Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.039
Cevap
79
Favori
258.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Benim seninle ilgili bişey merak ettiğim yok.Hayatımda oyun oynamadığımı iddia ediyosun,cevap verdim.

    Arcade oyunların 3d versiyonuymuş,açık dünya oyunlara hakaretmiş,yapay zekası en kötü oyunmuş,13 yaşındaki ps fanboylarının oyunuymuş...Sen bu oyunu oynamamışsın bile büyük ihtimalle,takılı kaldığın oyunlardan fazla puan aldığı için zoruna gitmiş.

    Biraz Japon kültürünü,Moğol kültürünü araştır,eski samuray filmlerini izle,Marco Polo'yu izle...Göremediğin o ince ayrıntıları fark edince sen de hayran kalır,oyunu alıp lethal zorlukta oynarsın.Hem yapay zeka da gayet yerinde olur böylece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 29 Ağustos 2020; 3:19:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gündür aralıksız oynuyorum her görevi en ice ayrıntısına kadar yerine getiren biri olarak farkettiğim Teknik Eksiler
    Açık dünyada önümüze çıkan moğul grupları aslında yolumuzun üzerinde heykel gibi donmuş vaziyette bizi bekliyorlar biz belli bir mesafe yaklaşınca hareket etmeye başlıyorlar.
    nerde olursak olalım tuşa basınca atın yanımızda spawn olması
    atla birlikte uçurumdan yuvarlandıktan sonra atın hiç birşey olmamış gibi direkt ayağa kalkması
    atı kesmek isterseniz at korkup kaçmıyor diğer atlarda heykel gibi sabit yerlerinden hiç ayrılmıyorlar
    moğul çeşitliliği az hep aynı şeyler tekrar tekrar üzerinize geliyor.
    evlerin modellemedileri tek düze
    R2 tuşu oyundaki herşeyi R2 ile yapıyoruz bazen yerine göre karakter saçmalayabiliyor verimsiz bir çok özellik var hiç kullanmıyorum kullanamıyorum
    ıslık çalan geyikler rahatsız edici
    açık dünyayı keşfettirecek jiç bir şey yok
    açık geniş bir alanda daireler çizin aynı yerden her geçişinizde aynı benzer olayları tekrar tekrar yaşıyorsunuz
    hikaye içersinde karakter jin sakayi çok saf hatta su katılmamış saflıkta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kingofbet K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle dostum. Marvel’in 10 dakika dahi katlanılamayacak filmleri var hepsi maşallah 8-8.5 diye gidiyor.
    Bu oyunun açık dünya olması başlı başına saçmalık olmuş. Yan görevler bu yüzden saçmalık ötesi. 1000 kişinin geçtiği yolda ayak izi takip edip adamı 200 metre ötede buluyoruz her görevde.
    Adamımız Loot yaparken elini bile uzatmıyor. AC oyunlarında bile bu detayı atlamıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maria volonte M kullanıcısına yanıt
    Siz de zorlama eleştiri yapıyorsunuz.

    Oyunda duran dinlenen gruplar da var,gezen gruplar da..Bölgeden uzaklaşıp geri dönerseniz farklı bi grup spawn olabiliyor waypointler üzerlerinde.O an spawn olan gruplara denk gelip,'biz görünce hareket etmeye başlıyorlar' diye yorumluyorsunuz.

    Nerede olursak olalım atı çağırınca yanımızda spawn olması diye bişey yok,çatıda kulede vs. çağırın bakalım geliyor mu?Dağda,tepede,Çayır çimende çağırınca gelir.Bu her oyunda var witcher,assassin's creed..Amacı,oyuncu sıkılmasın istediğinde hızlı gitsin.Bu mantıkla fast travel da olmaması lazım oyunlarda.

    Ben atıma yanlışlıkla kılıçla vurduğumda kaçıyor,sizinki nasıl kaçmıyor bilemedim.

    Moğol çeşitliliği az geldiyse eşkıyalar,roninler de var.Direk dövüşemesek de act3 gizlilik bölümlerinde samuraylar var.

    Oyunu bitirdiğimden beri 2 haftadır oynamıyorum.Hatırladığım,çok yüksekten düşen at kalkamıyordu.Yine de o kalkamama sınırı biraz daha indirilebilirdi.

    1200lü yıllarda ufacık bir adada villa,rezidans vs beklenemez zaten.2020de köylere gidin şu an köylerdeki evler bile birbirlerine benzer tekdüze.

    Oyunda 4 farklı kılıç tekniği,bir sürü vuruş şekli,yay,sis,zaman yavaşlaması,parry,dodge bir sürü şey varken R2yle herşeyi yapabiliyorsanız tebrik ederim.

    Açık dünyayı keşfettirecek farklı kılıçların bulunduğu sütunlar,şiir noktaları,kaplıcalar,tapınaklar,bannerlar,hikayenin derinine inmek için moğol yazıtları.. birçok şey var.Bunun haricinde sırf fotoğraf çekmek için bile gezilir.

    Daire çizerek benzer olaylarla karşılaşmak nedir onu da anlayamadım,kodlarla yapılmış bir oyun sonuçta.Gerçek hayat değil ki sürekli durmadan farklılaşsın.

    Saf dediğiniz karakter bir samuray,önce biraz araştırmanızı tavsiye ederim.Ayrıca,birçok görevde yan karakterlerin anlattığı hikayeleri,onların kararlarını sorguluyor.Bence saflığı karıştırıyorsunuz.Saf olsa zaten Ghost'a dönüşmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 29 Ağustos 2020; 10:11:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maria volonte M kullanıcısına yanıt
    Merhaba yorumunuzu büyük bir keyifle (!) okudum. Ben de bundan yola çıkarak oyunda gördüğüm bazı eksikleri paylaşmak istiyorum.

    Mesela bazı bölgelerde random olarak çıkan rehineleri kurtardığımızda bize nerede yakalandıklarını söylüyorlar. Bulduğumuz yer ile yakanlandığını söylediği yer , taksiyle 150 tl yazar. O moğolların da onu ordan bulduğumuz yere taşıyacak halleri yok. Çok saçma olmuş bu npc ler.

    Yine gittiğimiz bazı yerlerde halk gelip bize açlıktan kırılıyoruz diye veryansın ediyor. Ancak bulundukları evi arayınca erzak toplayabiliyorsunuz kendinize. Milletin rızkını yiyen bir karakteri kontrol ediyoruz yani. Allah belasını versin böyle samurayın...

    Bulunduğumuz haritadaki belediyecilik anlayışı çok kötü. Her yere heykel, anıt, mabet yapmışlar. Yollar çok bozuk. " Ama yol yabdı " bile diyemiyorsunuz..

    Yine bazı bölgelerdeki asma köprüler yıkılmış ve buraları elimizdeki halatla tırmanmak durumunda kalıyoruz. Koskoca Japonya , teknoloji devi diyoruz ama 2 tane yürüyen merdiven koyamamışlar oralara. Yazıklar olsun..

    Düşman çeşitliliği beni da rahatsız etti dediğiniz gibi. Moğol tarafını bilmiyorum ama sonuçta japonya ya bağlı bir adayı işgal etmişsiniz. Orada kullanılan silahlardan bazılarını ele geçirip bize karşı kullanabilirlerdi. Mesela ilk aklıma gelenler ; Arisaka piyade tüfeği ve type 100 smg gibi. Burda yapımcılar biraz kolaya kaçmışlar.

    Bir şikayetimde oyunda elbiseler için kullanılan seçilebilir renklere. Ülkemiz işgal altında kalmış, siyah gri gibi koyu ve hüzün içeren tonlar yerine, rengârenk kumaşlardan yapılmış elbiseler eklemişler. Yastamıyız yoksa düğüne mı gidiyoruz belli değil.

    Oyunda belli bir alanda döndüğünüzde hep aynı şeyler oluyor demişsiniz, sıkı bir assasins creed fanı olarak demek istediğinizi çok iyi anladım. Mesela ac unity de dönmeye başladığınızda bir süre sonra fransız ihtilali oluyordu. Aynı şeyi ac revelations ta yaptığınızda Yavuz Sultan Selim tahta çıkıp , Mercidabık savaşını yapıyordu. Bu oyunda hiç bir tepki yok maalesef

    Ayrıca oyunun senaryosu da beni hiç içine çekmedi. Şahsen dayım olmadığı için midir bilmiyorum ama benim dayım esir düşse bu kadar zahmete girmezdim. Bu konuda yapımcılardan alternatif bir hikaye güncellemesi bekliyorum.

    Bunun dışında müzikleri de beğenmediğimi söylemem gerekiyor. Aşağıya linkini bırakacağım şarkı gibi , uzakdoğu motiflerini taşıyan ve insanı gaza getiren sesler duyamadım. Varsa yoksa metro çıkışında hep aynı melodileri çalıp, para koparmaya çalışan dilenciler gibi flüt çalıyoruz.

    Linkte bu ;https://www.youtube.com/watch?v=5iFR3wodIxg&feature=youtu.be

    Ayrıca yönettiğimiz karakterle ilgili de şunu söyleyeyim. Çok samuray filmi izlemiş biri olarak demeliyimki böyle samuray götü olmaz. Kaplıcaya her girdiğimizde sinirim bozuluyor..

    Son olarakta geyiklerin ıslık çaldığından bahsetmişsiniz. Sizde ıslık çalabiliyorsunuz. Belki bir dertleri vardır hayvanların? Hiç karşı ıslık çalıp ne yapacaklarını gördünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Witcher 3 ve AC:Odyssey'den sonra en keyif alarak oynadığım açık dünya oyunu bu. Dövüş animasyonlarıyla efekt ve ışıklandırmalarıyla tam bir görsel şölen sunuyor.
  • Genelde hiç bir oyunu yarıda bırakmam ama bu oyun beni nedense hiç sarmadı ve bıraktım. Açık dünya oyunlarını severim genelde, RDR2’yi hiç sıkılmadan oynamıştım. Ama bu oyunda bir tutukluk var gibi, evet açık dünya oyunu ama o özgürlük tadını alamıyorsun bir türlü. Birde sürekli diyalog diyalog baydı bir yerden sonra. Bazı kesim sever bazısı sevmez, bana hitap etmedi bu oyun. Ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez, zevkler ve renkler, boşuna tartışmayın yani..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    Biraz geç bir cevap olacak ama aynı kişi seslendiriyor. Siz ingilizce seslendirmene baktınız sanırım. Ayrıca One Piece'den Usopp, Buggy ve Blackbeard karakterlerinin seslendirmenleriyle başka animelerden de seslendirmenler mevcut.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalizma_26

    Genelde hiç bir oyunu yarıda bırakmam ama bu oyun beni nedense hiç sarmadı ve bıraktım. Açık dünya oyunlarını severim genelde, RDR2’yi hiç sıkılmadan oynamıştım. Ama bu oyunda bir tutukluk var gibi, evet açık dünya oyunu ama o özgürlük tadını alamıyorsun bir türlü. Birde sürekli diyalog diyalog baydı bir yerden sonra. Bazı kesim sever bazısı sevmez, bana hitap etmedi bu oyun. Ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez, zevkler ve renkler, boşuna tartışmayın yani..
    Benim icinde xbox in butun exclusive 'lerinden forza horizon da dahil daha keyifli zevkli bir oyun. Zevkler ve renkler iste kimsede benle tartismasin.




  • Oyunu bitirmeyenleri falan gördüm yapmayın arkadaşlar sırf finali için bile saygıdan bitirilir şu oyun,uzun zamandır bu kadar etkileyen bir final görmemiştim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dark-Samurai

    Benim icinde xbox in butun exclusive 'lerinden forza horizon da dahil daha keyifli zevkli bir oyun. Zevkler ve renkler iste kimsede benle tartismasin.

    Alıntıları Göster
    Herkes her şeyi beğense dünya sıkıcı olurdu zaten :D Fikir söylemek başka, fikrini empoze etmeye çalışmak başka. Oyun hakkında sen fikrini söylersin, ben fikrimi söylerim olur biter. Ama bu oyunu nasıl beğenmezsin/beğenirsin tartışması biraz boş oluyor zaten. Oyun bu sonuçta, keyif alan oynar almayan oynamaz o kadar. Bana hitap etmedi, ama bak senin oynadığın en güzel oyunmuş ne güzel :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kartalizma_26

    Herkes her şeyi beğense dünya sıkıcı olurdu zaten :D Fikir söylemek başka, fikrini empoze etmeye çalışmak başka. Oyun hakkında sen fikrini söylersin, ben fikrimi söylerim olur biter. Ama bu oyunu nasıl beğenmezsin/beğenirsin tartışması biraz boş oluyor zaten. Oyun bu sonuçta, keyif alan oynar almayan oynamaz o kadar. Bana hitap etmedi, ama bak senin oynadığın en güzel oyunmuş ne güzel :)

    Alıntıları Göster
    Aynen herkes hardcore oyuncu olsa herkes oyundan anlasa benim gibi sıkıcı olurdu.

    Evet ne guzel boyle bir oyunu temayi begenmek ve keyif alarak oynamak cok zevkli ve sansliyim. Senin adina uzgunum.




  • Oyunu fazla beklentiye girmeden oynayıp bitirdiğim için genel olarak memnun kaldım. Asla konsol aldırmaz ama konsol varsa oynayıp geçilir.

    Tek cümlede özetlemem gerekirse:

    Klasik bir ac oyununun japonyada geçen, daha iyi cilalanmış, Türkçe altyazılı hali.
  • Oyunu geçenlerde bir yayıncı oynarken denk geldim ve hoşuma gitti. Umarım bilgisayar için çıkarırlar da bende oynayabilirim :)

    İyi forumlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xImR0

    Oyunu geçenlerde bir yayıncı oynarken denk geldim ve hoşuma gitti. Umarım bilgisayar için çıkarırlar da bende oynayabilirim :)

    İyi forumlar dilerim.
    Allah' tan umid kesilmez. Insallah cikarda sende sony exclusive'lerinden mahrum kalmassin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redzepi

    Oyunu bitirmeyenleri falan gördüm yapmayın arkadaşlar sırf finali için bile saygıdan bitirilir şu oyun,uzun zamandır bu kadar etkileyen bir final görmemiştim.
    adamlar rpg sevmiyor gelmişler burada oyuna çamur atıyorlar. futbol sevmeyip futbolu maçını izledikten sonra maçı beğenmemek gibi git o zaman basketbol izle neyi seviyorsan artık.
  • Hiç bir infamous oyununu bitirememişimdir aynı firma ve yeni bir açık dünya oyunu. İnfamous gibi kendini tekrar ediyormu oyun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ike

    Hiç bir infamous oyununu bitirememişimdir aynı firma ve yeni bir açık dünya oyunu. İnfamous gibi kendini tekrar ediyormu oyun?
    Her oyunda oldugu gibi belirli bir hikaye ve dusmanlar var o hikaye uzerinden surekli dusmanlari kesip boss a ulasmaya calisiyon. Buda oyundan sogutuyor ve baydiriyor. Oysa hizimizi alamayip yan gorevlerin en azindan bir tanesinde mars a yolculuk yapsak ve ordaki uzaylilarida kesip boss a ulassak hic fena olmazdi. Tabi bu benim hayalim adamlar akil edemiyorsa benim sucum ne. Aslinda cok zeki bir insanim o kadar cok hayalim varki soylemiyorum. Kendileri akil etsinler. Sony e hep diyorum beni işe alin sizi iki gunde batirim pardon evrenin en buyuk sirketi yapim yok kalsin fazla zekilerle isimiz olmaz diyolar.




  • New Info on Ghost of Tsushima Legends (Menus, bosses, enemies, landscapes)



  • Oyunun omrunu uzatmak icin online coop getirmeleri ve bu icerikte ayni souls oyunlarinda oldugu gibi mini dusmanlardan sonra boss mucadelelerine arkadaslarinla girmek harika bir duygu olacaktir. Helal olsun.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.