Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (441. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
39.313
Cevap
307
Favori
875.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turknet hizmetini 1 ay önce dondurmustum. şimdi başka bir adrese taşımak istiyorum ama online işlemlerde eskiden olan destek kaydı oluştur seçeneği şu an mevcut değil bende. hizmet donmuş olduğu için mi bu seçeneği göremiyorum acaba fikri olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lotr88 L kullanıcısına yanıt
    Evet nakil için öncelikle dondurma işlemini iptal edip hattı aktif Edip sonrasında nakil talebinde bulunmanız gerekmektedir diye biliyorum. Twitter üzerinden TurkNet Destek kullanıcısına yazıp bilgi alabilirsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • destek talebime bakılmıyor. hat taşıma işlemi yaptık 10 gün sürdü. intetnet hızım 1mbit i geçmiyor 100kbps ile indirme yapıyorum
  • 24 ağustos da sıfır abonelik başlattım arayan arkadaş boş port olduğunu hizmet alabileceğimi söyledi ve 2 saat sonra böyle mail geldihttps://i.hizliresim.com/dBannZ.png bu ne demek oluyor ? dün belgelerimi kargoya vermiştim tahmini ne zaman açılır internetim ?
  • TiqReGo kullanıcısına yanıt
    Prosedür mesajı belgeleriniz TurkNet e teslim edildikten sonra iş yoğunluğuna göre 36 saat içinde sisteme yüklenir ve adınıza Telekom a resmi başvuruda bulunulur. Başvuru onaylanıp size devre tahsis edilir bu devreye sinyal verilir aynı sırada size modem kurulumu için ADSL kullanıcı adı ve şifresi gönderilir. Aktivasyon bitmesine yakın kurulum hizmeti için randevu araması yapılır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Twich teki ve iptv'deki akşam saatlerindeki donma sorununu aşmak için, BetterNet VPN satın aldım. Bakalım akşam test edeceğim, faydasını görebilecek miyim acaba çok merak ediyorum.
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Eğer işinizi görmez ise statik ip yi deneyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TiqReGo kullanıcısına yanıt
    Selamlar, belgeleriniz elimize ulaştıktan 3-5 iş günü içerisinde aksi bir durum olmazsa hizmetinizi aktif hale getiriyoruz. bu süreçte bir sorun yaşamanız durumunda bana PM üzerinden ulaşırsanız size yardımcı olabilirim.
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sistem üzerinde açılan tüm kayıtlarla arkadaşlarım hemen ilgilenmeye başlıyor. İnternet hızınızın düşüklüğünün sebebini öğrenip, varsa bizim tarafımızdan yapılabilecek bir işlem hemen yapalım. Size yardımcı olabilirim bu konuda. Bana PM üzerinden bu sorununuzu yazıp GSM numaranızla birlikte PM iletir misiniz?
  • gokselbasol kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu işlemleri buradan da yapabiliyoruz. Tüm kullanıcılarımıza yardımcı olabilmek adına bu kanalda da elimizden geldiği kadarıyla işlem gerçekleştiriyoruz. Twitter ekibimizin iş yoğunluğu daha fazla artmasın
  • ysfigo kullanıcısına yanıt
    Selamlar, nüfus cüzdanı fotokopinizi ve iptal dilekçenizi faks ile göndermeniz gerekiyor. İptal birimimiz daha sonra sizi sözlü teyit için arıyor. Hizmetiniz iptal ediliyor. Eğer bu işlemleri yerine getirdiyseniz bana PM üzerinden hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numarası iletin. Ben iptal işlemlerinizi önceliklendireyim.
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, aktivasyon işlemlerinizin uzamasınız sebeplerinden biri de araya bayram tatilinin girmesi olmuş. Evraklarınız sisteme yüklendiğinden 3-5 iş günü sonrası hizmeti aktif etmeye çalışıyoruz. Eğer bu süreçte bir sorun yaşarsanız bana PM üzerinden ulaşın. Ben elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışayım.
  • Astroosman A kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bu güzel yorumlarınızı bizimle buradan paylaştığınız için teşekkür ederim. Sizinle PM üzerinden iyi bir iletişimimiz oldu. Aklınıza takılan tüm sorularınızı cevapladım sanırım Bir sorun yaşamanız durumunda bana nereden ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. İyi kullanımlar dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 😊 her zaman , skntilara anlık cozumler üretip keyifli bir muhabbet geçirdiğimiz için 😊

    Candir TURKNET

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Khaleesis kullanıcısına yanıt
    Selamlar, @gokselbasol'un dediği gibi sorun yaşayan kullanıcılar sosyal medya üzerinden bizimle daha çok iletişime geçiyor. Sonuçta sorun yaşamayan adam neden gelip buradan belirtsin ki... Herkesin altyapısı ve kablo kaliteleri bir değil. Bunları göz önünde bulundurun derim. Hizmetimizi biliyorsunuz ki taahhütsüz. İstediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Denemenizde fayda var. Tabii son karar sizin. Aklınıza bir şey takılırsa bana PM üzerinden ulaşın. Ben yardımcı olurum.
  • Astroosman A kullanıcısına yanıt
  • KMOjr K kullanıcısına yanıt
    Selamlar, sizinle PM üzerinden de iletişime geçmiştim. Evet çok haklısınız. Süreciniz beklenenden uzun sürmüş. Bu durum sizin kadar bizi de oldukça üzüyor. Ben arkadaşlarıma bire bir olarak sizin hizmetinizle ilgilenmeleri gerektiğini söylemiştim. Sizi yarım saat önce aramışlar ancak ulaşamışlar. Yarına ekip yönlendirmişiz. Öğlenden önce gelecekler. Bilginiz olsun. Bir durum olursa PM'den yazarsınız.
  • shortcut kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bayram tatili dolayısıyla ara mesajlar ve yorumlar gözümden kaçmış olabilir. Sizinle de sanırım iletişime geçmiştik. Yardımcı olabileceğim ve aklınıza takılan her şey için bana PM'den ulaşabilirsiniz.
  • letmax kullanıcısına yanıt
    Selamlar, tüm kullanıcılarımız için bu durum geçerli. Altyapınızın desteklediği hızı tabii indirimli olarak kullanabilirsiniz.
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Selamlar, yaşamış olduğunuz sorununuzu bana PM üzerinden detaylıca yazın. Ben tam olarak sorununuzu anlayabilirsem size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 439440441442443
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.