Şimdi Ara

AC Origins Türkçe Yama YAYINLANDI! [AnimusProjesi.com] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.822
Cevap
57
Favori
149.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @obasar84

    Maalesef var ama tınlayan yok. Herkes çıksın da oynayalım derdinde. Birde "Çıkınca bağış sayısı artar" diyen ekip var. Bu işleri az çok bilen biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, evet çıkınca artar ama 10 değilde 50 kişi olur. 100'ü görebileceğine bile ihtimal vermiyorum.

    Said ve ekibinin ne kadar uğraş verdiğini tahmin edince, 3-5 kişinin bağış yapmış olması çok üzücü kaçıyor. Ondan birkaç kere dile getirdim. Ve sayı artmazsa dile de getirmeye devam edeceğim. Yarın bu adamlar; "Bu kadar bedava uğraş yeter. Kendimizi yıpratıp duruyoruz." deseler kim ne diyebilir. Hele hele de "Reklam koyun siteye tıklanır" tayfası var ki sorma gitsin.

    Bence bu konuyu takip eden herkes üstüne düşen sorumluluğu yerine getirmeli ve en düşük seviyede olsa üyelik almalı. Ayda 1$'ın kimsenin kesesine dokunacağını sanmıyorum. Biraz bilinçli olmalıyız.




  • Valla son yamalarımızı indiren 60.000'den fazla tekil kişi var. Ben bunların %1'den bile daha düşük bir sayı olarak 500 bağışçı hedefi verdim başka oyunları çevirmek için, ki gerçekten 500 bağışçımız olsa çevirmenlere de para ödeyeceğimiz için size en çevirilmez denebilecek oyunu bile çok kısa sürede çevirip sunabiliriz.

    Benim kafamda böyle community destekli bu işi yarı-profesyonel (yani hem iş, hem hobi gibi. kaliteyi kastetmiyorum.) yapan bir ekip kurmak var. Ama ortada bizi destekleyecek bir community yoksa, bizim de zaman ayırmamız gereken işimiz gücümüz, okulumuz, ailemiz vs. var. Yine bir hobi olmaktan, boş vakitlerde zaman ayırmaktan öteye geçmez yaptığımız iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 4 Ocak 2018; 17:32:38 >
  • PATREON YERİNE İBAN ATSANIZ VE UĞRAŞMAK İŞİNİZE GELİRMİ BİLMEM KİŞİYE ÖZEL.YAPSANIZ NASIL YANI



    DEMEK İSTEDİĞİM MİSAL MAHMUT YANAL SANA 10 TL VERSİN BU KİŞİLEREDE YAMAYI PAYLAŞ ŞİMDİ AYLIK 1 DOLAR ÇOK DEĞİL EYVALLAH AMA ÖDEYENDE YAMAYI ALACAK ÖDEMEYENDE ÖDEYEN ENAYİ Mİ OLACAK ÖDEMEYEN BRDAVA MI ALACAK İMKANI OLAN OLMAYAN İÇİN BEDAVA YAPMIŞ OLABİLİRSİNİZ EYVALLAH 1 DOLAR YERİNE 10 TL VERELİM ŞİMDİ YAMA Bİ KERE ÇIKACAK BELKİ.BİR DAHA ASSASSIN SERİSİ ÇIKMAYACAK O ZAMAN SÜREKLİ 1 DOLAR ÖDEMEK DE MANTIKLI DEĞİL ONUN YERİNE 10 AL SONUÇTA OYUNU ALAN HERKEZ YAMAYI KULLANACAK DAHA FAzla. KAZANIN BİRAZ UZUN YAZDIM FARKINDAYIM EMEĞİN KARŞILIGI 1 DOLAR DA AZ 10 YADA 20 _SİZE KALMIŞ KAZANCI DAHA HIZLI DAHA FAZLA ALIN OLMAZMI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saidsrc

    Valla son yamalarımızı indiren 60.000'den fazla tekil kişi var. Ben bunların %1'den bile daha düşük bir sayı olarak 500 bağışçı hedefi verdim başka oyunları çevirmek için, ki gerçekten 500 bağışçımız olsa çevirmenlere de para ödeyeceğimiz için size en çevirilmez denebilecek oyunu bile çok kısa sürede çevirip sunabiliriz.

    Benim kafamda böyle community destekli bu işi yarı-profesyonel (yani hem iş, hem hobi gibi. kaliteyi kastetmiyorum.) yapan bir ekip kurmak var. Ama ortada bizi destekleyecek bir community yoksa, bizim de zaman ayırmamız gereken işimiz gücümüz, okulumuz, ailemiz vs. var. Yine bir hobi olmaktan, boş vakitlerde zaman ayırmaktan öteye geçmez yaptığımız iş.

    peki son durum nedir destek geliyor mu ?




  • Muhçet35 M kullanıcısına yanıt
    istediğiniz ay yamaya bağışı kesersiniz (mesela bu yama çıkınca kesebilirsiniz) ama devam etmeniz başka oyunlarında Türkçeye bu ekip tarafından çevirilmesi demek olacak ki Taner'e katılmadan edemiyorum sizin gibi düşünenler oldukça sürekli bağışçıların 100'ü görebilme ihtimali olmaz. bağış dediğiniz şey alacağınız şeyi ve kimin yararlanacağını düşünmeden yapacağınız şeydir. adı üzerinde bağış. sizin verdiğiniz para ile başkaları oynayınca neden enayi olacaksınız ki? mesela benim ve diğer bağışçıların verdiği para ile siz bu kafayla bağış yapmayıp yama çıkınca oynayacaksınız biz enayimi olacağız?!
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    8 kişi sende gelirsen 9 olacak :P
  • hocam rica ediyorum bi iban ekleyin ilk mesaja birde düşüncelerinizi ilk mesajda ve daha cok dile getirirseniz 500 kişiyi bile geçicegimizi düşünüyorum birde bi bağış göstergesi gibi bişey yapsanız çok iyi olur atıyorum çevirebilceginiz bir oyun mesela mass effect andromeda gerekli miktar 3000tl mi yada dahamı fazla ona ait bir bilgilendirme barı olsa atıyorum işte bağış durumu yüzde 40 fln oldu diye gözükse bence insanları bağış yapmaya teşvik eder



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrk35k -- 4 Ocak 2018; 20:51:33 >
  • @ozgrk35k

    Aynı bankalar arası havale bile 1$'ın üstünde ücret kesiyor???? Tek tıkla 1$ bağışlamak varken nedir bu Iban ısrarı. Hayır eklese ne olacak?? 5 Kişide oradan bağış yapar eder sana 8 bağışçı +50 TL.
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Haklısın bı yana ama ben ödeme taraftarıyım.1 dolar değil 10tl olsun daha faZla kazansınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi bana Yardimci Olabilirmi Hikaye Bazinda Oynamak İstiyorumda.

    Seriyi Bana Hikayeye Göre Listeyebilecek Arkadaş Varmi ? İstanbuldan Sonra Bostondaki Sahneye gectim. ASil Soru 3.Seriden sonra Hangisini oynamam lazim.. Bana Liste yaparsaniz sevinirim.
  • konu sahibi arkadaşım enpara.com da hesabım var o nedenle bana eft ücretsiz. bir ıban ver oraya tl bağış yollayayım. rica etsem ekler misin? 10 tl yollarım. 1 dolardan 2-3 aylık bağışa eşdeğer olur. bittikçe yenileriz. alternatif olarak dursun. saygılar:)
  • tekrar edeyim. ben bağış yaparım ancak bu oyun için değil. değerinden satılsa yada korsanı çıkmış olsaydı illaki yamaya destek olurdum ancak bu haliyle malesef. indirimli hali bile 145 lira olan oyunu asla satın almam.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Assassin's Creed: Revelations
    Assassin's Creed III
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Assassin's Creed: Unity
    Assassin's Creed: Rogue
    Assassin's Creed: Syndicate

    Sıralama bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: R-10

    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Assassin's Creed: Revelations
    Assassin's Creed III
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Assassin's Creed: Unity
    Assassin's Creed: Rogue
    Assassin's Creed: Syndicate

    Sıralama bu şekilde.

    Assassin's Creed
    Assassin's Creed II
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Assassin's Creed: Revelations
    Assassin's Creed III
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Assassin's Creed: Unity
    Assassin's Creed: Rogue
    Assassin's Creed: Syndicate

    Hocam Cok araştirdim bazi Arkadaşlar Unity'i Black fragdan Önce Oynamam icin tembihledi Konu Senaryo alakasi ile baglantisi varmi.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    Senaryo ile bir bağlantısı yok.Sadece Rogue senaryodaki boşlukları dolduran bir oyun.Siz bu sıralamadan çıkmayınız.
  • Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler.

    Herkesin güzel fikirleri var, çoğunu zaten biz de denedik. Patreon şu ana kadar en iyi çalışan yöntem oldu. Iban vermeye şundan dolayı sıcak bakmıyorum: Takibi zor, kim ne kadar verdi, ödülü nasıl verilecek vs. bunlar için ayrı bir kontrol mekanizması geliştirmek zorunda kalırız. Patreon hepsini içinde barındıran bir sistem. Örneğin yama 3 dolar ve üstü bağışçılara 1 ay önceden verilecek. Patreon'da bir gönderi atıp linki koyuyorsunuz, altında da 3 dolar ve üstüne göster seçeneğini seçiyorsunuz ve bitti gitti.

    Bağışçıların artmamasında bizim henüz agresif olarak bu sistemin "reklamını" yapmamış olmamızın da payı var aslında. Belki dediğiniz gibi AC haricinde çok popüler ve zor bir oyunun çevirisi için hedef koysak her yerde paylaşsak o sayıyı buluruz ama şu an elde zaten bir proje olduğu için ikincisinin sözünü şimdiden vermek istemiyoruz. Ama belli olmaz. Yamanın çıkmasının bağışçı sayısına çok etkisi olacağını sanmıyorum çünkü ben Nisan 2011'den beri yani neredeyse 7 yıldır bu işi yapıyorum. Ekipte bu işte benden bile eski olanlar var, şu an aktif olan gönüllü çeviri ekipleri içinde en eskisi biziz. Sayısız yama çıkardık. İspatlayacağımız bir şey yok yani, biz bile belli bir sayıya ulaşamıyorsak denildiği gibi kapatıp gidelim.

    Bağışçılara özel yama yapılmaktan bahsedilmiş. Biz bunu AC4 çıktığı zaman yapmayı denedik. Hatta sadece çeviriye başlamak için belli bir bağış rakamı toplamak için hedefler bile koymuştuk. Bunlar yamaları satıyor, yaptığınız iş illegal, sizi maliyeye şikayet edeceğim vs. gibi saçma sapan şeyler diyenler olmuştu. Belki hatırlayanınız vardır. Böyle basit bir mesele için bu tip insanlarla muhatap olmak zorunda da kalmak istemiyorum açıkçası. O yüzden yamaların satılmasına yakın bir sistem getirmek istemiyorum. 3 dolar bağış yapanlara 1 ay erken erişim verdik şu anda, yapabileceğimizin en iyisi de bu şu an.

    Reklam konusuna da değinmeden edemeyeceğim. Benim bu sitenin reklamlarından 2 yılda kazandığım para (ki buna g2a.com için koyduğum komisyonlu satın alma linkleri de dahil) şu bağışlardan 2 ayda kazandığımızdan az ve hala üç yıldır siteye harcadığım hosting, domain vs parasını toplamış da değiliz, hala eksideyiz yani ama bir iki ay sonra artıya geçeriz. Daha söyleyecek bir şeyim yok bu konuda.


    Farklı fikirleri değerlendirmeye de her zaman açığız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 5 Ocak 2018; 0:53:1 >




  • Patreon üzerinden desteğimi verdim. Kolay gelsin.
  • Hem oyun çevir, hemde bagış gelecekmi diye bekle işiniz zor cidden umarım bagış sistemi ülkemizde yaygınlaşır. 5tl 10 tl zor paralar degil bu emekler kişi başına en az 5 tl bagışı hakediyor. Aslında fazlasını hakediyor ama sistemli şekilde bir çok kişi size bagış atarsa sizi memnun edecegine inanıyorum bu kültür yaygınlaşır umarım. hem yamalar daha hızlı çıkar hemde sizler işinizi daha çok severek yaparsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saidsrc

    Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler.

    Herkesin güzel fikirleri var, çoğunu zaten biz de denedik. Patreon şu ana kadar en iyi çalışan yöntem oldu. Iban vermeye şundan dolayı sıcak bakmıyorum: Takibi zor, kim ne kadar verdi, ödülü nasıl verilecek vs. bunlar için ayrı bir kontrol mekanizması geliştirmek zorunda kalırız. Patreon hepsini içinde barındıran bir sistem. Örneğin yama 3 dolar ve üstü bağışçılara 1 ay önceden verilecek. Patreon'da bir gönderi atıp linki koyuyorsunuz, altında da 3 dolar ve üstüne göster seçeneğini seçiyorsunuz ve bitti gitti.

    Bağışçıların artmamasında bizim henüz agresif olarak bu sistemin "reklamını" yapmamış olmamızın da payı var aslında. Belki dediğiniz gibi AC haricinde çok popüler ve zor bir oyunun çevirisi için hedef koysak her yerde paylaşsak o sayıyı buluruz ama şu an elde zaten bir proje olduğu için ikincisinin sözünü şimdiden vermek istemiyoruz. Ama belli olmaz. Yamanın çıkmasının bağışçı sayısına çok etkisi olacağını sanmıyorum çünkü ben Nisan 2011'den beri yani neredeyse 7 yıldır bu işi yapıyorum. Ekipte bu işte benden bile eski olanlar var, şu an aktif olan gönüllü çeviri ekipleri içinde en eskisi biziz. Sayısız yama çıkardık. İspatlayacağımız bir şey yok yani, biz bile belli bir sayıya ulaşamıyorsak denildiği gibi kapatıp gidelim.

    Bağışçılara özel yama yapılmaktan bahsedilmiş. Biz bunu AC4 çıktığı zaman yapmayı denedik. Hatta sadece çeviriye başlamak için belli bir bağış rakamı toplamak için hedefler bile koymuştuk. Bunlar yamaları satıyor, yaptığınız iş illegal, sizi maliyeye şikayet edeceğim vs. gibi saçma sapan şeyler diyenler olmuştu. Belki hatırlayanınız vardır. Böyle basit bir mesele için bu tip insanlarla muhatap olmak zorunda da kalmak istemiyorum açıkçası. O yüzden yamaların satılmasına yakın bir sistem getirmek istemiyorum. 3 dolar bağış yapanlara 1 ay erken erişim verdik şu anda, yapabileceğimizin en iyisi de bu şu an.

    Reklam konusuna da değinmeden edemeyeceğim. Benim bu sitenin reklamlarından 2 yılda kazandığım para (ki buna g2a.com için koyduğum komisyonlu satın alma linkleri de dahil) şu bağışlardan 2 ayda kazandığımızdan az ve hala üç yıldır siteye harcadığım hosting, domain vs parasını toplamış da değiliz, hala eksideyiz yani ama bir iki ay sonra artıya geçeriz. Daha söyleyecek bir şeyim yok bu konuda.


    Farklı fikirleri değerlendirmeye de her zaman açığız.

    Önceki günkü mesajıma (buraya alta ALINTI koyacağım) sağolsun @WinterSoldier10 cevap vermişti; (şu an tam sürüm mü Beta mı bilemiyorum) AC:SYNDICATE yaması Season Pass ile gelen tüm DLC'leri ve ayrı satılan "The Dreadful Crimes" DLC'sini de kapsıyormuş, hem ana oyun hem DLC'ler için indirilen bir tek yama kurulumu yeterliymiş. Özellikle sizden de bir cevap alırım diye beklemiştim ama görmemiş olabilirsiniz @Saidsrc hocam. En azından (AC.II'den bu yana yararlandığım yamalar için bahsettiğim konularda) bir düşüncenizi yorumunuzu olursa beklerim :)

    ---
    ALINTI:

    AC:SYNDICATE yaması Beta ayrı v1.0 ayrı DLC yaması ayrı mı şimdi? anlayamadım "SYNDICATE Türkçe yama DLC'ler hariç" diyor bir de. Kendi sitesindeki bilgileri daha farklı "Bu yama DLC'ler DAHİL tüm AC Syndicate metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır" diyor ve tek bir yama linki var, ana oyun için ayrı DLC'ler için ayrı yama linki yoktu sanırım. Bakın mesela şu ifade iyice kafamı karıştırdı: "DLC’leri satın aldıysanız ama DLC yamasını yüklemezseniz ana oyununuz da Türkçe olmaz" tam olarak ne demek isteniyor burada?. AC:SYNDICATE DLC çevirileri demişken, "Seasons Pass" içeriğinde gelenlerden ayrı olarak satılan bir de "The Dreadful Crimes" DLC'si varmış, herhalde Türkçe yamaya bu da dahildir.

    http://animusprojesi.com/assassins-creed-syndicate-turkce-yama-beta-dlcler-haric/
    -Bu yama en son sürüm (1.50) ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.
    -Bu yama DLC'ler DAHİL tüm AC Syndicate metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır.
    -Envanter bölümünde oyundan atmaya sebep olduğu için bir iki tane ön koşul cümlesi bilinçli olarak İngilizce bırakılmıştır.
    -DLC çevirilerinin düzgün çalışması için her iki DLC’ye de sahip olmalısınız
    -DLC’leri satın aldıysanız ama DLC yamasını yüklemezseniz ana oyununuz da Türkçe olmaz.
    -Oyuna başlamadan önce ayarlardan alt yazıları açmayı unutmayın.

    Öncelikle belirtmem lazım ki böyle geriye dönüp eski AC yamalarına (AC.II, AC:B, AC:R için böyle sanırım) el atmanız desteklemeniz güncellemeniz vb takdire layık bir hareket @Saidsrc gerçekten sevindim buna. AC:ORIGINS yamasını da sabırsızlıkla takip ediyorum, oyunun malum fiyatı yüzünden indirimleri (Uplay veya Steam Summer Sale) bekleyip ve sizin altyazı yamanızın %100 tamamlanması bekleyip AC:ORIGINS almayı düşünüyorum, artık o zamana kadar bağıştır parasıdır bir şeyler yaparız kesinlikle.

    Peki AC:ORIGINS'in yokluğunda ben neye delice heveslendim haftalardır hangi AC oyunundan ayrılamıyorum; eh zamanında almışız kalmış AC:UNITY vardı (Uplay'de 50GB'a kıyıp) buna gömüldüm tabii mis gibi Türkçe yamasıyla oynuyorum. AC:UNITY için zamanında çok laf atıldı olmamış kötü denildi ama hiç ummadığım kadar güzel bir oyun olmuş bence, gerçekten AC:ORIGINS'in yokluğunda bir AC açlığınız varsa çok iyi idare ediyor ve AC serisine yakışan bir oyun olmuş AC:UNITY.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravenholm


    quote:

    Orijinalden alıntı: saidsrc

    Arkadaşlar yorumlarınız ve desteğiniz için çok teşekkürler.

    Herkesin güzel fikirleri var, çoğunu zaten biz de denedik. Patreon şu ana kadar en iyi çalışan yöntem oldu. Iban vermeye şundan dolayı sıcak bakmıyorum: Takibi zor, kim ne kadar verdi, ödülü nasıl verilecek vs. bunlar için ayrı bir kontrol mekanizması geliştirmek zorunda kalırız. Patreon hepsini içinde barındıran bir sistem. Örneğin yama 3 dolar ve üstü bağışçılara 1 ay önceden verilecek. Patreon'da bir gönderi atıp linki koyuyorsunuz, altında da 3 dolar ve üstüne göster seçeneğini seçiyorsunuz ve bitti gitti.

    Bağışçıların artmamasında bizim henüz agresif olarak bu sistemin "reklamını" yapmamış olmamızın da payı var aslında. Belki dediğiniz gibi AC haricinde çok popüler ve zor bir oyunun çevirisi için hedef koysak her yerde paylaşsak o sayıyı buluruz ama şu an elde zaten bir proje olduğu için ikincisinin sözünü şimdiden vermek istemiyoruz. Ama belli olmaz. Yamanın çıkmasının bağışçı sayısına çok etkisi olacağını sanmıyorum çünkü ben Nisan 2011'den beri yani neredeyse 7 yıldır bu işi yapıyorum. Ekipte bu işte benden bile eski olanlar var, şu an aktif olan gönüllü çeviri ekipleri içinde en eskisi biziz. Sayısız yama çıkardık. İspatlayacağımız bir şey yok yani, biz bile belli bir sayıya ulaşamıyorsak denildiği gibi kapatıp gidelim.

    Bağışçılara özel yama yapılmaktan bahsedilmiş. Biz bunu AC4 çıktığı zaman yapmayı denedik. Hatta sadece çeviriye başlamak için belli bir bağış rakamı toplamak için hedefler bile koymuştuk. Bunlar yamaları satıyor, yaptığınız iş illegal, sizi maliyeye şikayet edeceğim vs. gibi saçma sapan şeyler diyenler olmuştu. Belki hatırlayanınız vardır. Böyle basit bir mesele için bu tip insanlarla muhatap olmak zorunda da kalmak istemiyorum açıkçası. O yüzden yamaların satılmasına yakın bir sistem getirmek istemiyorum. 3 dolar bağış yapanlara 1 ay erken erişim verdik şu anda, yapabileceğimizin en iyisi de bu şu an.

    Reklam konusuna da değinmeden edemeyeceğim. Benim bu sitenin reklamlarından 2 yılda kazandığım para (ki buna g2a.com için koyduğum komisyonlu satın alma linkleri de dahil) şu bağışlardan 2 ayda kazandığımızdan az ve hala üç yıldır siteye harcadığım hosting, domain vs parasını toplamış da değiliz, hala eksideyiz yani ama bir iki ay sonra artıya geçeriz. Daha söyleyecek bir şeyim yok bu konuda.


    Farklı fikirleri değerlendirmeye de her zaman açığız.

    Önceki günkü mesajıma (buraya alta ALINTI koyacağım) sağolsun @WinterSoldier10 cevap vermişti; (şu an tam sürüm mü Beta mı bilemiyorum) AC:SYNDICATE yaması Season Pass ile gelen tüm DLC'leri ve ayrı satılan "The Dreadful Crimes" DLC'sini de kapsıyormuş, hem ana oyun hem DLC'ler için indirilen bir tek yama kurulumu yeterliymiş. Özellikle sizden de bir cevap alırım diye beklemiştim ama görmemiş olabilirsiniz @Saidsrc hocam. En azından (AC.II'den bu yana yararlandığım yamalar için bahsettiğim konularda) bir düşüncenizi yorumunuzu olursa beklerim :)

    ---
    ALINTI:

    AC:SYNDICATE yaması Beta ayrı v1.0 ayrı DLC yaması ayrı mı şimdi? anlayamadım "SYNDICATE Türkçe yama DLC'ler hariç" diyor bir de. Kendi sitesindeki bilgileri daha farklı "Bu yama DLC'ler DAHİL tüm AC Syndicate metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır" diyor ve tek bir yama linki var, ana oyun için ayrı DLC'ler için ayrı yama linki yoktu sanırım. Bakın mesela şu ifade iyice kafamı karıştırdı: "DLC’leri satın aldıysanız ama DLC yamasını yüklemezseniz ana oyununuz da Türkçe olmaz" tam olarak ne demek isteniyor burada?. AC:SYNDICATE DLC çevirileri demişken, "Seasons Pass" içeriğinde gelenlerden ayrı olarak satılan bir de "The Dreadful Crimes" DLC'si varmış, herhalde Türkçe yamaya bu da dahildir.
    http://animusprojesi.com/assassins-creed-syndicate-turkce-yama-beta-dlcler-haric/
    -Bu yama en son sürüm (1.50) ile uyumludur. Lütfen kurmadan önce gerekli güncellemeleri yapın.
    -Bu yama DLC'ler DAHİL tüm AC Syndicate metinlerini %100 olarak Türkçe yapmaktadır.
    -Envanter bölümünde oyundan atmaya sebep olduğu için bir iki tane ön koşul cümlesi bilinçli olarak İngilizce bırakılmıştır.
    -DLC çevirilerinin düzgün çalışması için her iki DLC’ye de sahip olmalısınız
    -DLC’leri satın aldıysanız ama DLC yamasını yüklemezseniz ana oyununuz da Türkçe olmaz.
    -Oyuna başlamadan önce ayarlardan alt yazıları açmayı unutmayın.

    Öncelikle belirtmem lazım ki böyle geriye dönüp eski AC yamalarına (AC.II, AC:B, AC:R için böyle sanırım) el atmanız desteklemeniz güncellemeniz vb takdire layık bir hareket @Saidsrc gerçekten sevindim buna. AC:ORIGINS yamasını da sabırsızlıkla takip ediyorum, oyunun malum fiyatı yüzünden indirimleri (Uplay veya Steam Summer Sale) bekleyip ve sizin altyazı yamanızın %100 tamamlanması bekleyip AC:ORIGINS almayı düşünüyorum, artık o zamana kadar bağıştır parasıdır bir şeyler yaparız kesinlikle.

    Peki AC:ORIGINS'in yokluğunda ben neye delice heveslendim haftalardır hangi AC oyunundan ayrılamıyorum; eh zamanında almışız kalmış AC:UNITY vardı (Uplay'de 50GB'a kıyıp) buna gömüldüm tabii mis gibi Türkçe yamasıyla oynuyorum. AC:UNITY için zamanında çok laf atıldı olmamış kötü denildi ama hiç ummadığım kadar güzel bir oyun olmuş bence, gerçekten AC:ORIGINS'in yokluğunda bir AC açlığınız varsa çok iyi idare ediyor ve AC serisine yakışan bir oyun olmuş AC:UNITY.

    Evet gözümden kaçmış. Arkadaşın dediği doğru, sitede şu an bulunan tek kurulum hem DLC yamasını hem ana oyun yamasını kapsıyor ama yanlış hatırlamıyorsam kurarken size DLC yamasını da kurayım mı diye soruyor. DLC'ye sahipseniz, DLC yamasını da kurmazsanız ana oyununuz da Türkçe olmaz. Açıklamada anlatılmak istenen o sadece. Bu oyunun dosya sistemi ile alakalı bir durum. Yamanın son sürümü çıkmış tüm DLCleri kapsıyor.


    Biz sadece ana oyun yamasını beta olarak çıkardığımızda hem DLC'si olanlarda hem olmayanlarda çalışacak şekilde ayarlamıştık. Yani zaten ana oyun yaması ilk çıktığında da eksik değildi. Sadece DLC görevlerinin çevirileri yoktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HK-47 -- 5 Ocak 2018; 12:6:40 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.