Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.228
Cevap
141
Favori
834.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    FaceID ıle ılgılı yurt dısı forumlarda cok sıkayetler var.

    Burdakı kullanıcıların da yorumlarını almak ısterım.

    Çok sıkıntı yaşattığı söylenemez düzgün çalışıyor.
    Sadece bazen telefona bakınca ekranın aydınlanmadığı veya kitli kaldığı olabiliyor. Yazılımla çözerler daha bir aylık telefon.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    FaceID ıle ılgılı yurt dısı forumlarda cok sıkayetler var.

    Burdakı kullanıcıların da yorumlarını almak ısterım.

    Ekrana belirli bir açıdan ve belirli uzaklıklardan bakmak gerekiyor.Araçta ve yatarken gibi rahat pozisyonlarda açıyı tutturamadığın için açılmıyor.

    Ekranın OLED olmasıda tarif edilemez garip bir hissiyat yarattı.Kaydırmasını vs sevemedim.

    Pil süresi maalesef testlerdeki süreleri yansıtmadı bende.Benzer kullanımda sabah %100den akşam 22'de X'in pili biterken 7 plus ta 38-40 kalıyor.Programlar aynı ayarlar aynı..

    Sonuç olarak heyacanla aldığım X'i iade ettim 7 plus'ımla ikinci baharımı yaşıyorum.X kötü bir telefon demiyorum harici özellikler süper kamera,tasarım,hız vs.Ancak 6 bin TL? İlla alacak olsam Avrupa cihazları bile 4500 civarına denk geliyor bir şekilde yurt dışı almaya çalışırdım herhalde.




  • Arkadaşlar Günaydın.

    Lanet Olası iPhone X'im Akşam %100 Bıraktığım Halde Sabah %90'Da Kalkıyorum. Wifi Kapalı, Hücresel Veri Kapalı, Arka Plan Uygulama Yenileme Kapalı. Artık Telefonu Kapatıcam Yatarken. Sürüm iOS 11.2.1 Varmı Benim Sorunun Aynısını Yaşayan Acaba?
  • Buhar Abi kullanıcısına yanıt
    Restore etmeyi dene düzelicektir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarama açısı çok dar bence Face ID nin. Apple ın yaptığı bilgilendirmeyi okuyun ön kameranın açısı neyse true depth kameranın da aynı diyor, zaten iphonelarda kamera açılarının dar olduğu bir gerçek.

    İkinci sorun ekrana yan bakınca Face ID nin açmaması.yazılımsal olarak bile Face ID yüzümüzün konumunu algılayabilirdi diye düşünüyorum umarım düzeltirler.

    Bir başka sorun diyelim ki bir kere bizi reddetti(burnumuzu kapattık elimizle diyelim ki) yüzümüzü tekrar açınca oradaki kilit animasyonu çalışmıyor tekrardan. Alttan ekranı kaldırırsak açıyor ama telefonu.

    Ayrıca beni ve ikizimi ayıramadı belki adaptasyonla ilerde ayırabilir birkaç ay kullandıktan sonra tekrar denerim.



    Özet olarak standart bir kullanımda Face ID mükemmel çalışıyor denebilir bir süre sonra telefonu kilitsiz kullanıyormuşsunuz gibi geliyor. Fakat biraz kurcalarsanız sistemin bir adım daha geliştirilmesi gerektiğini anlıyorsunuz.

    Parmak izini hiç deneyimlemediğim için karşılaştırma yapamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkans

    FaceID ıle ılgılı yurt dısı forumlarda cok sıkayetler var.

    Burdakı kullanıcıların da yorumlarını almak ısterım.

    o kadar hızlı ki.Bence bambaşka bir teknoloji. bazen algılamadığı oluyor ama benim için çok önemli değil. Touch Id de parmaklar suluyken filan asla algılamıyordu.
  • Exaliburcigo E kullanıcısına yanıt
    İade edip yenisini sipariş veriyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tidus


    quote:

    Orijinalden alıntı: frostburn

    iphone x'te ekranda donma yada titreme, klavyenin ekrana gelmemesi , kamera açılırken aşırı bekleme ve telefonu yatay çevirdiğinizde ekranın takılı kalması gibi sorunlar yaşayan oldu mu?


    ios 11.2 güncel , full reset ve yeni ios yüklenmesi de yaptım.

    Hocam yaşamayan var mı diye sorsanız daha doğru olurdu
    Bu tip sorunlar herkesin yaşadığı şeyler.
    eksisozluk konusuna da bakarsanız çok fazla deneyim yazan var.

    Zamanla yazılımsal güncellemelerle çözülecektir.

    ya işin kötü yanı benim telde olmuyor hanımındakinde oluyor , hatun apple fangirl soğudu telefondan :D




  • Çok aşırıya kaçacak şekildeyse apple a götürüp değiştirmeyi deneyin, belki değiştirirler.
    Nadir oluyor ise herkeste olan şeyler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giansello

    Beyler şaka maka birşey fark ettim bugün; yanlış anlaşılmasın ve cihazı beğenmediğim sanılmasın hatta çok memnunum fakat şöyle bir gerçek var; acaba benim gibi düşünen var mıdır diye sormak istiyorum sizlere.



    8 Plus ardından X kullandım, X'i hala kullanıyorum ama ne bileyim sanki 8 Plus bana daha telefon hissiyatı veriyordu. Belki 4 yıllık tasarıma alıştığımızdandır ama bana öyle gelmeye başladı. X te sanki birşeyler eksik gibi. 8 Plus'u 20 gün kullandım bu arada ama daha içime yatmıştı.


    Sizler ne diyorsunuz? Herhangi bir amacım yok sadece hissettiklerimi söyledim. Ayrıca ekşi sözlükte X konusunda da bu konuyu dile getiren var. Tek ben değilim o bakımdan :) X'i satıp 8 Plus'a geçmek gibi birşey yapmam onu da belirtmiş olayım. İnşallah alışırım ilk aldığımda çok beğenmiştim

    aynı his bendede oldu space gray x'i iade edip 8 plus aldım ama x'in ekranını,kibarlığını,face id'i,yenilikçi tasarımını(şıklığını),kullanım yumuşaklığını aradım ve 4 gün dayanabildim şarjda da ahım şahım bir fark göremedim ve 8 plus'ı da iade edip bu sefer silver x aldım




  • Geçmiş sayfalarda konusu geçmişti fakat aradım bulamadım. Biliyorsunuz ki birçok powerbank iphone için hızlı şarjı desteklemiyor. Desteklemesi için Usb-PD girişi gerekiyor. Bu tarz bir ürün tavsiyeniz var mı ?
    (güvenilir bir ürün olmasını istiyorum çünkü kimi zaman sıcak yaz aylarında araç içi kameramı 8-10 saat beslemek adına kullanıyorum )

    Usb-C girişi var ama sanırım iphonelarda hızlı şarj desteği yok, doğru mu ?
    https://tr.gearbest.com/power-banks/pp_662137.html
  • bende bir iki şey söyleyeyim bari, ilk olarak bu cihaza ve diğer note 8 gibi tasarımları gerçekten etkili cihazlara kılıf takmak cihazın hafif, estetik yapısına darbe vurup kötü bir hssiyat yaratmaktan başka bir işe yaramaz, böyle kulllanmak istemeyen arkadaşlara cihazı sert bir cismin züerine koyarken yüzüstü koymalarını tavsiye ederim, bu şekilde kamera çıkıklığına çizik verme olasılığı zaten çok zorken bu ihtimal sıfıra iner, elinizden bir yerden sağlam bir düşüş yemediği sürece zaten bir sıkıntı olmayacaktır, son dönemde yaklaşık 1 yıl 7 plus ve 1.5 ay note 8 kullanmış biri oalrak pilinin biri ki tık daha iyi olmasını beklerdim, günü çıkarmıyor dersem sallamış olurum, hatta 2 günü de çıkarırım istesem lakin kesinlikle daha iyi olabilirdi, olmalıydı, kağıt üstünde 7 plustan daha büyük bir ekran ve daha düşük bir batary adeğerinde olması zaten herkeste bir soru işareti oluşturmuştur, süre farkları çok uzun değildir ama insan ileri gidiş bekliyor değerlerde. Parmak izi bu konuya takıntılı biri iseniz siyahlarda belli açılardan bakıldığında çok belli oluyor, gümüş bu konuda daha iyi. Face ıd hep ön yargı ile yaklaştığım bir konuydu lakin yılların parmak izi okuyucusuna karşı büyük bir yenilgi olmadığını ilk kullanmaya başladığım dönemde bile hissetmiştim görüşlerim halen aynı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Katibim kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun bizim cihazımız iyi. Gümüş rengini çok beğeniyorum uzun yıllardır hep siyah almama rağmen. O konuda beni tatmin etti. Özellikle partlatılmış paslanmaz çelik muazzam. İşte bir tek sarjı biraz daha iyi olabilirdi gibi. Günü rahat çıkartıyor ama 8 Plus gibi bir pil performansı beklerdim kendisinden. Face ID yanlış açılardan baktığımızda açılmamazlık yapabiliyor bazen. Onun dışında sorunsuz ve seri çalışıyor. Genel olarak memnunum. 2 haftadır kullanıyorum inşallah sorunsuz kullanırım.
  • Arkadaşlar X 'i iade ettiğim için elimde kalan kılıfı satmaktayım.(Fiyat 40 TL kargo bana ait sıfırından farkı yok) Bana göre incelik koruma oranını en iyi tutturan kılıflardan bir tanesi.

    http://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-x-kilif-liquid-air-armor-black-057cs22123-pm-HB000007VZVQ
  • BekirTemel B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,



    Batarya performansının note 8 den daha kötü olduğunu mu anlamalıyım deneyiminizden?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdem1903

    Merhaba,



    Batarya performansının note 8 den daha kötü olduğunu mu anlamalıyım deneyiminizden?

    Merhaba, note 8 ile kafa karıştıracak bir karşılaştırma yapmak istemiyorum çünkü ios etmeni arka planda daha az şarj tüketen bir cihaz halini aldırıyor x e ve tabii ios 11 in halen tamamlanmakta olan bir yazılım olma durumunu gözden kaçırmamk gerekiyor tüm bu durumlar note 8 iyi yada x iyi yorumu yapmamı engeller, note 8 iyi desem başım ağrımaz x iyi desem yine aynı şekilde, tek kesin denebilecek durum aralarında kayda değer bir farkın olmayacağı batarya konusunda aynı şartlar altında kullanılırlar ise, lakin 10.2.1 sürümlü bir 7 plustan iyi değil şuan, bunun sebepleri de belli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirTemel -- 15 Aralık 2017; 14:04:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar androidden bu telefona geçeceğim yarın.Sormak istediğim şey şu.Whatsapp gruplarım gitmez değil mi?
  • Batarya performansına laf edilmiş ama ben gayet memnunum... Bu ekran goruntusunu aldigimda %7 şarjım daha vardı üstelik! Sadece oyun oynamadım, onun harici her şeyi yaptım.






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok.

    Arkadaşlar androidden bu telefona geçeceğim yarın.Sormak istediğim şey şu.Whatsapp gruplarım gitmez değil mi?

    Gıtmez hocam

    Gruplar whatasappın sıstemınde yer alır. Hangı telefonda veya ısletım sıstemınde acarsanız acın gelırler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tidus

    Çok aşırıya kaçacak şekildeyse apple a götürüp değiştirmeyi deneyin, belki değiştirirler.
    Nadir oluyor ise herkeste olan şeyler.

    günde 3-4 kez oluyor.

    sinir bozucu bir durum.

    apple zorlu'dan güç bela haftaya randevu alabildim.

    içerisi devlet hastanesi gibi , millet sırada bekliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.