Şimdi Ara

The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.762
Cevap
50
Favori
95.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tühh beklentim HBO almasından yanaydı :(


    Amazon umarım yanıltır bizi, muhtemelen ciddi emek ve bütçe harcayacaktır diziye. Kanal için büyük bir fırsat, değerlendireceklerdir diye umuyorum
  • Amazon için iyi bir sükse olacak bu dizi. Tabi hakkıyla yapılacaksa. Filmlerinden önceki zamanda geçecek olması beklentiyi arttırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon'un elinde çöp olur. Warner Bros'un son hali içler acısı zaten.
  • Amazon 250m $ vererek satın aldı dizinin haklarını. 65 milyon Prime üye sayısının 80 milyonu geçmesi planlanıyormuş bu dizi sayesinde. Bütçe olarakta GoT'un senelik 100m $ bütçesini 150m $ ile geçmesi öngörülüyormuş.

    Edit: Toplam bütçe açıklandı 1b $. Efsane bir dizi olacak gibi gözüküyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 17 Kasım 2017; 5:29:21 >
  • Bütçe olarak şöyle bir haber var

    ''Amazon, diziye 1 milyar dolara yakın bir bütçe ayarlamış durumda''
    http://www.merlininkazani.com/yuzuklerin-efendisi-dizisinin-butcesi-belli-oldu-sinema-97887
  • The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - ) | Amazon


    üçlemedeki(2001) teknik kullanılacaksa ben varım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jouska -- 16 Kasım 2017; 23:29:41 >
  • Biraz buruk bir haber var ama çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Christopher Tolkien derneğindeki görevini bırakmış. Kendisi artık 93 yaşında olduğu için normal karşılıyorum ama umarım yerine gelecek kişi bu külliyatı saçma sapan şeylerle insanların karşısına çıkarmaz. Görevi ağustos ayında bırakmış ama yeni haberimiz oluyor. Umarım dizi GoT dizisinin son sezonları gibi basitleştirilmiş senaryo veya saçma sapan aşk, seks sahneleri ile doldurmazlar. Ama böyle bir şeyin Hobbit serisinde tutmadığı ortada
    http://kayiprihtim.com/haberler/edebiyat/christopher-tolkien-istifa-etti/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Kasım 2017; 11:59:52 >




  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Silmarillion daki tutumundan dolayı hiç sevmiyorum şu adamı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi görünce kötü bir yapım çıkması imkansız gibi bir düşünceye kapılmadım değil, Hikaye olarak ana seriye dokunmayacaklar sanırım çok doğru bir karar olmuş ama aradaki olayları nasıl anlatacaklar karakterleri kimler oynayacak merak etmeye başladım şimdiden.
  • İyi de kardeş filmler çok mu iyi uyarlanmıştı. Saçma olmuş bu açıklama bence. Çok büyük bütçe var dizi için ve doğru oyuncu seçimleriyle kaliteli bir seri görebiliriz. Hobbit serisindeki hataları yapmazlarsa sorun olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Kasım 2017; 23:2:25 >
  • Murat Sönmez Orta Dünya adlı bir kanal açmış. Middle Earth ile ilgili bilgilendirici videolar yapacağım diyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 17 Kasım 2017; 23:14:56 >
  • Christopher tolkienın istifası bence çok üzücü bir haber. Warner brosun ellerinden çıkan shadow of mordor ve shadow of war oyunlarıda ortada. Hepsi orta dünya üstünden para kazanma çabaları. Bu dizi kitapların ekseninden çıkarsa bu kocaman bütçe kimseyi memnun etmez. Umarım markaya değer bir şeyler yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LOTR çekmek için sağlam bütçe gerekir.Ve eminim ki bu dizi çıktıktan sonra GoT un esamesi okunmayacak.
  • Defalarca dedim yine söylüyorum . amazon bu işin altından kalkamaz elineyuzune bulaştırır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Ya kardeş ne saçma sapan konuşuyorsunuz yahu. Amazon diziyi tek başına yapmıyor. Daha çok finansını ve yayınlamasını sağlayacak. Film serisinde görev alan New Line Cinema ve Tolkien derneği de işin içinde. Hobbit serisindeki hataları yapmazlarsa sorun olmaz bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 18 Kasım 2017; 13:30:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tamam dizisini yapta bari sauronun hikayesini anlat şahsen film de sadece sauronun yüzüğü istediğini biliyoruz sauron hakkında hiç bir şey yok dizi sauronun hikayesini anlatsa bence izlenir ama lord of the ringsin aynısını diziye uyarlıyacaklar ise hiç yapılmasın hakaret olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes bütçeden bahsediyor parayla olacak iş değil bunlar arkadaşlar. PJ'in elinde parası vardıda noldu. Kaldı ki o adam ilk üçlemeyi çeken adam. O bile hobbit'i batırdı.

    Bekleyelim görelim. Ayrıca aramızda bilmeyenler var sanırım internette beğenmediğiniz şeyleri izlememe gibi opsiyonlarınız var. korkmadan kullanabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    Herkes bütçeden bahsediyor parayla olacak iş değil bunlar arkadaşlar. PJ'in elinde parası vardıda noldu. Kaldı ki o adam ilk üçlemeyi çeken adam. O bile hobbit'i batırdı.

    Bekleyelim görelim. Ayrıca aramızda bilmeyenler var sanırım internette beğenmediğiniz şeyleri izlememe gibi opsiyonlarınız var. korkmadan kullanabilirsiniz.

    Sorma hocam hobbit serisi komple fiyaskoydu
  • Boktan birşey çıkma olasılığı çok yüksek. Ama yapılacaksa bari P.J başta olsun o kurguda devam etsin izlenebilir olur diye düşünüyorum. Yada del toro olsun başkası kurtaramaz bu diziyi. Ben Got gibi dizi olsun istemiyorum lotr daki o havayı veremeyeceklerde o müzikleri, atmosferi, karakterleri vs çekmesinler daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz konulara genellikle gelenekçi ve tutuk yaklaşmam lakin her ne kadar kitap efsanesinin yanında çok ciddi hatalar yapsada PJ’nin yarattığı orta dünya üçlemesi benim hayatımın en ulaşılmaz noktasında ki kült seridir her yıl açar extented izler seriyi bitiririm özellikle de kışın sonra da açar efsane ve eskimeyen battle of middle earth’da edain mod ile bir kaç oyun atar orta dünya hazzımı gideririm şimdi böylesine muazzam bir dünyaya bu evrene bu sayılan üç firmanın da girebilecek olması beni tedirgin ediyor işin sonunda hayal kırıklığı bekliyorum :/

    Edit: ayrıca bu şirketlerin böyle bir girişimde bulunmasının tek nedeni şu an dünyayı kasıp kavuran game of thrones fırtınası dizinin inanılmaz bir kitlesi ve çok ciddi bir gelir getirisi var bu da şirketlerin başını döndürüyor tabi got ilk çıktığından beri hangi yapım ile sürekli kıyaslandığı da malum tabi(ki lotr serisinin yanından bile geçemez got) hal böyle olunca niçin böylesine bir olaya girişmek istedikleri ortada orta dünya hayranlığının bu seriye saygının göz ardı edilip tamamen piyasayı domine edecek bizim paramızı ikiye katlayacak bir dizi yapalım mantığı ile çekilirse bu dizi yine hüsran olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuxAeternaFB -- 19 Kasım 2017; 10:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.