Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (585. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BVBLİFE Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.214
Cevap
305
Favori
873.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • stranger3458 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hızlı çözülmesi dileğiyle.
  • Murat ÖZDAĞ kullanıcısına yanıt
    Yapa da aynı yerde santralde ama farklı cihaz (telekomun cihazı değilde turknet in cihazı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgi ve alakanıza teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stranger3458 -- 9 Ocak 2019; 16:51:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Evet tahmin ettiğim gibi. daha önce aktif altyapı yazıyordu şimdi kaldırılmış. TurnetDestek portun bitmiş olduğunu söyledi.
  • İyi günler. Beyler. 2 ocakta kayıt yaptık kurulum ekibi için bugüne anlaştık. Yani çarşamba gününe. Ancak ne arayan var ne soran. Müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkğn değil. İnternetten başvuruyu 2 ocakta yaptığımda tt çalışanı aradı ve eve telefon hattını açmaya geldi. Biraz önce kendisini aradım tekrar ve bize internet bağlanacak bilgisi gelmedi o yüzden port açmadık bilgi gelecek ondan sonra açacağız dedi. Bu ne şimdi? Daha bilgi gitmrmiş ama kurulum için bugüne sözleştik. Olumsuz yorumlara bakmadım başvuru yaptım. Şimdiden pişman oldum. Daha dönüş yapan da yok şu rezaletr bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbit internetim var yalnız ben bunun ancak 5 mbitini falan kullanabiliyorum. cgn den dolayı. bu cgnden cıkarabilir misiniz beni. belirli saatlerde genel saat 19 ile 01 arası internet aşırı yavaş oluyor.
  • Hayırdır bugün yurtdışı fişini erken çektiniz? Hergün akşam 21:30'da gidiyordu bugün 20:30'da gitti. Yine 120ms'lerde ping. Bundan sonra devamlı böyle olacak heralde.

    @TurkNetDestek
  • Bilgi almak için Türknet'i aradım port yok dedi. Türk Telekom kullanıyorum aynı bu hattan bağlanmıyormu? Port durumunu tam anlatabilirmisiniz.
  • 3 gündür net bağlantım yok arıza kaydı olusturdum hala bir çözüme ulaşamadık bu gidişle sizinle bağları koparacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 2sinde geçiş başvurusunda bulundum. Bugün taahutun son günü ama hala geçiş tamamlanmadı. Bugün tamamlanır mı acaba sayın turknet. Lütfen kontrol Edip tarafıma dönüş yapar mısınız? Yoksa başlamadan bitirelim bu macerayı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın turk net yetkilisi,
    Cevap yazmayacaksın neden buradasın? Neden insanların boş vaktini alıyorsun?
    Ne işe yararsın sen?
  • TurkNetDestek özelden size bilgilerimi gönderdim kontrol edip yardımcı olabilecekmisiniz? Teşekkürler.
  • 3 gündür internet, 10 güne yakında telefon kesik. Açılan destek talepleride bir işe yaramıyor en sonuncusuna cevap bile verilmedi. Geçen ayda 9 gün internet kesilmişti. Telefonun çalıştığı zamanlar zaten çok az. Kardeşim de turknet kullanıyo aynı sorunlar ondada var. Evet fiyatlar uygun ama kullanamadıktan sonra birşey ifade etmiyor. Turknete geçmeden önce iki kere düşünün.
  • TurkNetDestek özelden size bilgilerimi gönderdim kontrol edip yardımcı olabilecekmisiniz? Teşekkürler.

    4 Ocak'ta internet başvurusu yaptım, 5 ocakta Telekom ekipleri hızlıca geldi bağlantıyı hazırladı, öncesinde ADSL görünen bağlantımızı düzelterek VDSL yaptılar. Ancak ben TurkNet e ulaşıpta ADSL olarak girilmiş internet paketini VDSL olarak bir türlü değiştirmelerini sağlatamıyorum. İletişime geçebilsem VDSL modem araştırması yapacağım ve VDSL modem alacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackeyes38 -- 10 Ocak 2019; 12:2:53 >
  • Tam 6 gündür internetim ve ev telefonum yok(hattım kapatılmış aradığım zaman böyle yazıyor) teknik destek sadece ilgileniyoruz yada saha teknik ekipe yönlendirdik ama birşey olduğu yok 6 gün içerisinde dalga gecer gibi 2 defa tamir oldu dendi böyle bişey olmadı bugün sonkez olarak evinize gelmişler bakmışlar dediler böyle bişey de yok bu kadarda saçma sözde destek olamaz @TurkNetDestek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin işiniz gücünüz yalan olmyş. Müşteriyi çekinceye kadar buradan şirin şirin ilgilenmeler falan. Aktivasyon başlayınca ara ki bulasın [:o. Dün gelmeleri gereken ekip hala yok ortada. Online işlemlerden mesaj yazıyorum gene cevap yok BU MU SİZİN MÜŞTERİ ANLAYIŞINIZ!!!! ALMAYIN ALDIRTMAYIN!!!! İLK GÜNDEN PİŞMAN EDİYORSUNUZ. İPTAL EDECEM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • throck002 T kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde benimde telefon hattım ve internetim 6 gündür yok. Sistem hatasından dolayı kapatılmış dediler, tekrar satış işlemi başlattılar. Böyle bir şeyle başka karşılaşan varmı? Çalışan bir hat bunların hatasından dolayı kapatılır mı ya böyle bir saçmalık duymadım arkadaşlar.
  • turstar T kullanıcısına yanıt
    Kapatıldı mı arza mı bilmiyorum elimde ev telefonu ceviri sesi bakıyordum mal gibi kablolar dan en son acaba dedim ev telefonumu arızalandı bir numarayı arıyım dedim eski telefonlarda numara kullanımda değil yeni telefonlarda ise numara geceriz diyor artık kapatıldımı arza mı bilmiyorum

    Tek bildiğim kullancılarıyla dalga geciyorlar bu 6 gün içerisinde 2 defa tamir oldu dendi ama böyle bişey olmadı tabi ki bugün sabah aradılar evinize kontrol gelinmiş sorun yokmuş ne gelen oldu ne bakan oldu sorunda devam ediyor ya Türk net benimle işletiyor yada Türk Telekom türknet ve kullanıcıları işletiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • throck002 T kullanıcısına yanıt
    Ben araştırıp sorduğumda benimki komple kapatılmış şaka gibi. Bence sizinki de böyle bir olabilir bilginiz olsun. Ve hala bekliyorum korkum bulunduğum yerde port sorunu var. Bana port yok derlerse buyrun buradan yak. Direk mahkemelik konu olacak.
  • Benim de internetim bu akşam gitti ama enteresan olan herhangi bir sayfaya girmeye çalıştığımda turknet logosu ekrana düşüyor. Hiç değiştirmediğim halde kullanıcı adı ve şifresini kontrol ettim hiçbir sıkıntı görünmüyor. Acil işim den dolayı internete ihtiyacım var ama 3sefer haber vermeme rağmen kimse dönüş yapmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 583584585586587
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.