Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.228
Cevap
141
Favori
834.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zogg Z kullanıcısına yanıt
    Peki neden 1901 modeli türkiye de saatiliyoda 1865 modeli satilmiyor azicik aciklarmisin...bende az bilgileneyim her söylenenleri yazilanlari yanliş bilgilndirmen garibime gitti...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 16 Aralık 2017; 12:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Iphone de samsungda kullanan biri olarak samsung kasasi s6 dan sonra celik kasa oldu ve su an iphone x kasasi bir yere carptinmi kagit gibi ezilecek gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    Evet telefonum yarın gelıyor artık nıhayet

    Sonunda kavusuyoruz

    Beraberınde bır kac urun daha aldım. Amazondan aldıkların yarın elıme ulasacak. Gormenız ıcın burada koyuyorum. 2 tanesının Turkıye'ye gonderımı yok. Ayrıca Alı Express'den sıparıs verdıgımde tahmınen bır ay sonra gelır.

    iPhone X Screen Protector, ESR (2-Pack) https://www.amazon.com/gp/product/B074GWQMRS/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Wofalodata
    Fast Qi Wireless Charger 2 in 1 Pad Standhttps://www.amazon.com/gp/product/B076MVR3JH/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

    SoundPEATS
    SoundPEATS Magnetic Wireless Earbuds Bluetooth Headphones Sport In-Ear IPX 6 https://www.amazon.com/gp/product/B074THH5Q2/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

    Asterisks
    Asterisk iPhone X/ iPhone 10 Carbon Fiber Casehttps://www.amazon.com/gp/product/B0778YSFW6/ref=oh_aui_detailpage_o01_s01?ie=UTF8&psc=1

    Henzarne QC 2.0 QI Fast Charge Wireless Charger Stands Pads For Iphone 8 Iphone X Samsung S8 S7Edge 10W Wireless Charger Padshttps://tr.aliexpress.com/item/Henzarne-QC-2-0-QI-Fast-Charge-Wireless-Charger-Stands-Pads-For-Iphone-8-Iphone-X/32834891812.html?spm=a2g10.10010108.1000016.1.50f2fc08QRbcIP&isOrigTitle=true

    Bunların harıcınde ıse Belkın araba sarjı alacam.https://www.apple.com/tr/shop/product/HJ3H2ZM/A/belkin-araba-i%C3%A7in-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1-24-a-12-w?fnode=55cd125aa3424bb30e9f170693723098ed507a9d3a6bc7abd5ada887e09c74f025f3c97d65c63474f62729c282f562d96b9af91c4e6e02031209d2dea42ff96696607c549c2498356d6118b98d4efcbe8a6571913f3b8773cdaabb9010f30b7e

    Bu arac sarjı 12W 2.4A. Arabada oldukca hızlı sarj edecegını dusunuyorum. Macrumors forumunda bır kısı bununla beraber iPhone X'i yarım saatte yarıya yakın sarj edebıldıgını soylemıs. Bu sekılde arabaya alacagım 125TL Apple USB-C kablosu ıle 30 dolarlık 29w arac sarjına gerek kalmayacak dıye dusunuyorum. Arabada hızlı sarj olması acıkcası benım ıcın cok onemlı.

    Bu urunlerle beraber yatak odasında, arabada ve ıste sarj etme ımkanım olacak. Bunlar harıcı ıse acıl durumlar ıcın yıne mevcut 12W iPad sarjlarımda yıne benımle. Bana toplam malıyetı ıse toplamda 318TL oldu. Ama bu fıyata 2 tane wireless sarj + 2 adet ekran koruyucu + 1 adet kılıf ve + 1 adet araba sarjı ve 1 adet kablosuz kulaklık almıs oldum.

    Ilerde Apple ucuncu partı uretıcılere USB-C to Lıghtnıng kablosu ıcın ızın verır ve fıyatlar duserse araba ıcın hızlı sarjda alabılırım.

    EDİT: Aldıgım ıkı wıreless sarjda 10W yanı hızlı kablosuz sarjı destekleyen urun. Ayrıca bu sarjlarda dıkey standa sahıp. iPhone ıcın hızlı sarj ozellıklerı yuksek ıhtımal calısmayacak zıra Apple ıcın su anda sadece 3 adet kablosuz sarj markasının hızlı sarj yanı 7.5W destegı verebıldıgınden bahsedılıyor. Onlarda bıle yapılan olcumler sonrası tam 7.5w olmadıgını tartısıyorlar.

    Muhtemelen wıreless sarj surelerım cok uzun olacak. 5W uzerı enerjı saglayamayacagı ıcın 2 saatın ustunde olacaktır. Ancak tabı bu sorun degıl. Yatak basına aldıgım ıcın zaten geceden koyacam ısterse 4 saatte sarj olsun. Dıgerı ıse ofıste olacak. Acıl durumlarda kullanabılırım. Arac sarjıda geceyı kurtarmak ıcın zıra her gun mınumum 2 saat araba ıcerısınde vakıt gecırıyorum.



    Dostum hayırlı olsun iyi günlerde kullan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkaşlar 7 gün önce almış olduğum iphone x 2-3 gün önce fark ettiğim bir sorunu pylaşacağım.ön hoparlörden cızıltı şeklinde ses cıkıyor normal olarak konustumda da hissediliyor dış ses açık oldugunda da cok fark ediliyor bu cızıltı sesi orjinal ses tonlarında mp3lerde konuşmada yani tüm seslerde... bu sorunla hiç karşılasan oldumu?

    Akasya veya zorludan Randevu alabilirsem kendim götürüp değişimini isteyeceğim ama değişim yaparlarmı yapmazlarmı bilmiyorum 7 günlük telefonun tamir görmesini de istemiyorum ayrıca değişim yapmazlarsa rapor alıp tüketice haklarına danışıp ürün iadesin isteyecğim ürün vatan bilgisayardn alınmıştır.(bu konu üzerine. Siz ne düşünüyorsunuz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pisst0n kullanıcısına yanıt
    Ben de bekliyorum müşteri hizmetleri ile konuştum dağıtama başlandı kargoya verildiğinde size Bilgi verilecek dendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu aldım aktivasyon falan tamam . 1-2 sorum olacak sizlerden

    1- Açma-Kapatma tuşu aynı zamanda siri tuşu evet , ayarlardan siri atamasını kapattım ..lakin basılı tutunca kapat ekranı gelmiyor..ses kısma-kapat tuşuna aynı ayna basınca kapat yazısı geliyor ve kapatıyor .. açmasında da sorun yok.. sadece normal ana ekranda kapatma tuşuna basınca siri de kapalıyken bir işe yaramıyor , sistem bu şekilde mi ?

    2- ilk defa bir iphone telefonda mail adresimi senkronize edemedim.Hotmail hesabımı kaldırdım tekrar kurdum olmadı,exchange olarak ayarlayayım dedim yine olmadı .. Bilgisi olan varmı konu hakkında ?

    3- Baseus ön arka cam kaplama aldım.arka oturdu, ön oturmadı .. tavsiye etmiyorum.. acil body kaplama lazım , buff un120 lira olan oldukça pahalı ön-arka kaplamasını kullanan oldumu ?

    teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zogg

    A1901 - A1865 cihazlar AppleStore lar haricinde resellerarda 1yıl garanti kapsamında.
    Alacaklar A1865 tercih ederse Qualcomm modem çipli cihaza sahip olacaklar ki A1901 in Intel modem çipli
    Cihazlarından daha hızlı ve performanslı bir bağlantı özelliğine sahip.
    Kaynak
    http://www.log.com.tr/qualcomm-modem-kullanan-iphone-xlar-mi-yoksa-intel-olanlar-mi-daha-hizli/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Ayrıca google da aratırsanız bunla ilgili çok makale var.

    bende sırf quallcom modemli olsun diye amerika da, sim free cihazların satışa çıkmasını bekledim.
    garanti kısmı benim için önemli değil, bozulursa para ile yaptırırız artık.
    sonuçta 2 bin tl kar ile telefon sahibi olduk.
  • Zafer4343 Z kullanıcısına yanıt
    O sorun tüm x lerde varmiş bi arkadaşta gidip bakmiş hepsinde var kisacasi zahmet edip gitme yorulma kullan yapicak bişey yok:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Hoş güzel diyosunda azicikda şöyle düşün sorun cikar problem cikarsa değişim olurdu sen şimdi parayla yaptiricam diyosun ayni hesaba gelicek 2 bin tl vericeksin:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu alttan kaydırıp son uygulamaları açmayı bir türlü beceremiyorum.10 kere denesem 2-3 kere anca açılıyor.Püf noktası ne bunun
  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Püf noktası altta çizgi çıktığı zaman yapılıyor olması ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver kullananlara bir şey sormak istiyorum;



    Parlak çerçeve bölgesinde ışıkta belli olan bazı minik lekeler sizde de mevcut mu? Parmak izi gibi duruyor ama silinmiyor, biraz daha açık renk... Çok kafaya takılcak bir şey mi bilemedim ama 3-4 adet mevcut bende, çizik gibi değil bu arada!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    Telefonun Şarjını bitirin. Şarjı bittikten sonra 1 saat kadar kapalı kalsın. Sonra tekrardan şarja takın. Bu şekilde bir deneyin. Kullanım süreleri ndeki hatalar bu şekilde giderilmişti.

    Teşekkürler dediğiniz şekilde olup normale döndü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba iphone x etkinleştirmek için amerika verizon sim karta ihtiyacım var yardımcı olabilecek varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom77

    Püf noktası altta çizgi çıktığı zaman yapılıyor olması ;)

    Hocam ana ekranda çizgi falan yok ki
  • arkadaşlar, bu telefonda zil sesi ne kullanıyorsunuz?

    herzamanki klasik iphone müziğimi?

    yoksa iphone x modeline özel çıkan 'reflection' isimli yeni melodiyi mi kullanıyorsunuz?
  • Sorularımı sordum ama cevaplarımı kendism buldum . neyse .. bildirimlerin kilit ekranda içerikleri ile görmek için ne yapmak lazım ? sadece bildirim diye yazı çıkıyor kilit ekranda ?
  • sarıkanaryam kullanıcısına yanıt
    Yansıma adındaki zil sesini kullanıyorum X’e özel olan.Benim hoşuma gitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İnanc Öge

    Yansıma adındaki zil sesini kullanıyorum X’e özel olan.Benim hoşuma gitti

    evet başta basit gibi geliyor ama bencede hoş.

    'yansıma' yani 'reflection' yeni iphone x melodisi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Hoş güzel diyosunda azicikda şöyle düşün sorun cikar problem cikarsa değişim olurdu sen şimdi parayla yaptiricam diyosun ayni hesaba gelicek 2 bin tl vericeksin:)))

    yalnız hocam, türkiyeden alırken 6900 tl para vereceksin.
    ama benim aldığım cihazın %100 arıza yapacak diye bir ihtimalde yok.

    3 seneden fazladır kullanmakta olduğum iphone 6 plus, ne arıza yaptı ne tamir gördü.
    halen taş gibi maşallah
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.