça fiyatları teknosa vatan ile felan kıyaslandığında aralarında uçurum var bu sitede bir toplama kasa beğendim fiyatı 2859 lira aynı parçaları vatan da topladığımda ise 3550 lira tutuyor sizce bu site güvenilirmi biraz araştırdım sorun yaşayanlar olmuş bazı sözlük sayfalarında baya bi gömmüşler ama 10 yıldan uzun bi süredir devam ediyorlarmış alışveriş yapan arkadaşlar varmı eğer burası olmaz ise bana güvenilir uygun fiyatlı siteler önerebilirmisiniz teşekkürler



  • güvenilir
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Alışveriş yaptınızmı hocam daha önce ben ankaradayım bide istanbulda mağza oda kafamda soru işareti
  • Güvenilir arkadaşım imzam da ki bilgisayarı oradan aldım, kurulumunu da onlar yaptı.Titiz çalışıyorlar yani benim bilgisayarda öyleydi. Sipariş verdim 2 gün sonra kasa elimdeydi.
  • Bende G4560 + 1050TI li sistem aldım.3 günde gelmişti galiba.Normalde 1050TI icinden Rocket League çikiyordu ama bende gelmemisti mail attim 1 saat sonra kodunu verdiler.Ama kargo sirketi bölgende sıkıntılı olmasın yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşündüğüm pc bu arkadaşlar

    AMD Ryzen 5 1400 3.2 Ghz 8 MB AM4
    MSI B350M Pro-VD Plus 3200Mhz(OC) AM4+ mATX
    MSI GeForce GTX1050Ti 4GT OC 4GB 128Bit
    Corsair 8GB Vengeance Lpx DDR4 2400mhz CL14
    Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200rpm (ST1000DM010)
    Corsair Carbide SPEC-04 Mid Tower Sarı/Siyah Kasa
    Corsair VS450 450W Güç Kaynağı


    http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1050ti-msi-ryzen-5-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu405151
  • Öncelikle hazır sistem almadım ama parça aldım. İmzamdaki Anakart CPU Ve rami aldım. Gayet özenle paketlemişlerdi herhangi bi ezilme büzülme yoktu ve ödemeyi havale ile yaptım o yüzden 1 gün ekstra beklemek zorunda kaldım ama kredi kartıyla yaparsanız böyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama herhalde en kötü yanları aras kargo ile çalışıyor olmaları. Bursa nilüfer bölgesinde aras kargo rezalet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 8 Kasım 2017; 21:44:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ===Sandman=== kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün aynı sistemi sinerjiden bizzat satın aldım, yarın kasanın hazır olacağını söylediler. Ben mağazaya direk gittiğim için hiçbir sıkıntı olmadı, güvenilir yani. Yarın gidip kasamı alacağım inşallah.
  • stranger1453 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam şimdiden kullanınca test ettiğin oyunlar felan varsa bi değerlendirmeni yazarsan sevinirim
  • ===Sandman=== kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar cs go ile gta5 oynadım, ikiside full ayarlarda idi ama benim ekran 1440x900 max çözünürlükte ben de öyle oynuyorum. Gta5 de fps 50-80 arası değişiyor, cs go da yine full ayarlarda 100-200 fps.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ===Sandman===

    Hayırlı olsun hocam şimdiden kullanınca test ettiğin oyunlar felan varsa bi değerlendirmeni yazarsan sevinirim

    Selam.
    Ben de 9 Kasım'da aldım bilgisayarı. Hatta o gün ya da ertesi gün sana buradan yazdım uzun uzun ama tam 'tamam' tuşuna bastım sayfa yenilenmedi ve tüüüm o yazdıklarım gitti bende sinirlendim yazmadım tekrar. Ama şimdi heves ettim ve sana yardımcı olmasını düşündüğüm şekilde 3-5 kelam ben de laf etmek isterim;

    9 Kasım sabah saat 10'da satın alma işlemini oradaki Kenan Bey ile bizzat gerçekleştirdim ve iş yoğunluklarının az olmasından dolayı aynı gün saat 3 gibi kasamı teslim aldım. Sitedeki mouse hediyeli sistemi satın aldım bu arada. Piyasadan araştırdım o model markaları en dip 4750 TL'ye toplayabiliyorken ben 3999 TL'ye aldım. Bunu bilhassa sordum nasıl yapıyorsunuz diye markalarla özel indirim anlaşmaları yapıyorlarmış bunun için. AZ değil çünkü 750 TL kar ediyorsun resmen! Faturasını aldığımda bazı ürünleri indirimli vermişler bazılarını normal fiyattan. Mesela MSI 1060 6gb 192 bit ekran kartı KDV dahil 1200'e gelmiş. Normalde internette en dip 1550'ye bulabilmiştim. He bi de RAM'ler baya indirimli gelmiş oluyor. Kısaca indirimin temel nedeni firmalarla yapmış oldukları anlaşmalar.

    Ek olarak benim kafamda RAM'lerin mhz hızları soru işaretiydi ve bunu da kendilerine belirttim. 3200 olsa daha iyi olurdu, keşke değişim yapabilseniz dedim. Lafımı ikiletmeden ücretsiz değiştiririz dediler ve işte tam orda beni satın almaya ikna ettiler :D

    Kasanın içerisi çok muntazam ben bu şekilde tertemiz toplayacaklarını düşünmüyordum o da artı puan benim gözümde..

    Şimdi oyun performanslarına gelirsek;
    Öncelikle bilgisayar tam olarak 19 saniyede açılıyor.
    Ek olarak oyunlarda hiç problem yaşamadım.

    CS GO: full ayarlarda hiç denemedim ben 1024x728 4:3 ayarlarda genelde 200 fps alıyorum. bazen çok anlık 120'lere düşebiliyor ama zaten etkilenmiyorsun hiçbir fark yok 120 ile 200 arasında çok takılma onlara.
    Battlefield 1: deneme amaçlı yükledim 5-10 dakika ultra ayarlarda oynadım ama hiç takılma yaşamadım. Gayet akıcı,sıkıtnı olmadı.
    Call Of Duty WW2: 60 Fps alıyor hiç sıkıntı çıkarmıyor gayet güzel ama nedense ekran kartını %75 performans ile kullanıyor hiç %99 göremedim nedense. Nasıl %99 kullandırtacağımı bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
    World Of Tanks (Hem PC hem de Blitz): Zerre takılma yok her şey full ayarlarda oynadım ikisini de.

    Kısacası bu bilgisayarı almanı tavsiye ederim. Yanında gelen mouse da çok güzel ben çok beğendim onu kullanıyorum. 100 TL de oradan kar ediyorsun. Benim için tek eksi yanı kasanın sarı olması. Ama inan 750 TL kar edeceksem pembe bile kabulümdür :D Kafanda başka sorular olursa seve seve yardımcı olurum.
    Herkese saygılar.




  • SezZzaR S kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvllah uzun uzun yazmışsın işte dediğin gibi fiyat olarak baya farkediyor ondan dolayı insan işkilleniyor biraz bire dediğim gibi ekşide felan baya bi gömmüşlerdi yok bozu parça gönderdiler geri almadılar felan ama gördüğüm kadarıyla forumda genel olarak insanlar memnun.Kasanında sarı olması bence güzel farklı bi hava katmış ya onun kırmızısıda var siyahıda okadar iyi durmuyo :D
  • ===Sandman=== kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
    Dediğim gibi ben şimdilik memnunum. O arkadaşlar belki o sorunları yaşamışlardır bilemem. Benim henüz arızalı bir parçam olmadı. Ben sadece yaşadığımı yazabilrim sonuçta :))
  • Güvenilir firmadır ciddi alışveriş yaptım oradan çok yardımcı oldular facede donanım üzerine bir grubun da sponsorluğunu yapıyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene önce sistem toplamıştım. Güvenilir. 1 günde kargo elime ulaşmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlar üründe sorun çıktıktan başlıyor, 6 ay önce aldığım Asus anakartın usb portları aşırı ısınma ve kopma sorunları ile bana ulaştı, aynı anakarttan bir tane daha satın aldım ve üründe sorun olduğunu tespit ettim, satın alma tarihimden 10 gün sonra cayma hakkım dolmadan üründe arıza var cayma hakkımı kullanmak istiyorum dedim, üründen cayamazmışım servise gidecekmiş vb... açıklamalar, tüketici hakem heyetine verdim ve davayı kazandım, ürünü gönderin paranızı ödeyelim diye mail attılar ürünü ve evrakları göndermeme rağmen 8 gündür paramı iade etmediler, müşteri hizmetlerini arıyorum hiç kimsenin hiçbir şeyden haberi yok, biz buna bakalım sizi arayalım dediler hiçbir zaman arayan olmadı, pazartesi günü icra yoluna gideceğim, bu saatten sonra Sinerji gen.tr nin önünden bile geçmem.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.