Şimdi Ara

En kötü transfer Belhanda (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bu 7 maçın en az 5i de deplasmandır hocam kesin. Çakma 10 olsada olmasada her deplasman kabus gibi zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h065 -- 15 Ekim 2019; 22:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h065

    Bu 7 maçın en az 5i de deplasmandır hocam kesin. Çakma 10 olsada olmasada her deplasman kabus gibi zaten.
    o ayrı konu hani bunların tek dayanak noktası meşhur bi istatistik var ya belhanda olmayın takım daha az puan alıyor daha az gol atıyor diye
    2 sezonda ligde oynamadığı maç sayısı 14 bunların 10 u deplasman gs zaten deplasmanda yarı yarıya daha az gol atıp puan alıyor bu arkadaşın koca ilk sezonu deplasmdanda tek bir tabela katkısı dahi yoktu, ha tabii takımın yarısına ve hocasına ceza aldırdığı fb maçı sonrası kayıpları da belhanda nın o dönemki sakatlığından olmamasına bağlayan bir kitle bunlar
  • Arkadaşlar Türk Futbolunun en büyük sorunu vizyonsuz gününe göre populist davranan yöneticilerdir.
    Örneği iyi okuyun;
    Belhanda alınmadan 2 yıl önce yöneticiler tarafından ya da bilinmeyen bir kamuoyu (?) (menejer pompalaması) ile alındı alınacak yıldız mıldız çok iyi 10 numara denilen bir futbolcuydu.
    Sonra bu yukarda yazdığım vasıfsız ahmak yöneticilerde taraftara gündem oluşturdu, söz verdi gibi algılandı (yada yönetim içinde konuşuldu)
    bu adama 5 yıl önceden kafayı taktılar 2-3 yıl alamadılar tabi.
    Yöneticinin kafasındaki düşünce şu ben bu adamı alamadım o kadar söyledim taraftara ne diyeceğim "mahçup" olmayayım dedi "alamadı edemedi" demesinler diye
    taktı ya kafaya illa alacak başka topçu yok mu arkadaş illa 5 sene kafaya takıp 30'a yaklaşınca ya da geçince aynı futbolcuyu almak mı gerekiyor

    Sistemsiz anlık ve populist bir yöneticilik yaptıkları için Belhanda'ya kafayı takan takım geçen zaman içinde bazı yöneticiler "alacaktı bak alamadı gördün mü demekki işini iyi yapmıyor" gibi abuk subuk yöneterek bütün takımların içine etmiştir.

    Yani yönetici dediğin isim alsın tamamdır Türkiye'de gerisi önemli değil.
    Paralara yazık.

    Fenerli olarak üzülüyorum tüm kulüplerimize altyapıya önem verseler keşke.




  • Real Madrid maçında sadece 21 top kaybı yapmış niye hemen kötülüyorsunuz yahu?? 21 ne ki elinin kiri olsun Arap paşama. Cebine doldurun yılda 5 milyon Euro’yu yeter!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelin de birz eğlenelim. Asistin asisti diyenler, topu ileri taşıyor diyenler, o olmadan maç kazanamıyoruz diyenler...
  • sezon başı teklifler varken belhanda feghouli bunları elden çıkarmaları gerekiyordu şimdi bedava verseler kimse almaz.
  • Ocak ta gidecekleri yazıyom Belhanda-Mariano-Nagatomo bi ihtimal Feghulide olabilir bununların yerine Linnes in lisans çıkartılır Şener sağ bekte istikrar yakalar Feghulinin yerine Emre Mor monte edilir Belhandanın yerine Lemina form tutarsa bu takım lig için önemli bir seviye atlamış olur.

    Ha bide Ocakta kanat oyuncusu lazım Onyekuru sesleri var Lemina düzelmezse Ndiaye sesleri var koy 2 sini şampiyonluğu getirir sana.

    Belhanda sen topçu değilsin defolup git Arap Ligine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu karaktersiz adam çıkıp özür dilemiş. Bunun özrünü kabul edenin de takıma alanın da artık Galatasaray'a 1 gram faydası olamaz. Elden çıkarıp FFP kısıtlaması için bonservis elde edebilmek için yapıyorlar diyebilirsiniz. Bu adamın iyi olmadığı belliydi. Geçen sene teklif varken 13 milyon euro'da itiraz edenlerin yada 1 yıl önceki devre arasında Araplarla anlaştığında göndermeyenlerin şimdi mi aklına geliyor?

    2017 Ekim'de açmışım bu konuyu. Üzerinden tam 2 yıl geçmiş. O dönemden beri bu adam hala 11 oynuyor. Takımda taktik değişti, bekler değişti, ortasaha değişti, forvet değişti, her şey değişti. Değişmeyen tek şey Belhanda'ydı. İlla böyle ıslıklanıp kavgalı mı ayrılmamız gerekiyordu?
  • Bu adamı araplar dışında kimse almaz. Çinliler bile almaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dönem 8-10 milyon euro'lar konuşulurken bunu takımdan göndermeyen herkes Galatasaray'a ihanet etmiştir.


  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.