Şimdi Ara

Singapur Havayolları otel odası konforundaki lüks kabinlerini tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Singapur Havayolları otel odası konforundaki lüks kabinlerini tanıttı

    15 - 20 saatlik uçak yolculuklarında ekonomi sınıfı koltuklarda seyahat etmek zorunda kalmak korkunç bir durum ancak ne yazık ki herkesin business veya first class uçma gibi bir şansı olmuyor. Mecburen birçok kişinin uzun süreli yolculuklarda buna katlanması gerek. Ödeyebilecek durumda olanlar için ise artık daha lüks seyehat seçenekleri sunulacak gibi görünüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Xiaomi'den bütçe dostu iki yeni telefon: Redmi Y1 ve Redmi Y1 Lite
    Singapur Havayolları kısa süre önce Airbus SE A380 uçaklarında kullanıma sunulacak en yeni lüks kabinini tamamladı. Yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğiniz gibi büyüklük ve sunulan olanaklara baktığımızda bir otel odasından farksız olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

     

    Singapur Havayolları otel odası konforundaki lüks kabinlerini tanıttı

    Tam boy yatak, çift banyo ve lüks deri koltuklar


    Lüks kabin hizmeti aslında tam olarak yeni sayılmaz. Emirates ve Etihad gibi havayolu şirketleri tarafından müşterilere bir seçenek olarak sunulsa da Singapur Havayolları CEO'su Goh Choon Phong, hayata geçirdikleri bu son yeniliğin rekabetle bir ilgisinin olmadığını ve kendilerini rakiplerle kıyaslamadıklarını söylüyor.

     

    Singapur Havayolları otel odası konforundaki lüks kabinlerini tanıttı

    Havayolu şirketi, uçakta bulunan lüks kabin sayısını 12'den 6'ya düşürmüş durumda. Bu da tam boy yatak ve Poltrona Frau deri koltuklar gibi daha büyük ve daha konforlu eşyalar yerleştirmek için daha fazla alan yaratmış. Banyoların standardı yükseltilmiş, çift banyonun birinde normal evlerdeki gibi tezgahlı hilton lavabo bile var. Şirketin ne kadar masraf yaptığı açıklanmazken lüks kabinlerin önümüzdeki ay hizmete sunulması bekleniyor.



  • Bu biletler "FIRST CLASS" diye geçer.


    Ha, tek gidişi 20-25 bin USD'yi bulabilir.


    Ha, bizınız kılas ile aralarında bir fark kaldı, o farkla çok iyi oldu.

  • 20 saatlik uçak yolculukları için bizim paramız ekonomi sınıfına yetmez (adının ekonomi olması da ayrı bir mesele zaten) adamlar "bu zenginleri az soyuyoruz" diyip bu konsepti bulmuşlar Şaka bir yana keşke herkes bu şartlarda seyahat edebilse...

  • editörün "seyehat" yazması harika bir şey ya
  • bilet fiyatları ne kadar olur acaba :) ?
  • Aklıma nedense axe parfüm reklamı geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hikayeye göre first class koltukların tamamı satılırsa, diğer bütün sınıfları ücretsiz uçursalar yinede zarar edilmiyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilincarslan91 -- 12 Kasım 2017; 19:31:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten singapur havayollarinin hali hazirda suite sinifi var. Ustte elemanin yazdigi gibi first class ile ayni "fiyatlandirma" uzerinden satiliyor.

    Ha ama soyle bi farki var sadece A380 ucaginda 12 tane mi ne destinasyonda kullanabiliyorsunuz. Yani oyle parasini vereyimde ucayimda olmuyor. Anca iste Londra-Singapur arasi gibi bir yerde bunu adam akilli kullanabiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.