Şimdi Ara

E5'te şahit olduğum tehlikeli olay (Bayan sürücü içerir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün iş çıkışı durakta minibüs bekliyordum.
    durak e5 kenarındaydı,sağ tarafa gri bir kango duruyordu.sonra kango yavaş yavaş yola çıkmaya başladı.
    ama arkasından bitane kırmızı yeni kasa corolla geliyordu.kango yavas yavas çıkmaya başladı ama arada mesafe vardı.nereden baksan 2 tır girecek kadar boşluk vardı.kırmızı corolla kendini sol şeride attı ve Bam..
    soldan gelen Bmc pro kamyon buna sıfır olarak vurdu.sol arkaa çamurluk peçete gibi büzüştü.ve sol arka teker yerinden koptu.Tabikide gri kango hemen kaçtı,kadın sol yolcu kapısından indi ve elleri titreye titreye ağlamaya başladı.kadına su fln verdik ama sakinleşmesi yarım saati buldu.polis geldi ve tutanak tuttu.
    burda hatalı corolla mı?
    E5'te şahit olduğum tehlikeli olay (Bayan sürücü içerir)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • kadın hatalı bu kesin ama, sinyal vermeden yola çıkmakta bir o kadar yanlış bana göre.

    #Ehliyetim yok
  • Suç Kangoo'nun. Kaza olmadan atlatıladabilirdi fakat kadın sürücü belli ki tecrübesiz olduğundan dolayı orta şeritten hızlıca gelirken panik yaptı ve solunda ki kamyonu geçtiğini düşünüp kendini sola attı. Gayet olağan bir kaza artık ülkemizde...
    Sürücülerin neredeyse yarısıda böyle fakat bayan sürücüler daha ağırlıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavurma verin lan ! -- 4 Ekim 2017; 19:33:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

    Suç Kangoo'nun. Kaza olmadan atlatıladabilirdi fakat kadın sürücü belli ki tecrübesiz olduğundan dolayı orta şeritten hızlıca gelirken panik yaptı ve solunda ki kamyonu geçtiğini düşünüp kendini sola attı. Gayet olağan bir kaza artık ülkemizde...
    Sürücülerin neredeyse yarısıda böyle fakat bayan sürücüler daha ağırlıklı.

    kangocu ilk başta sağına soluna bakındı elinde telefonla konuşuyordu.insem mi inmesem mi diye düşündü ama kaçmayı tercih etti
  • 2 tır girecek mesafe vardı dediğinize ve kangoo kazaya karışmadığına göre suçu yok gibi görünüyor. Corolla sahibi bayanın şeridinde kalması gerekiyordu, hatalı bir şekilde şerit değiştirdiği için %100 kusur corolla'lı bayana çıkar.

    Kangoyla alakalı bir risk olsa bile kendi şeridinde kalmalıydı, kaçacam diye başka şeride kontrolsüz bi şekilde geçmek daha beter şeylere sebep oluyor genelde.
  • Hatayi bilmem ama kangoo yu surene denecek cok sey var ama burda olmaz. Muhtemelen oda aynaya bakmadı hadi aynaya bakmadin ne diye basmiyon sen ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah bir de ayna kullanıp trafiği okumayı öğrenseler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kangoo cu kesinlikle suçsuz. kadın %100 hatalı. kadın gerekirse kangoo ya çarpıcaktı. o zaman kangoo cu %100 suçlu, kadın suçsuz olurdu.
  • Ne kadar saçma ve ayrımcı bir başlık olmuş

    O kadar yorum var bir Allah'ın kulu da bu nasıl başlık dememiş.

    Araplar bile bu kafadan vazgeçiyor, bilmem farkında mısınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 4 Ekim 2017; 21:54:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle güzel araç kullanan kadın şoförler var ki görseniz ehliyeti yırtarsınız. Aynı şekilde berbat kullanan erkekler de var, hatta sayıca yüzdeye vurulduğunda kadın kullanıcılara oranla bayağı fazladır.



    Benzer bir kazayı tecrübesiz bir erkek kullanıcı da yapabilirdi. O zaman böyle bir başlık açar mıydınız? Şu genelleme ve insanları belirli kalıplara sokma zihniyetinden acilen vazgeçmeliyiz milletçe.



    Kazaya gelecek olursak, gerekirse kadın kullanıcı kangoo'ya çarpmalıydı, belki fren mesafesi kurtarmaya yeterdi ama panik yapmış belli ki. Can kaybı olmamış neyse ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de başlık saçma olmuş. trafikte bir çok hata yapan insan var kadın ya da erkek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcroses

    bence de başlık saçma olmuş. trafikte bir çok hata yapan insan var kadın ya da erkek.

    kadının yerinde olsam kurtarırdım.buna eminim
  • Doblo, Kangoo gibi araçların sürücülerinden de şöför olmaz. Ayrıca taksici ve dolmuşçulardan da olmaz. Kazaların %90 bunlardan. Ne sinyal bilirler ne aynaya bakmayı bilirler ne kural bilirler. Orta şeritte giden adama selektör yaparlar, dibine kadar yapışırlar ufacık fren yapsan arka tampon pert.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada kaçan biri varsa suç onundur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobilin sadece ulaşım için kullanıldığı sakin ülkelerde araç kullanmak herkes için çok kolay. Şeritler belli, kurallar belli, na zaman yola çıkıp çıkamayacağın belli, yollar belli örneğin yol iki şerit ise bu orada yan yana iki aracın ilerleyebileceği anlamına geliyor. Araba dediğiniz makinenin de sürücüyü ilgilendiren epi topu birkaç pedalı ve direksiyonu var. Fakat biz trafiği öyle bir hale getiriyoruz ki gerçekten araç kullanmak için belli bir yeteneğe sahip olmak gerekmeye başlıyor. Pek çok ülkeden cinsiyeti fark etmez şoför getirip İstanbul, Ankara vb. şehirlerin trafiğine sokun gerçekten şoförlerimizin ne kadar yetenekli olduğunu görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.