Şimdi Ara

GHOST OF TSUSHIMA | PS EXCLUSIVE | TÜRKÇE | ANA KONU (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.039
Cevap
79
Favori
258.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İlk bölgedeyim tamam ama bu ilk bölgede neredeyse bütün skilleri fulleyeceğim. Katana’nın 2 geliştirmesi kaldı sadece. Daha 2 bölge var ve geliştirmesiz bir şekilde acayip sıkabilir. Yaptığım şeyler de yan görevler. Daha ilk bölgede bu kadar çılgın atıyorsa diğer bölgelerde oyun zorlaşmayacak mı yani? Ya da zorluk diye 5000 adamla mı savaşacağız tek başımıza. İyi ayarlayamamışlar maalesef. Açık dünya olması çok kötü fikir olmuş. Yan görevlerin seri olmayanları yine çok tekrara düşüyor. Pirincim bitti pirinç getir, kocam ormana gitti git bir bak vs. elbette oyun ilk bölge ile sınırlı olsa tamam ama diğer iki bölgenin de böyle devam edeceği kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    İlk bölgedeyim tamam ama bu ilk bölgede neredeyse bütün skilleri fulleyeceğim. Katana’nın 2 geliştirmesi kaldı sadece. Daha 2 bölge var ve geliştirmesiz bir şekilde acayip sıkabilir. Yaptığım şeyler de yan görevler. Daha ilk bölgede bu kadar çılgın atıyorsa diğer bölgelerde oyun zorlaşmayacak mı yani? Ya da zorluk diye 5000 adamla mı savaşacağız tek başımıza. İyi ayarlayamamışlar maalesef. Açık dünya olması çok kötü fikir olmuş. Yan görevlerin seri olmayanları yine çok tekrara düşüyor. Pirincim bitti pirinç getir, kocam ormana gitti git bir bak vs. elbette oyun ilk bölge ile sınırlı olsa tamam ama diğer iki bölgenin de böyle devam edeceği kesin.
    Sadece oyunun sonunda butun skiller acilsa ne yapacaksin. Oyunun sonunda kime yapacaksin actigin butun skilleri ölüleremi. Ha oyun cokmu kolaylasti o zaman bu adam gibi no damage oyna. Youtube ada yukle senle gurur duyak ustaaaaa. Bu arada bunlar baslangic daha butun skilleri ayni anda kullandigin epic combo videolari gelecektir. Cok iyiysen bu adami takip et.







  • Maria volonte M kullanıcısına yanıt
    Witcher orada eksik kalmış hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa koparma olayı hikayede ilerleyince hayalet duruşu açılıyor ve moğol liderini bu şekilde öldürünce doluyor veya hasar almadan 7 kişiyi kesmen gerekiyor bu şekilde aktif oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam bende sonradan öğrendim. Kafa koparma yok denilince video atmak istemiştim. :)
    Dün bununla ilgili Twitter'da birisi bu olayı yaptığında gayet güzel görünüyordu.
    İlerleyen bölümlerde daha farklı öldürme stilleri de oluşuyormuş.
  • Bakmaya doyamıyor insan. :)

  • Oyunda şu cutscenelere gerçekten anlam veremedim. Pek çoğunda iki kişi odun gibi duruyor karşılıklı konuşuyor ve cutscene öncesi ve sonrası siyah ekran giriyor. Sanki ilk assasins creed oyunlarında side quest alır gibi çoğu görevin sunumu. Oyunun kendisi güzel ancak nasıl bu kadar amatörce bir sunum şekli tercih edilmiş anlamak güç. Hayır bide infamous second sonda bile böyle bir olay yoktu. Bu neslin en çok beklenen oyunlarından biri tsushima artık pek çok oyunda cutsceneler kesilmeden siyah ekran girmeden akıcı bir şekilde devam ederken bunda hem siyah ekran girip üstüne karakterlerin odun gibi hazır ol duruşunda birbiriyle konuşmaları çok göze batıyor. Oyun gayet keyifli güzel bu saydığım şeyler tabii ki oyunu kötü yapmıyor ancak nedense oyun bana user scoredaki gibi 9.2 lik değil de 7.8 / 8 lik bir oyun gibi geliyor. Yine de son zamanlarda oynadığım en keyifli yapımlardan ancak 3 yıl boyunca beklediğim oyun bu değildi benim. Belki de ben beklentimi çok yükselttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 20 Temmuz 2020; 10:0:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koftehor1

    Oyunda şu cutscenelere gerçekten anlam veremedim. Pek çoğunda iki kişi odun gibi duruyor karşılıklı konuşuyor ve cutscene öncesi ve sonrası siyah ekran giriyor. Sanki ilk assasins creed oyunlarında side quest alır gibi çoğu görevin sunumu. Oyunun kendisi güzel ancak nasıl bu kadar amatörce bir sunum şekli tercih edilmiş anlamak güç. Hayır bide infamous second sonda bile böyle bir olay yoktu. Bu neslin en çok beklenen oyunlarından biri tsushima artık pek çok oyunda cutsceneler kesilmeden siyah ekran girmeden akıcı bir şekilde devam ederken bunda hem siyah ekran girip üstüne karakterlerin odun gibi hazır ol duruşunda birbiriyle konuşmaları çok göze batıyor. Oyun gayet keyifli güzel bu saydığım şeyler tabii ki oyunu kötü yapmıyor ancak nedense oyun bana user scoredaki gibi 9.2 lik değil de 7.8 / 8 lik bir oyun gibi geliyor. Yine de son zamanlarda oynadığım en keyifli yapımlardan ancak 3 yıl boyunca beklediğim oyun bu değildi benim. Belki de ben beklentimi çok yükselttim.
    dediğin gibi bu aslında biraz sıkıcı gibi gözüksede oyunun film gibi bir havası olduğu için bana çok olumsuz gelmedi. yani belki başka bir oyun olsa sıkalabilirdim ama oyun bir samuray filmi edasında olduğu için ikili konuşmalar falan güzel ilerliyor.
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Cutscene’ler çok kötü olmuş gerçekten. Diyalog da seçemeyince boş boş izliyoruz. Ana görevlerin iyi yapmışlar ama sanki yan görevleri son hafta yetiştirmeye çalışmışlar gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Görev içeriği olarak bir sıkıntım yok sadece o sunum şekli çok modern gelmedi bana. Şu destansı görevlere bittim ama. Yan görevlerden çok daha ilgi çekici geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suda yansıma olmaması ve suya girince az da olsa bir dalgalanma efekti fln olmaması çok göze batmıyor mu ya?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

    Cutscene’ler çok kötü olmuş gerçekten. Diyalog da seçemeyince boş boş izliyoruz. Ana görevlerin iyi yapmışlar ama sanki yan görevleri son hafta yetiştirmeye çalışmışlar gibi.
    Cutscene direction dediğimiz olayda Sucker Punch baya sınıfta kalmış. 1-2 animasyon vs. ekleselermiş keşke. Sadece NPC'ler de değil, Jin de odun gibi duruyor öyle tüm ara sahnelerde.
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Sen tüplü televizyonda oynuyorsan ne yapalım ? Thlou part 2 yi çıkar çıkmaz aldım oynadım bitirdim. Konunun thlou2 ile alakası yok nereden tuttun çıkardın enteresan. Ps3 seviyesinde olduğunu düşünüyorsan ya göz doktoruna git yada tüplü televizyonu bırak en azından 1080p led al bi tane onu da yapamam diyorsan oyun işini bırak sen de rahat et oyun dünyası da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun genel olarak grafikleri güzel ancak kaplama kalitesinin düşük olduğu pek çok yer var. Zaten youtubeda teknik analiz yapan kanallar da aynı şeyi belirtmiş. Ps3 grafiği demek biraz abes kaçar açıkçası ancak oyunun kaplama kalitesinin yer yer düşük olduğu bir gerçek. 4k tv de oynuyorum hdr açık bir biçimde. Işıklandırmaları harika oyunun. Zaten renk paleti ve ışıklandırmadan dolayı hepimizin ağzı açık kalıyor grafiklerden dolayı değil. Tablo gibi yapmış adamlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devmanetihad

    grafikler bazi yerlerde ps3 seviyesinde. Last of us 2 oynamadin herhalde? bu neslin tek next-gen oyunu TLOU 2 dir

    Alıntıları Göster
    yok artık abi ya saçma sapan yorumlar yapmayın lütfen. tamam oyunun konusunu falan geçtim de grafiklerine şu yorumu yapmak cidden acımasızlık ya.
  • Bok bulucam diye oynamayın arkadaşlar yoksa hiçbir şekilde yaptığınız işten veya oynadığınız oyundan zevk alamazsınız. Grafik olarak bence texture kalitesi oldukça iyi yer yer göze batan yerler var ama az sayıda. Su yüzeyi ve yansıma kalitesi yetersiz, dağ taş bitim yerleri özenilebilirmiş diğer kalan yerler gayet yeterli. Bu makinenin içinde 7000 TL lik RTX 2080 yok limitleri belli bu limitlere rağmen harika görünüyor.

    Beni tek endişenlendiren daha ilk bölgede skilleri ve silahları fulleyerek oyunun çok kolaylaşacağı. Şuan bazı yerlerde heleki kalabalık geldiklerinden çok güzel tadında zorluyor ama ileride ne olur bilemem, açık dünya oyunlarında genel bir problem işte. The witcher 3 de çok yaşamıştım bu durumu en zorda bile full setleri tamamlayıp ve yan görevleri abanınca çıtır çerez olmuştu oyunun son yüzde 40'ı neyse sonra biraz düzeltiler Lv Scaling özelliği ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 20 Temmuz 2020; 12:10:24 >
  • Dark-Samurai kullanıcısına yanıt
    İyiki üslubunu bozmuysn ayıp yakışmıyor böyle kelimeler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    Evet ben de yan görev abanıp dağ taş gezdim şu an achilles gibiyim 20 kişiyi pat pat alıyorum hard a alcam bu gidişle. Gerçi normalde bile ufak dikkatsizlikleriniz olursa canınız bir anda gidiyor. Fakat azim puanı da çok fazla olunca sürekli can basıp duruyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Bı tane nazarlik var adada bir tapınakta kendi kendine can basiyor canin azalınca uzaklaş çatışmadan tekrar saldir sonra

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Normalde açman hata hemen Hard a alıyorsun oyunu ben şuan baya zevk alıyorum zorluğundan ama işte başında sayılırım.
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.