Şimdi Ara

1.2 Corsa Essentia için fiyat teklifi aldım Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.2 essentia paket kirmizi renk için 51700 fiyat aldim arkadaşlar mantikli mi sizce almak şehiriçi kullanicam genel olarak eşimde kullanicak onun için rahat olmalı aracın yakıt konusunda nasil olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende enjoy donanımı var 1.2 benzin manuel, öncelikle enjoy zorlamanızı öneririm. yan hava yastığı, hız sabitleme ve limitör gibi önemli farklar var.

    Şehiriçi performansı iyi, uzun yolda 100ü geçince biraz bağırıyor doğal olarak ancak gitmem demiyor (kendi motor hacmi ve gücüne göre tabi ki, turbolu motorla kıyaslamayın).

    Yakıt tüketimi konusunda şehiriçi ağırlıklı kullanımda ortalama 6-6.5 litre. Uzun yolda hız yaparsanız yine şehiriçi gibi yakıyor devir çok yükseldiğinden.

    İç hacim konusunda sınıfına göre iyi.

    Vergi avantajı var.
  • essetia paketi için ne düşünüyorsunuz büyük ihtimalle alicam ne gibi eksikler olur enjoy a göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2008 1.2 benzin corsa d Enjoy var. Alacaksanız kesinlikle enjoy alın derim. essentiaya nazaran, çelik jant sis farı, hız sabitleme, ekstradan hava yastıkları gibi farklılıklar var. Ben 1.2 benzinli hiç önermiyorum. Yokuşlu yollarda fazlalıkla boğuluyor araba vites düşürmek gerekiyor. Bana kalırsa alacaksanız 1.4 alın derim yakıt konusunda bi farklılık hissetmeyip daha da iyi bir gidiş farkı hissedersiniz.
  • malesef maddi acidan bu fiyat bile ucu ucuna yeticek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bg arabada hız sabitleme olsa nolur limitör olsa nolur.ibiza 1.2 tsı sorun bence yada 1.0 75 bg.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasalarda motor gücünü düşürdüler, 2014 e kadar 1.2 ler 85 bg motorlardı. İstanbulda 8 lt altına inebileceğinizi sanmam.
    Alınabilir bir araç , performans , yakıt ve donanım seviyelerini iyi bilerek bir tercih yapabilirsiniz. Ama bir süre sonra inanıyorum ki sizi tatmin etmeyecektir.
  • peki 52 53 gibi bi bütçeyle ne önerirsiniz bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpknkc kullanıcısına yanıt
    sıfır 0.9 tce sandero stepway fiyatı alın derim. Hillholder falan var corsadan daha yüksek bir araç kullanımı daha kolay olur.
  • 1.2 motor Turbo yok boş paket araç pek tatmin etmez seat ibiza alın yeni kasa 1.0 ecotsi manuel en ful paket 64 bin TL FP aracı bütçe yoksa 2.el alın ama sakın eski kasa almayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jyz kullanıcısına yanıt
    Aracla her gün Bolu- Mudurnu git gel yaptım 4-5 ay, ciddi tirmanma-inis var. 1.6 110 hp c-maxten sonra gitmiyor gibi geliyordu ancak alistiktan sonra cok rahat kullandim. Turbo dizel gibi gitmiyor, biraz vites degisimi istiyor ama gidiyor.



    1.4 zaten bu aracla kiyaslanabilir degil. Sadece otomatik geliyor ve aynı donanim icin 10-12 bin fiyat farki var. Mtv avantajini da kaybediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiz sabitleme de limitor de gayet ise yariyor. Her tarafta hiz koridoru oluşturdular, limitor 70hp araci da cezadan kurtariyor. Hiz sabitleme icin de aracin 200 yapması gerekmiyor, uzun yolda 100e sabitliyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model 1.2 tsi comfortline polo buldum boyasiz tramersiz 8000 km de 53000 yazmış ilana pazarlikla 51 falan olur diye düşünüyorum sizce mantıklı mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpknkc

    2014 model 1.2 tsi comfortline polo buldum boyasiz tramersiz 8000 km de 53000 yazmış ilana pazarlikla 51 falan olur diye düşünüyorum sizce mantıklı mi

    2014 model bi araba nasıl oluyorda 8 bin km oluyor ? 2018 girecez neredeyse 4 yaşına girecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.