Şimdi Ara

iPhone 8 64GB Silver Kayıtlı 3.350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul Renk #Gümüş Model #Iphone 8 Kapasite #64 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 iPhone 8 64GB Silver Kayıtlı 3.350 TL
    iPhone 8 64GB Silver (Gümüş) A1863 modeldir. Kontrol edildiğinde 1 yıl Türkiye garantisi olduğu görülmektedir, fakat yurt dışından gelen Apple hiç bir cihaz için an itibarıyla garanti geçerli değildir model numarası önemli olmaksızın. Birebir Apple Türkiye ile görüşmem sonrasında müşteri hizmetleri takım liderinin söylediğidir. Bunun dışında kutusu, faturası, Apple poşeti, Spigen kılıf mevcuttur. Kulaklık açılmamıştır, cihaz kayıtlıdır. Amerika'dan alınmıştır. Fiyat sondur, sadece İstanbul içi alışveriş mümkündür. Nokta hata yoktur. Takas sadece hatasız Note 8 ile kafa kafaya mümkündür.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Kasım 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



  • Takım lideri..:)) sallamış kardeş allahualem konuştuğunuz kişi apple çaycı olabilir...:)))

    Evet sizin modelin Türkiye garantisi olmadı kesinlikle doğru.. ancak A1905 model iphone 8 ler uluslararası garantiye sahiptir sadede AppStore kendi bünyesinde servis hizmeti vermiyor ancak tüm Türkiyedeki kvk,genpa,teleservice....ve birçok şirket tarafından uluslararası garanti hizmeti sağlanmaktadır......

    Bir geri zekalı geçen sene çıkıp appleservisbiz.xyz diye sallamasyon komik bir site üzerinden fasık bir haber ile saf kardeşlerimin beynini bulandırdı..!!!!!! Aklı olan apple kalitesi bilen zaten xyz uzantılı komik bir sitenin apple ile alakasını olmadığını anlardı..:)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetacik kullanıcısına yanıt
    Birader evvela bu açıklamanın ilanın altında ne işi var ? Açmış olduğum konunun altına yazman mantıklı olurdu. Apple Türkiye'nin telefonu belli, yeri belli. Gidip de görüşebilirsin yahut yorulmamayı tercih edersen telefonla da irtibat kurabilirsin. Senin tahminlerin doğrultusunda olmuyor bu işler, afaki konuşmuyorum durumu izah ediyorum. Mevcut sitelerde yer alan bilgi kirliliği beni bağlamaz, ben resmi bir kurumdan duyduğuma bakarım. Çaycıya verilen yetki konuya dair bilgi sahibi olduğunu göstermez. Goygoy bir yana kimle konuştuğumu biliyorum ve izahati de açmış olduğum konuda yer alıyor. Bu iç tüzük zaten, henüz kamuya açılan bir durum yok bundan mütevellit kimsenin haberi de yok.
  • Sizinle ne kadar tartışsak boş bence..:( daha dün uluslararası garantisi olan cihazı genpadan değişimi oldu..ne yapalım şimdi gidip genpaya sen yanlış yapıyorsun kardeş geri al cihazı mı diylelim.....lütfen ya karşındaki şirket apple...!!! Uluslararası garantili satıyorsa arkasında duracaktır tabiki....!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetacik kullanıcısına yanıt
    Bizim de beklentimiz böyle ağababa şirketlerin güvencesi altında olmak fakat ne yazık ki her daim öyle olmuyor. Benim kelamım değil mühim olan, yaşamış olduğum diyaloğu aktardım. Daha evvel de bu durum 3-4 hafta sürmüş ardından Apple geri adım atmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.