Şimdi Ara

Sağlık meslek lisesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki sağlık meslek liseleri çorbaya dönmüş durumda. Ve ben de onun içindeki bir erişteyim. Ben 3. sınıftayım ve biliyorsunuz ki yeni sınav sistemi falan filan bizim sektöre hiç yaramadı. Ben de bu okuldan şehir dışında başka bir okula gitmek istiyorum. Neden şehir dışı diye sorarsanız hayatımda biraz değişiklik istiyorum. İşte bu yüzden benim geçebilmem ve devlet yurduna gidebilme gibi bir şansım var mı ? Ve bunu nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim. Ve eğer cevabınız olumsuzsa önemli olmadığı sürece mesaj yazmayın lütfen. Çün ki bizim bu sene ve seneye hiç fen dersimiz yok hatta matematik bile haftada 2 saat ve günde 9 saat ders görüyoruz ve üni sınavında bize hijyenik ve cerrahi el yıkama nasıl yapılır veya MI(miyokard infaktüs) sırasında EKG değerlerinin nasıl olduğunu sormayacaklar. Ve ben de dersi derste öğrenmeyi seven bir insanım bu yüzden burda yapamıyacağımı düşündüm ve şu an depresyondayım. Cevaplarınız için şimdiden tşk. Öptüm XOXO



  • Sağlık dışında üniversite düşünüyorsanız en başta sağlık meslek lisesine gitmeyecektiniz. Gerçi sağlık meslek diye bir şey de kalmadı artık 99 neslinden sonra. Bildiğiniz meslek lisesi artık. Tek farkı sadece sağlık alanında olması. Yapabileceğiniz en mantıklı şey ek puan avantajını kullanıp bölümünüzle ilgili bir üniversiteye gitmek. Onu da yapamıyorsanız zaten üniversite okumanıza gerek yok.
  • 98 neslini temsilen sağlıktan mezun oldum. Bizim zamanımızda da memur olmak dışında çok olanak yoktu. Artık hiç yok.
  • IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    ek puan olayıda yok hocam şu anda
  • IslakBanyoTerliği kullanıcısına yanıt
    Şimdi bildiğiniz uzere olaylar çok karışık. Biz haftada 2 saat matematik görüyoruz ve hiç fen dersi görmüyoruz. Yeni sınav sistemiyle bizi kökten gözden çıkarmış oldular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.